Erkekler kadınları arkadaş olarak görmüyor mu?

lianazelko

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
351
274
53
3 arkadaşım vardı. Beraber, gezer tozardık. Ama ben bunların sevgilisi olduğunu, evlenince öğrendim. Hatta şöyle oldu; birden bire aramalar kesildi,uzun bir sessizliğin ardından facebookta düğün fotolarını gördüm. Evlendiklerini öğrenmiş oldum. Ne olarak gördüler ki, beni? Öyle, yılışan bir tip de değilim. Onlar ararsa arardım, dışarı çıkardık. Ne ilginç bir durum!

Kız arkadaşları kıskançtı demek ki, o yüzden arkadaşları olan sizi silmeyi seçtiler

Ya konu sahibi diğer gözle baksalar kesinlikle size söylerdi diye düsünüyorum. Belki karıları istemediler hanımcılar olur ya hanımların sözünden çıkmayan sevmediler belki sizi. Veya ne bilim akıllarına gelmedi bir sey söylemek vs

Fakat birden aramalar kesiliyosa hanımlar istememistir diye düsünüyorum. Onun dısında erkekler kızları arkadas olarak görebilir.

Ya ilginç, sevgilimiz var, kıskanç falan deselerdi o bile olurdu. Kırılmazdım.

Esleri istememis olabilir. Ya da kendileri ilisigi kesip eslerine de erkek arkadaslari ile fazla gorusmelerini istemedikleri icin hamlede bulunmus olabilirler. Cunku ben de bu konuda hassasimdir.

Ya konu sahibi diğer gözle baksalar kesinlikle size söylerdi diye düsünüyorum. Belki karıları istemediler hanımcılar olur ya hanımların sözünden çıkmayan sevmediler belki sizi. Veya ne bilim akıllarına gelmedi bir sey söylemek vs

Fakat birden aramalar kesiliyosa hanımlar istememistir diye düsünüyorum. Onun dısında erkekler kızları arkadas olarak görebilir.
Ya açıkçası, ben mesela onlara, şöyle hoşlandığım biri var, böyle var, derdim. Asla o gözle bakmadım. Bir tanesi de evlendikten sonra aradı, buluşalım diye. Bu arada ben alkol almam, onlar alırdı. Neyse, eşin nerede dedim, memleke eşyalarını almaya gitti, dedi. Tanıştırsaydın ya dedim, ya ık mık olur tabi dedi. Bahane uydurdum gitmedim, aramalarına da cevap vermedim. Sanki ben bunlara göz koymuşum! Yakuşuklu olmuş olsalar neyse. Neyden kıskanıyorlarsa!! Lütfen, çirkin koçişlerinizi kıskanmayın!!

Klasik, eşlerini kısıtlayan , dişi sinekten kıskanan tipler işte sosyal medya bunlarla dolu. Neyi kurcalıyorsunuz bomboş insanların bomboş hayatları işte

Ya açıkçası, ben mesela onlara, şöyle hoşlandığım biri var, böyle var, derdim. Asla o gözle bakmadım. Bir tanesi de evlendikten sonra aradı, buluşalım diye. Bu arada ben alkol almam, onlar alırdı. Neyse, eşin nerede dedim, memleke eşyalarını almaya gitti, dedi. Tanıştırsaydın ya dedim, ya ık mık olur tabi dedi. Bahane uydurdum gitmedim, aramalarına da cevap vermedim. Sanki ben bunlara göz koymuşum! Yakuşuklu olmuş olsalar neyse. Neyden kıskanıyorlarsa!! Lütfen, çirkin koçişlerinizi kıskanmayın!!
Lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın derken?

Evli olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? Evliyim diyelim kocamın çirkin olup olmadığını nerden biliyorsunuz? Konu belki çirkinlik değildir. Kadınların hoşuna gitmemissinizdir sizden enerji alamamıslardır. Hani bir insanın yüzüne bakınca negatiflik görürüz ya öyle hissetmislerdir, kıskanılacak bir yanınız yoktur belki.

Ya da adamlar sizi kendine çok yakın bulmamıslar ki anlatmamıslar demek ki bu kadar. Bana yazdığınız son kıtanızda sizin uslubunuzu gösteriyor. Şahsen bende istemezdim eşimin sizin gibi bir kadınla muhatap olmasını.

Aslında burada kıskançlık ile ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Asıl sorun eslerinde yani sizin eski dost sandığınız erkek arkadaşlarınızda . Sorun onlar eşleri değil belki kadınların haberi bile yok sizden .

Klasik, eşlerini kısıtlayan , dişi sinekten kıskanan tipler işte sosyal medya bunlarla dolu. Neyi kurcalıyorsunuz bomboş insanların bomboş hayatları işte
Sosyal medyalarında da bir tane resim yok. Yani, kıskanıyorlar resim koydurmayı deneyebilirler. Biri evlendikten sonra benim vasıtamla tanıştığı arkadaşımı arayıp buluşalım mı demiş. Ya ne ilginç insanlar var. Diyorum, ne efendi tipler, bunlar güvenilir dost ama ortama bak.

Herkes kadınlara suç bulmuş yine.

Sizin o arkadaşlarıniz çok büyük ihtimalle eşlerinin hayatında erkek arkadaş olması durumunu kabul etmeyecek kişilerdir.

Hal böyle olunca aynı şey kendileri içinde geçerli oluyor, kız arkadaş bekarlıkta kalıyor.

Kendinizi neyin nasıl olduğunu bilmeden kıskanılan kişi konumunda görmeniz komik olmuş.

Lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın derken?

Evli olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? Evliyim diyelim kocamın çirkin olup olmadığını nerden biliyorsunuz? Konu belki çirkinlik değildir. Kadınların hoşuna gitmemissinizdir sizden enerji alamamıslardır. Hani bir insanın yüzüne bakınca negatiflik görürüz ya öyle hissetmislerdir, kıskanılacak bir yanınız yoktur belki.

Ya da adamlar sizi kendine çok yakın bulmamıslar ki anlatmamıslar demek ki bu kadar. Bana yazdığınız son kıtanızda sizin uslubunuzu gösteriyor. Şahsen bende istemezdim eşimin sizin gibi bir kadınla muhatap olmasını.
Size demedim, genel olarak söylemiştim ama üstünüze alınmışsınız, alıntıladım diye. Diğer söylediklerinize cevap vermek için kendimi yoramayacağım.

Tahin Helva Tahin Helva ben nerede beni kıskanıyorlar dedim ki? Muhtemelen benden haberleri dahi olmadı. Kıskandıkları kişiler kocaları. Boşuna kıskanıyorlar diyorum.

Herkes kadınlara suç bulmuş yine.

Sizin o arkadaşlarıniz çok büyük ihtimalle eşlerinin hayatında erkek arkadaş olması durumunu kabul etmeyecek kişilerdir.

Hal böyle olunca aynı şey kendilerine de içinde geçerli oluyor, kız arkadaş bekarlıkta kalıyor.

Kendinizi de neyin nasıl olduğunu bilmeden kıskanılan kişi konumunda görmeniz de komik olmuş.
Kesinlikle. Konu niye direkt çirkin kocislerinizi kıskanmayına geldi . Yani konu sahibi evlendikleri zaman öğrenmiş vs demek ki o kadar da yakın degillermis bu kadar basit ,konu kıskançlık olsa elbet derlerdi. Ve bir erkek değil bu 3 erkek arkadaştan bahsediyor

3 arkadaşım vardı. Beraber, gezer tozardık. Ama ben bunların sevgilisi olduğunu, evlenince öğrendim. Hatta şöyle oldu; birden bire aramalar kesildi,uzun bir sessizliğin ardından facebookta düğün fotolarını gördüm. Evlendiklerini öğrenmiş oldum. Ne olarak gördüler ki, beni? Öyle, yılışan bir tip de değilim. Onlar ararsa arardım, dışarı çıkardık. Ne ilginç bir durum!
Niye bunu dert ettiniz
Tabiki aramalar Eskisi gbi olmayacak, nisanlanmis evli barkklı adamlar

Kendisine de kocasına da güvenmeyen kadınları partner olarak seçmişler demek ki.

Erkekten çok güzel arkadaş olur size cins olanları denk gelmiş. Eşim benim erkek arkadaşlarıma laf edemez. Ben de onun kadın arkadaşlarına etmem.

Üstelik biz çok yakın arkadaşken evlenmiş bir çiftiz. Kıskanılacak durum olsa önce biz kıskanırdık birbirimizi arkadaşlardan.

Size demedim, genel olarak söylemiştim ama üstünüze alınmışsınız, alıntıladım diye. Diğer söylediklerinize cevap vermek için kendimi yoramayacağım.
Genel olarakta neden söylüyorsunuz mesela burdaki üyelere?

Burdaki üyelerin kocalarına çirkin demek sizin ne haddinize?
Canları isterse kıskanırlar canları istemezse kıskanmazlar.

Back
X