Erkekler göğüsleriniz hakkında küçük falan diye yorum yapıyorsa ....

dur dokunmak yasak. Çok iyiymiş bu. Kızlar elletmiyoruz bundan sonra kendimizi.

1.65 boya 54 kilo kemik gibi olmaz ki..

Ayrıca nisanlinin fikri değişmedi ama sen trip atma diye bir daha bu konuyu acmayacagni söyledi...

Yani senin hala zayif olduğunu düşünmeye devam ediyordur. Bu düşünceyi ise sen elletmeyerek değiştiremezsin. O sevdiği kadini bir bütün olarak görmeye basladigi zaman değiştirebilir

Safça mı yazılmış yoksa kafaya mı alınıyoruz tam anlamadım.
Ama iyi geldi bu konu, çok güldüm. Allah iyiliğinizi versin.

Takıldığınız buysa hiç takılmayın. Herkesin bedeni kendine has. Sizinle bir yola çıkmış biri bu konuları çoktan aşmış olması gerekir/di.

Nişanlınız/ eşiniz beğenmediğini dile getirecek kadar kaba olmamalı. Ha oldu diyelim bunu triple çözemeyiz maalesef.
Ya değiştirmek lazım o eşi ya da dikkati kendisinin hoş olmayan bir yanına çekmek lazım :) Kafa yapısı ne yaparsanız yapın değişmez. Oyle düşündüyse oyle kalır.

kim kimi elliyo ? kim ellemiyo? kimin eli kimin cebinde bak kafam karıştı şincik konu sahibesi beni bi aydınlatsın çok dertlendim
şimdi beğenmediği yer olursa eşimizin nişanlımızın misal toton küçük diyor napıyosun o zaman hemen bir tel. aç kırık çıkık allah ne verdiyse konuş ama elletmeeeeekızım çok çılgınca bi plan buuu

voooooooooovvvvvvv Daha önce hiç aklıma gelmedi , nişanlım bacaklarımı beğenmezse o zaman bende balta girmemiş orman misali sallıycam postu ayağa kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…