Erkekler, hangisinden hoşlanır ?

Rosemaryy

He loves me.
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2011
1.744
7
106
İzmir
Kızlar, erkekler zayıf mı, balık etli mi yoksa şişman kızlardan mı hoşlanırlar ? Hep merak etmişimdir bunu, gerçi herkesin zevki, düşüncesi farklı ama, birde sizlerden fikir almak istedim. Şahsen ben zayıf olduğumdan, şikayet eden sevgilimde oldu, kilo al biraz, balık etli ol diyen sevgilimde oldu, zayıflığımı beğenende oldu. Çevremdeki bi kaç erkeğe sordum, kimisi zayıf, kimisi balık etli dedi. Peki ya sizce ?

canım erkeklerin hepsi zayıf ama poposu gögüsü olan beli ince kızlardan hoslanıyor. simdi etrata zayıf kızlar dümdüz neredeyse. çocuk gibi hatta bir çoğu.. o nedenle balık etli seviyoruz diyorlar.. bende zayıfım 162 boyum 46 kilom var. ama kalçam gögüsüm yerinde belimde incecik.. bana hiç kilo al diyen olmadı. beğenmeyen de çıkmadı. aksine hep iltifat aldım. herkesin zayıf ve biçimli oldugu kilo farklı, hatta kimisi zayıfken biçimli olamıyor. o zaman balık etli olması gerekiyor :) kimisi de balık etli olamıyor. bel popo birbirine giriyor göbek yapıyor falan.. işin özü herkesin vucut tipine boyuna ölçülerine göre ideal farklıdır. erkekler de ideali beğenir :)

erkekleri bilemeyeceğim ama bence kadın ince olmalı ve kıvrımlı, ikütük gibi ayak bilekleri,kalın bel itici duruyor,balık etiyim diye şişman şişman dolanıyorlar ortada mesela jennifer lopez hiç beğenmiyorum ama erkekler beğeniyor kalçaları büyük göğsü küçük armut tipi diyolar ben o tarz beğenmiyorum kum saati denilen model bence en ideal scarlett johanson mesela örnek vermem gerekirse çok güzel bir fiziğie sahip erkek olsam o tarz kızlar dikkatimi çekerdi ama yinede önemli olan bir kızın karekteri bence .

canım erkeklerin hepsi zayıf ama poposu gögüsü olan beli ince kızlardan hoslanıyor. simdi etrata zayıf kızlar dümdüz neredeyse. çocuk gibi hatta bir çoğu.. o nedenle balık etli seviyoruz diyorlar.. bende zayıfım 162 boyum 46 kilom var. ama kalçam gögüsüm yerinde belimde incecik.. bana hiç kilo al diyen olmadı. beğenmeyen de çıkmadı. aksine hep iltifat aldım. herkesin zayıf ve biçimli oldugu kilo farklı, hatta kimisi zayıfken biçimli olamıyor. o zaman balık etli olması gerekiyor :) kimisi de balık etli olamıyor. bel popo birbirine giriyor göbek yapıyor falan.. işin özü herkesin vucut tipine boyuna ölçülerine göre ideal farklıdır. erkekler de ideali beğenir :)

Az daha anlatsan kardeşime alacam seni :)

genel olarak erkekler """kesinlikle"" bacakları ve beli ince, göğüsleri ve kalçası dolgun kadınlardan hoşlanıyorlar... onların balık etli olarak tabir ettikleri fizikte bu .bizde bunu toplu ve kilolu olarak algılıyoruz.. benimde vücut yapıma göre belim ince kalçam ve bacaklarım maşallah aldılar başını gidiyorlar :) boyum 1.70 kilom 65 .. 58 olsam süper olacak :32:

erkekleri bilemeyeceğim ama bence kadın ince olmalı ve kıvrımlı, ikütük gibi ayak bilekleri,kalın bel itici duruyor,balık etiyim diye şişman şişman dolanıyorlar ortada mesela jennifer lopez hiç beğenmiyorum ama erkekler beğeniyor kalçaları büyük göğsü küçük armut tipi diyolar ben o tarz beğenmiyorum kum saati denilen model bence en ideal scarlett johanson mesela örnek vermem gerekirse çok güzel bir fiziğie sahip erkek olsam o tarz kızlar dikkatimi çekerdi ama yinede önemli olan bir kızın karekteri bence .

lennifer lopeez şişman mı yok artık :53: hatunun fiziği mukemmel. kadın dediğin çok ince olmamalı ne oyle sopa gibi

bence herşeyın aşırısını sevmıyolar.. aşırı zayıf olmakda hoş bir görüntü degil:) ve kocaman popolu olmakda cırkın bir görüntü bence..

koruyup kollamak ıstedıklerı narın kızlarıdan hoslanıyolar bence :D

bu arada boyum 1.57 kilom 48 :P

Az daha anlatsan kardeşime alacam seni :)

konu sahibi kimisi kilo alması gerektiğini söylemiş zayıf buldukları için dediğinden dolayı bende herkesin vucut tipine göre yakısan kilo farklıdırı açıklamak icin kendimden örnek verdim bu kadar ilgini çekeceğini bilseydim daha ayrıntılı yazardım :)

bencee zayıff amaa poposu göğsü biraz büyükk kızlar dikkatlerini çekiyoo benm kardeşim hepp kız dedğin tuttuğnda ele gelicek çöp gibi olmuycak derr:52:haa bendee şişkoyum meselaa 164 boyum var 57 kiloyum amaa sevgilim bi 3 -5 kilo versenn süper olcak diyoo ama bu heralde toplamda 8 olcakk onu kızarm diye diyemedimi nee bilemedmm

konu sahibi kimisi kilo alması gerektiğini söylemiş zayıf buldukları için dediğinden dolayı bende herkesin vucut tipine göre yakısan kilo farklıdırı açıklamak icin kendimden örnek verdim bu kadar ilgini çekeceğini bilseydim daha ayrıntılı yazardım :)

Canım, bende çevremden aldığım, duyduğum tepkileri yazmak istedim.

bi erkeğe sormuştum ben bunu :D erkeğin tarifini yazıyorum direk :D
göğsü çok büyük olmayacak avucumu doldurmalı. kalçası çok yağlı olmayacak fit ama kadın olduğu belli olacak demişti.
kişisel birşey bu. ben armut tipliyim aynı jennifır gibi :D şimdiye kadar hiç şikayet almadım. 1,67 boy 58 kiloyum. nişanlımda gayet memnun hatta biraz kilo al der :34:

bence çok guzel bi fiziği var. oyle ki butun dunya erkekleri peşinde. yuzu guzel değil orası ayrı

Dünya erkekleri kimin peşinde değil ki! :9:

Bence de çok güzel bir kadın, farklı bir ışığı olduğu için güzel, kendine olan güveni muhteşem, göğüs ölçüsüyle poposuyla ilgili değil bu durum.

bence çok guzel bi fiziği var. oyle ki butun dunya erkekleri peşinde. yuzu guzel değil orası ayrı

bence dansı ve kıvraklığı ile ön planda güzel falan değil yüzüde kötü zaten göğüsleri küçük zaten kendide söyler hep beğenmiyorum fiziğimi diye ama tabi ilk bakışta seksi geliyor erkeklere ay canım ya erkekler zaten biraz çıplaklık görseler peşindeler erkekler için önemli değil yani bir monica belucci gibi asla değil güzel işte o kadına denir .bu arada onun fiziğide süper harika onun vücuduna sahip olmak isterdim.

erkekler uzun dri cacak ınce bılekler ınce bel cıkık popo sevıo memeler de bı avuc doldurcak kadar olmalıymıs . cook erkekten duydugum bu kızlar. kımse boyle olmak zornda degıl her kesın bı alıcısı vardır elbet:)

benim kendimce kanaatim kadının nasıl olduğu değil ne olduğu önemli. belki zayıf ama öyle kıyafetleri yakıştırır ki kendine olumsuz veya eksik tarafı görülmez. yakıştırmalı insanın sevmesi önemli erkekten erkeğe değişir.

Back
X