Erkekler kadınları arkadaş olarak görmüyor mu?

Size başka gözle baktıklarını sanmıyorum. Öyle olsaydı bir hamle yaparlardı.

Birlikte gezip tozmuşsunuz, bitmiş. Her arkadaşlık sonsuza dek sürecek değil -ki siz arkadaş bile değilmişsiniz zaten. İnsan arkadaşının düğününü facebooktan öğrenmez çünkü.
Arkadaş çevreniz genişse sırf güzel arkadaşlarınızla bir araya gelebilmek için bile sizi oraya buraya çağırmış olabilirler. Üzgünüm ama var yani böyle erkekler.

3 erkeğin 3 eşinin yüzünüzü bile görmeden sizi kıskandıklarını düşünmeniz epey fantastik.

Ben sana konu açma demedim ki. Sen istediğin konuyu açmakta, ben de istediğim yorumu yapmakta özgürüm 😂

arkadaşım dediği insanla sevgili olan, ona yan gözle bakan bir insan gelip burda kadınlara kocanızın kadınlarla arkadaş olmasını istemiyorsanız özgüvensizsiniz vs demesi çok komik ve çelişkili. Ben o evlenen şahıslara yan gözle bakmamıştım diyorsun ama öteki adamla da 2 yıllık arkadaşlığın sonunda sevgili olmuştun.
Yahu sanane! O bekar, ben bekarım. Onunla ilk karşılaştığımda hoşlandım, sonra hoşlanmadım, sonra tekrar hoşlandım. Tanıştığımız ortamın amacı zaten yeni birilerini tanımaktı. Sanki kpss ye çalışalım diye buluştuk, sonra kendimizi yatakta bulduk. Diğerleriyle aklımdan sevgili olmak geçmeyecek bir ortamda tanıştık, amaç eğitimdi. Yan gözle bakacak olsaydım 10 yılda zaten bakardım. Yan gözle derken, sanki onlar evli de ben bekarım ayartmaya çalışmışsın gibi yazmışsın.

Ben kocalarının kadınlarla arkadaşlık etmek istemediğin özgüvensiz olacağını söylemedim ki. Başka bir cümleye istinaden dedim. Bana ne, kimin kocası kiminle arkadaş!

Konu açma dememişsin, konu açacak kadar neden dert ettin demişsin. Ben de sana mı soracağım diyorum.

Mirta, asıl senin gibi zihniyetlerden korkulur. Kendi hemcinslerin için bile tehlikelisin.

cilek.yagmuru cilek.yagmuru ben arkadaşlarımın eşleri beni kıskanmıştır demedim. Başka yorumda da benden haberlerinin olmadığını zaten yazdım. Sorun arkadaşlarımın bana olan bakış açısı. Beni ilgilendiren bu kısım.​

konu arkadaşsızlık değil, bana olan bakış açılarını görmem. Hayatımda olmamaları bir eksiklik değil.
Siz nasıl ki onların eksikliğine çok önemsemiyor iseniz onlarda size karşı hayatlarını anlatmayı değer görmemiş. Sosyal medyada da mı ekli değildiniz? Bir erkek evliliğe giden bir ilişki yaşadığı sevgilisini gizlemez. Herşeyden önce sevgilisi buna razı gelmez. Ben evlenmeden önce 5 ay eşimle flört ettim. Benden habersiz değil bir kız arkadaşıyla görüşmek markete gidemezdi.
Evli bir adamla bekar bir kadının arkadaş olması zaten anlamsız. Ortak ne konuları olacak. Evli insanların sosyal çevreleri de evliler oluyor. Bunu kıskançlığa bağlamak sığ bir düşünce. Hayat tarzları değişiyor.
bir de bir insanı kıskanmak için yakışıklı ya da dünya güzeli olmasına gerek yok. Kıskançlık sahiplenme duygusuyla alakalı. Kayınvalideler de oğullarını gelinden kıskanıyor. Sana ait olan bir şeyi paylaşmak istemiyorsun. Vaktini, sevgisini, sohbetini...

Lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın derken?

Evli olup olmadığımı nerden biliyorsunuz? Evliyim diyelim kocamın çirkin olup olmadığını nerden biliyorsunuz? Konu belki çirkinlik değildir. Kadınların hoşuna gitmemissinizdir sizden enerji alamamıslardır. Hani bir insanın yüzüne bakınca negatiflik görürüz ya öyle hissetmislerdir, kıskanılacak bir yanınız yoktur belki.

Ya da adamlar sizi kendine çok yakın bulmamıslar ki anlatmamıslar demek ki bu kadar. Bana yazdığınız son kıtanızda sizin uslubunuzu gösteriyor. Şahsen bende istemezdim eşimin sizin gibi bir kadınla muhatap olmasını.
Bence size söylememis bunları genel yazmıs sanırım

Evli bir adamla bekar bir kadının arkadaş olması zaten anlamsız. Ortak ne konuları olacak.
Insanların hayat görüşlerini, hayatı yaşayış tarzlarını, hayattaki duruşlarını zevklerini hobilerini medeni durumları mı belirliyor, hic duymamıştım böyle bir sey. Peki evlenip nüfusta evli olarak görünene kadar olan dönemde ne sayılıyoruz merak ettim ya da evli olmadan aynı evde yaşayanları hangi kategoriye sokuyoruz? Evlilik derken imam nikahı mı resmî nikah mı bu arada yoksa ikisinin de mi olması lazım😂

Siz nasıl ki onların eksikliğine çok önemsemiyor iseniz onlarda size karşı hayatlarını anlatmayı değer görmemiş. Sosyal medyada da mı ekli değildiniz? Bir erkek evliliğe giden bir ilişki yaşadığı sevgilisini gizlemez. Herşeyden önce sevgilisi buna razı gelmez. Ben evlenmeden önce 5 ay eşimle flört ettim. Benden habersiz değil bir kız arkadaşıyla görüşmek markete gidemezdi.
Evli bir adamla bekar bir kadının arkadaş olması zaten anlamsız. Ortak ne konuları olacak. Evli insanların sosyal çevreleri de evliler oluyor. Bunu kıskançlığa bağlamak sığ bir düşünce. Hayat tarzları değişiyor.
bir de bir insanı kıskanmak için yakışıklı ya da dünya güzeli olmasına gerek yok. Kıskançlık sahiplenme duygusuyla alakalı. Kayınvalideler de oğullarını gelinden kıskanıyor. Sana ait olan bir şeyi paylaşmak istemiyorsun. Vaktini, sevgisini, sohbetini...
Ekliyiz ama o kızlara daire tek bir kare, yazı, whatsapp durum yoktu o zamanlar. Evlendikten sonra da kimi tek kare koydu, kaldırdı, ya da ortak başka arkadaştan gördüm falan. Neden haber vermediniz ya da tebrik olsun demedim.

Ben evliyken neden bana yazmıyorlar demiyorum. Görüştüğüm arkadaşlarım, birden ortadan kayboldu, iletişimi kesti. İletişim azalınca, ben de ısrarla mesaj atıp, aramış değilim. Birden facede düğün fotolarını gördüm.

Genel yazdıgını sonradan dile getirdi zaten. Fakat burada genele seslenmek etik bir davranıs degil.
Yani genel ile ilgili görüşü bu sekildedir, yaşadığı olaydan böyle bir çıkarımda bulunmuş kendine göre de haklıdır değildir bilemem. Bana da sey komik geldi cirkin kocalarınızı kıskanmayın demesi, ona cirkin gelir bana yakışıklı, herkesin eşi kendisine kıymetli, guzel/yakışıklı gelir. Ayrıca her sey dıs görünüş mü, kendisi o kişilerle hangi vasıflarına istinaden arkadaşlık ediyordu peki, biraz sacma bir yorum olmus gerçekten

Ekliyiz ama o kızlara daire tek bir kare, yazı, whatsapp durum yoktu o zamanlar. Evlendikten sonra da kimi tek kare koydu, kaldırdı, ya da ortak başka arkadaştan gördüm falan. Neden haber vermediniz ya da tebrik olsun demedim.

Ben evliyken neden bana yazmıyorlar demiyorum. Görüştüğüm arkadaşlarım, birden ortadan kayboldu, iletişimi kesti. İletişim azalınca, ben de ısrarla mesaj atıp, aramış değilim. Birden facede düğün fotolarını gördüm.
Onlar sadece sizden değil, herkesten saklamış. Biz flört ederken beraber fotomuzu koyduk. Evlenince ikimizde karşı cinsten bekar arkadaşlarla görüşmeyi kestik. Hatta biz sosyal medyamızdan da sildik.
Insanların hayat görüşlerini, hayatı yaşayış tarzlarını, hayattaki duruşlarını zevklerini hobilerini medeni durumları mı belirliyor, hic duymamıştım böyle bir sey. Peki evlenip nüfusta evli olarak görünene kadar olan dönemde ne sayılıyoruz merak ettim ya da evli olmadan aynı evde yaşayanları hangi kategoriye sokuyoruz? Evlilik derken imam nikahı mı resmî nikah mı bu arada yoksa ikisinin de mi olması lazım😂
İnsan evlenince hayatı iş ve oluyor. Şimdi bizim bebeğimiz olacak. Onun telaşındayız. Zevk, hobilerde değişiyor. Ben bekarken sürekli alışveriş yapardım. Şimdi öyle bir lüksüm yok. Eşimin içki masasında 8 saat atkadaşlarıyla oturmuşluğu vardı. Artık ondan zevk almıyor. Evlenip bekar hayatımı sürdüreceğim diyen kendini kandırır.

cilek.yagmuru cilek.yagmuru ben arkadaşlarımın eşleri beni kıskanmıştır demedim. Başka yorumda da benden haberlerinin olmadığını zaten yazdım. Sorun arkadaşlarımın bana olan bakış açısı. Beni ilgilendiren bu kısım.​

E "yakışıklı olsalar neyse, çirkin kocalarınızı kıskanmayın" yazmışsınız. Kime yazdınız onu, forumdakilere mi? Ne alaka?
Ne dediğiniz belli değil.

Yani genel ile ilgili görüşü bu sekildedir, yaşadığı olaydan böyle bir çıkarımda bulunmuş kendine göre de haklıdır değildir bilemem. Bana da sey komik geldi cirkin kocalarınızı kıskanmayın demesi, ona cirkin gelir bana yakışıklı, herkesin eşi kendisine kıymetli, guzel/yakışıklı gelir. Ayrıca her sey dıs görünüş mü, kendisi o kişilerle hangi vasıflarına istinaden arkadaşlık ediyordu peki, biraz sacma bir yorum olmus gerçekten
Birisi o sırada y.lisans yapıyordu, diğeri de normal çalışan (memur da değil) vasıfla neyi kastettiniz anlamadım. Ben onları öğrencilik dönemlerinden beri tanıyorum (ikisini) İnsan çirkin olan kocasını da kıskanır, olabilir. Bazı kadınlar kocam da kocam kocam da diye dolanıyor. Sanki tüm bekar kadınlar kendi eşlerinin peşindeymiş gibi, boşuna böyle yapmayın, her karşı cins sizin kocanızdan etkilenmiyordur. Karşıt cinsler arkadaş olarak da konuşabilir demek istedim.
E "yakışıklı olsalar neyse, çirkin kocalarınızı kıskanmayın" yazmışsınız. Kime yazdınız onu, forumdakilere mi? Ne alaka?
Ne dediğiniz belli değil.
Genele dedim, lafın gelişi, ortaya bir laf attım. Yurtiçi, yurtdışı isteyen alınır.

Siz oyle tercih etmiş olabilirsiniz ama evli olan insanlarin cevresi evlilerden oluşur kismi buyuk yanliş.

Benden önce, benden sonra evlenen kiz arkadaslarim oldu kimse birbirini "sen bekarsin" ben evlendim artik diye silmedi.

Evlendik diye karakterimiz degismiyor ki en azindan evlenince benim karakterim degismedi bekarken sohbet edebildigim ortak birseyler buldugum insanlarla evlenince de sohbetim devam edebildi.

Bekar ama evlenme aşamasinda erkek arkadaslarim da var "seni siliyorum suan ortak birseyimiz yok evlenince haber et tekrar arkadas olacagiz" mi demek gerekiyor? 😁
İnsan guzel olan bir arkadasligi sirf kendisi evlendi, arkadasi bekar kaldi diye bitirmez NORMALDE.

Back
X