dimi canımm yaakatılıyorum bencede :)
siz ilişkiyi oyuna çevirmişsiniz . bence zor mutlu olursunuz , bu bir güç savaşı değil .
Ahh ahh bide bu yaptıgımız hataları bastan anlasaydın hersey çok güzel olurduevet fazla oy kıyamam olunca bunların huyu suyu değişiyor bir rahatlık geliyor.ama biz bayanlar yaradılışımız gereği aman ilşkim zarar görmesin aman beni sevsin bana güvensin derken fena halde ruh hallerimiz bozuluyor.o arayıp sormadıkça ilgisiz davrandıkça kramplar geçiriyoruz.gerçektende biraz akışına bırakmak yeri gelince kendini çekmek umursamamak işe yarıyor..:)
Kızlar ben bi çok ilişki içersinde bulunmuş birisi olarak söylüyorum fazla tecrübem var diyebilirm...Bayanlar aslında erkeklerden daha fazla üstünlük yanları olan varlıklardır yani bizler aslında daha mantıklı ve daha duygulu cinsleriz ben diğer ilişkilerimde sevgililerimin ya da ciddi düşündüklerimin hep iyiliğini istedimm hep aman seviyim aman gözümden sakınıyım aman şöyle aman böyle sadık olayım güven vereyimm konuştuklarıma dikkat edeyim ilişkiyi kurtarayım alttan alayım vs vs düşünerek hareket ettim ve kaybettim ama artık akıllandım ve anladım:) nasıl mı eğer bi erkeğin sizi çok sevmesini istiyorsanız kendiniz için bencil olacaksınız önce kendinize değer vereceksiniz sonra resmen erkeğinizi parmağınızda bile oynatabiliyorsunuz aman yanlş anlamayın ben şuan sevgilime çok sadığım bi yanlışım olmaazz ama her an avuçlarından kayıp gidecekmişim gibi hissediyor ve korkuyor örnekler verebilim istediğinz zamanmerak edipte sormak istediklerinizi sorun yardımcı olayımmm emin olun zevk alıyorsunuz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?