- Konu Sahibi _butterfly
Merhaba arkadaşlar,bunları takmazdım pek ama zaman ilerledikçe takılıyo aklıma..Hep diyoruz ya,erkekler anneleriyle eşleri arasındaki dengeyi kurmayı bilecek diye.Tabi ki o annesi,onu hiç bir şeye değişmemeli.Çünkü bugün annesini bir kadına değişen,yarın o kadını da bırakır gider.Benim derdim bu değil zaten,nasıl anlatsam bilemedim.Yani annenin 23-24yaşına gelmiş evladına çocuk muamelesi yapması beni tedirgin ediyo ve bunu da onun bana yansıtması.Başka şehirde okuyor ve annesiyle hergün konuşuyor,ne yedin yavrum,ne içtin,nerdesin vs..geçen gün de şöyle bi olay oldu;konu açıldı konuşuyoduk ve dedi ki;''banyodan sonra dışarı çıkmam ki,annem çıkartmaz''..işte ben bu noktada takıldım.Benim annem de çıkartmaz,yani hava serin fln ama bunun etkisinde kalmış gibi bana bunu söylemesi çok garip geldi açıkçası.Bunu düşünebilcek yaşlarda değil miyiz artık da annelerimiz bize dışarı çıkma banyodan sonra deyince bunda takılı kalcaz.Terli terli su içme,tanımadığın insanlarla konuşma gibi bir şey bu da bence...Bu yaşları geçtik sanki artık.Allah korusun dünyanın 1001 türlü hali var tabi.Ben mi çok abartıyorum,erkeklerin hepsi böyle mi;yoksa sadece benim tanıdğım erkek mi böyle?ve bunun için ne yapmalıyım?ilerde bu denge kurulamaması açısından da tereddütlerim doğuyor açıkçası...:uhm: (umarım anlatabilmişimdir:Saruboceq:yerimseniben)