- 24 Haziran 2011
- 7.844
- 16
- 108
- Konu Sahibi fistiksarma
Bence sevmediğinden ve sorumluluk almak istemediğinden kaçarlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kafası karısıktan kastım.tam olarak aşık olmamıştr ama hoşlanmıstır dewam edıp etmeme kararsızlıgını yasıyor ve dewam etmeye cesaret edemıyor olabılır.yahut yaralıdır eskı aşklar sayfasını tam anlamıyla kapatmamıştır.belkı de bırden fazla hatunla mesajlasıyor konusuyor gorusuyor ve ılgısı azalmıstr capkındır yanı..
aman kızlar yaa hiç uğraşmayın bence sız üsteledikçe bir şey sanacak kendını.isteyen bır erkek zaten sız hiçbir şey yapmasanızda gelir.yada alın karsınıza konusun.tamam mı dewam mı neden boyle dawranıyor ona gore kımseyı bekletmeye hakkı yok kımsenın.
bence artık kaybetmekten korkmadığı için kaçar..nasılsa elindedir kız..
kadınların baştaki tutumunu hep devam ettirmeleri gerekir..
mesela başlarda umursamaz ve sevgisini çok belli etmez ya kadınlar,sonrada böyle olmalı ki erkek dönüş yapmasın
kısacası bence kaybetmekten hep korkmasını sağlamak önemli
kaçmalarının sebebi budur..avucunun içinde olduğu hissini vermemek lazım karşıdakine..
ama nasıl
rol yaparak,kendimiz olmayarak,bizim için gerçekten önemli olduklarını onlara hissettirmeyerek mi??
sanırım evet..
aslnda evet ince bir çizgi var arada..
yeri gelince yağlayı ballayıp ne kadar mükemmel önemli vs. olduğunu belirtip
en ufak bi hatasındada tepki göstermekle olur bence
böylelikle bırak terketmeyi kırıp incitmektende korkar hale gelir..
tepkiden kastımda kavga değil tabi kırrıldığını belli etmek gibi..
aslnda evet ince bir çizgi var arada..
yeri gelince yağlayı ballayıp ne kadar mükemmel önemli vs. olduğunu belirtip
en ufak bi hatasındada tepki göstermekle olur bence
böylelikle bırak terketmeyi kırıp incitmektende korkar hale gelir..
tepkiden kastımda kavga değil tabi kırrıldığını belli etmek gibi..
bence artık kaybetmekten korkmadığı için kaçar..nasılsa elindedir kız..
kadınların baştaki tutumunu hep devam ettirmeleri gerekir..
mesela başlarda umursamaz ve sevgisini çok belli etmez ya kadınlar,sonrada böyle olmalı ki erkek dönüş yapmasın
kısacası bence kaybetmekten hep korkmasını sağlamak önemli
kaçmalarının sebebi budur..avucunun içinde olduğu hissini vermemek lazım karşıdakine..
zor
içinden geldiği gibi davranmamak,davranamamak zor..
laf söylemeyi bazı erkekler ama sert buluyorlar ve bu durumda uzaklaşmayı tercih ediyorlar toparlanmak diyorlar buna hatta:) buna yapcamız bişey var mıdır:?
Laf söylemeyi sert buluyorlar derkn?
yani aslnda çok laf söylemeden tavır koymak lazım..
tıpkı onların yaptığı gibi 1 gün telefonlarına cevap vermemek gibi
kızdığında şuan sennle konuşmak istemiyorum diyip,onun kafasnda "acaba ne yaptmda bana kızdı" die düşünmesini sağlamak gibi..
valla konudan sapmadan düşüncelerimi anlatabldm mi bilemiyorum :)
bu arada ne kadar üzülsende sen arama sakın..bak gör senin kayıtsız kaldığını görünce o yanaşacak..
ve bunu bir daha yapmaması içinde gerekn tavrı koymalısın sanırım
adam hiç birşey söylemeden ortadan kayboldu bende gururumdan arayıp sormuyorum ama vazgeçilmek de koydu açıkçası. ne yapmak lazım bu durumda. 10 gün oldu da geri döner mi diye düşünüyorum en azından ona umursamaz olduğumu göstermek için
Canım gurur yapmak sonrasını dusununce bazen daha acı oluyo.Ama soyle bisey yaparsan bence daha sonuca erersin.İlgili olduğu konularda ararsın arada bir.Yakınlığına göre sen ayarlarsın.Ne kadar yakınsın?????Yoksa bu 20 de olur 40 da olur.Yani dizginleri vermemelisin.Onların kafa yapısı arayıp sormaya çalışmıyor:)))))))
Laf söylemeyi sert buluyorlar derkn?
yani aslnda çok laf söylemeden tavır koymak lazım..
tıpkı onların yaptığı gibi 1 gün telefonlarına cevap vermemek gibi
kızdığında şuan sennle konuşmak istemiyorum diyip,onun kafasnda "acaba ne yaptmda bana kızdı" die düşünmesini sağlamak gibi..
valla konudan sapmadan düşüncelerimi anlatabldm mi bilemiyorum :)
bu arada ne kadar üzülsende sen arama sakın..bak gör senin kayıtsız kaldığını görünce o yanaşacak..
ve bunu bir daha yapmaması içinde gerekn tavrı koymalısın sanırım
ben mesela tepkimi sert sözlerimle yazarak belirtiyorum. kırıldıgımı mesela bilsin istiyorum. bana ne yaptıgını ne hissetiğimi. şimdi anladım tavır koymanın ne demek oldugunu. çok güzel anlattın canım.ben çok hata yapmışım galiba:S
bu erkeklerin genel özelliği bence...
tekrar yakınlaşmak için uzaklaşmak ihtiyacı duyuyorlar...
gelir geri merak etmeyin ve üzerine düşmeyin...