Her kadın aynı değil , her erkekte aynı değil..
Tamam genelleme yapılmış olabilir,hayatımızın merkezine oturtmakta doğru değil bunda hemfikirim.
Ama seviyorsan,gerçekten kalbinde onun aşkını hissedebiliyorsan ,bunun önüne geçemeyiz ki..
Hangimiz sonumuzu biliyoruz ? Öyle yapınca böyle olur,böyle yapıncada öyle olur felsefesiyle hareket ediyoruz..
Akıllı,mantıklı,erkeğinin ne istediğini nelerden hoşlandığını iyi bilmek gerek..
O sizi mutlu ederse,sizde onu mutlu edersiniz.Ama öyle yok peşinden koşturmakmış falan filan ,uğraşmaz erkek milleti..
Bir koşar iki koşar üçüncüde koşmayı bırakır
Tamam genelleme yapılmış olabilir,hayatımızın merkezine oturtmakta doğru değil bunda hemfikirim.
Ama seviyorsan,gerçekten kalbinde onun aşkını hissedebiliyorsan ,bunun önüne geçemeyiz ki..
Hangimiz sonumuzu biliyoruz ? Öyle yapınca böyle olur,böyle yapıncada öyle olur felsefesiyle hareket ediyoruz..
Akıllı,mantıklı,erkeğinin ne istediğini nelerden hoşlandığını iyi bilmek gerek..
O sizi mutlu ederse,sizde onu mutlu edersiniz.Ama öyle yok peşinden koşturmakmış falan filan ,uğraşmaz erkek milleti..
kaçan kovalanır misali :) bir erkeğe sensiz yapamam, ölürüm tarzında cümleler kurmamak gerek :) çünkü o küçüçük beyinlerinde "bu kız beni nasıl olsa seviyor, bensiz yapamaz" düşüncesiyle saçmalayabiliyorlar :) Ayrıca her şeyi paylaşmamak gerek, biraz merak uyandırmak gerek :) affedersiniz bazı bayanlar adet tarihlerini bile paylaşıyorlar, hiç hoş bulmuyorum :) kapalı kutu olmak her zaman güzeldir :)
siz ilişkiyi oyuna çevirmişsiniz . bence zor mutlu olursunuz , bu bir güç savaşı değil .
Kızlar ben bi çok ilişki içersinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum fazla tecrübem var diyebilirm...Bayanlar aslında erkeklerden daha fazla üstünlük yanları olan varlıklardır yani bizler aslında daha mantıklı ve daha duygulu cinsleriz ben diğer ilişkilerimde sevgililerimin ya da ciddi düşündüklerimin hep iyiliğini istedimm hep aman seviyim aman gözümden sakınıyım aman şöyle aman böyle sadık olayım güven vereyimm konuştuklarıma dikkat edeyim ilişkiyi kurtarayım alttan alayım vs vs düşünerek hareket ettim ve kaybettim ama artık akıllandım ve anladım:) nasıl mı eğer bi erkeğin sizi çok sevmesini istiyorsanız kendiniz için bencil olacaksınız önce kendinize değer vereceksiniz sonra resmen erkeğinizi parmağınızda bile oynatabiliyorsunuz aman yanlş anlamayın ben şuan sevgilime çok sadığım bi yanlışım olmaazz ama her an avuçlarından kayıp gidecekmişim gibi hissediyor ve korkuyor örnekler verebilim istediğinz zamanmerak edipte sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayımmm emin olun zevk alıyorsunuz :)))))
Bence öncelikle ne istediğimizi çok iyi bilmeliyiz.Hayatımızı nasıl erkekle paylaşmak istediğimize karar vermeliyiz ve bunu da karşı tarafa net bir şekilde ifade etmeliyiz.Tabi bunu ifade ederken bak böyle böyle işine gelirse gelmezse hadi yallah şeklinde değil tabi
zaten erkek bunu bildiği zaman da ona göre davranır diyorum (anlayan tabi)
sanırım benim de biraz tüyoya ihtiyacım var. :) 1 senelik bir ilişkim var ve ben o ilişkiye öyle kaptırdım ki kendimi unutup onun herseyine koşuşturur oldum üzülende ben oluyorum. gerçi sevgilim bana yapmaması gerekn bir şeyi yaptı yalan soyledı ve ben bunu asla kabul edemeyeceğimi sölemiştim ona her neyse yalvardı yakardı affettim çok değişti şimdi üzerime düşüyor sevgi gösteriyor falan ama yinede onun hayatında 2.plandayım gibi hissediyorum sizce şimdi ben neler yapmalıyım ilişkim için ? ayrıca onu çok kıskanıyorum bir dershanede stajerlik yapıyor hep yanında yaşıtları oluyor kızlar ve gayet güzelleronlar yüzünden çok tartışıyoruz bıktım artık
siz ilişkiyi oyuna çevirmişsiniz . bence zor mutlu olursunuz , bu bir güç savaşı değil .
yorumu okuyunca hemen profilinize baktım.evli yazsaydı şok olacaktım ama bekar yazıyordu.malesef ilişkiler hele de evlilikler bir güç savaşı.evli olsanız bunu bilirdiniz.
bence de mutlaka her ilişkide böyle ufak tefek tüyolara ihtiyac duyuluyor.Tamam herkes aynı degil ama erkeklerin genelini anlamak biraz zor oluyor..
anlayıpta ona göre hareket etmek en güzeli oluyor böyleliklee..
bunun için bence herkes kendine göre bikaç tüyo vermelii:87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?