Erkekler ilk görüşmeden sonra neden aramaz ?

doc öyle canm yaa öyle bir niyetle yaklaşıp istediğini elde edebileceği son kişiyimdir ben.bu yaştan sonra da pis ilişkiler içinde olucak değilim kesinlikle onu muhattap bile almıyorum sadece acıyorum.işin ilginci böyle bi kişilikte olmadığımı bilmesi gerekirdi.sonuçta aynı ortamlarda bulunduk.ve ona bu şekilde yansıyacak hiçbi harekette bulunmadım.gerçekten temiz yüzlü ondan hiç beklenmiycek biri.

erkekler ne kadar alışmış böyle ucuz işlere.olan iyi kızlara oluyor.

Son düzenleme:
ben de benzeri bişey yaşadım arkadaşımın ısrarı üzerine bi davete katıldım orda arkadaşımın arkadaşlarıyla tanıştım ardından bu kişilerle bikaç görüşmemiz daha oldu sonradan anladım ki amaç beni aralarındaki bi kişiyle tanıştırmakmış en son görüşmede evime bırakmak istedi bu şahıs bıraktı da ardından hemen msj geldi numaramı arkadaşmdan almş belli ki sınavm vardı onun için atmş işte başarılar vs bişiler yazmş ben de sadece tşk ettim sonra ses yok büyük ihtimal daha sonra benim atmamı bekledi yok artık daha neler cidden ne sanıyo bunlar kendilerini bi adım atınca koşup boynuna mı sarılcaz çok beklerler

ben de benzeri bişey yaşadım arkadaşımın ısrarı üzerine bi davete katıldım orda arkadaşımın arkadaşlarıyla tanıştım ardından bu kişilerle bikaç görüşmemiz daha oldu sonradan anladım ki amaç beni aralarındaki bi kişiyle tanıştırmakmış en son görüşmede evime bırakmak istedi bu şahıs bıraktı da ardından hemen msj geldi numaramı arkadaşmdan almş belli ki sınavm vardı onun için atmş işte başarılar vs bişiler yazmş ben de sadece tşk ettim sonra ses yok büyük ihtimal daha sonra benim atmamı bekledi yok artık daha neler cidden ne sanıyo bunlar kendilerini bi adım atınca koşup boynuna mı sarılcaz çok beklerler

ya sorma eskiden beğendiği bir kızla görüşebilmek için 40 takla atardı erkek kısmısı.şimdi nerdeyse bizden bekliyorlar o taklaları.hemen cvp beklerler hemen buluşma beklerler hemen çıkma beklerler hemen öpüşme sevişme beklerler ama bunları hemen yaptımmı da bir numaralı or..p.. oluverirsin işlerine gelmedimmi.
yapmadımmı oralı olmuyosun derler.
yaa büyük hataymış benim onu ciddiye alıp günlerce düşünmem.ne büyük aptallık.

Son düzenleme:
ayel boşver onu gelip açılsa bile ilişki sürecinde hep senden bişeyler beklicek böyle tipler sürekli de trip yaparlar ayyy hiç çekemem bizden uzak olsun böyleleri

ayelcim bosver bu erkek milleti hep karsi taraftan bekliyor herseyi.Benimde basima bi durum gelmisti sandimki o benden hoslaniyor filan.. derken ben son anda bi caba harcadim ugrastim ama pesinden kosmadim asla, simdi ise aylar gecti ne arayan ne de soran
Kendilerini bisi saniyolar iste.Sen üzme kendini moralini bozmamaya calis .KKendine degisiklikler yarat .Kendine daha cok ilgilen. Inan bi sekilde unutacaksin ilk günkü acin gececek bosa üzüldüm diceksin

Keşke herkes açık olarak duygularını isteklerini paylaşabilse hayat ne kadar kolay olucak

Back
X