Erkekler kadınları arkadaş olarak görmüyor mu?

Genel olarakta neden söylüyorsunuz mesela burdaki üyelere?

Burdaki üyelerin kocalarına çirkin demek sizin ne haddinize?
Canları isterse kıskanırlar canları istemezse kıskanmazlar.
Bu konuyu burda genellemek hoş değil . Şahsen bu kadar dert etsem o arkadaşlarımida eşlerini de bulup burada genelledigi cümleyi onlara söylerim ,yeri burası değil ,şahıslar burada değil .

Niye bunu dert ettiniz
Tabiki aramalar kesilecek nisanlanmis evli barkklı adamlar
Arkadaşım olarak gördüğüm, her çağırdıklarında gittim. Kırmadığım kişiler olduğu için olabilir. Ya bizim sevgilimiz var, şu zamanda nişan var diye hiç geçmedi. Herkesin kafa yapısı aynı. ''Tabii ki, aramalar kesilecek''. Zaten ben onları aramazdım, merak etmeyin. Onlar arardı, dışarı çıkalım, gezelim diye.

Ya açıkçası, ben mesela onlara, şöyle hoşlandığım biri var, böyle var, derdim. Asla o gözle bakmadım. Bir tanesi de evlendikten sonra aradı, buluşalım diye. Bu arada ben alkol almam, onlar alırdı. Neyse, eşin nerede dedim, memleke eşyalarını almaya gitti, dedi. Tanıştırsaydın ya dedim, ya ık mık olur tabi dedi. Bahane uydurdum gitmedim, aramalarına da cevap vermedim. Sanki ben bunlara göz koymuşum! Yakuşuklu olmuş olsalar neyse. Neyden kıskanıyorlarsa!! Lütfen, çirkin koçişlerinizi kıskanmayın!!

Belki bize dünya güzeli, hıhhh 😁😁

Bu konuyu burda genellemek hoş değil . Şahsen bu kadar dert etsem o arkadaşlarımida eşlerini de bulup burada genelledigi cümleyi onlara söylerim ,yeri burası değil ,şahıslar burada değil .
Genelledim diyerek “lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın” diyerek kabak bizim kafamızda patlıyor haliyle. Git hepsini bul söyle değil mi?

Ya açıkçası, ben mesela onlara, şöyle hoşlandığım biri var, böyle var, derdim. Asla o gözle bakmadım. Bir tanesi de evlendikten sonra aradı, buluşalım diye. Bu arada ben alkol almam, onlar alırdı. Neyse, eşin nerede dedim, memleke eşyalarını almaya gitti, dedi. Tanıştırsaydın ya dedim, ya ık mık olur tabi dedi. Bahane uydurdum gitmedim, aramalarına da cevap vermedim. Sanki ben bunlara göz koymuşum! Yakuşuklu olmuş olsalar neyse. Neyden kıskanıyorlarsa!! Lütfen, çirkin koçişlerinizi kıskanmayın!!
Nasil? Yakisikli olsa dusunucen mi?

Genelledim diyerek “lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın” diyerek kabak bizim kafamızda patlıyor haliyle. Git hepsini bul söyle değil mi?
Yani . Saçma geldi banada ve kıskandıklarını nereden öğrendi burada herkes bir yorum yapıyor ,bilemeyiz ki . Ama benim arkadaşım evlenene dek demeyecek vs ben diyemem yakindik demek değildik öylesine gün ve ortam geçirmek için arkadaşliklarmis . Niye hemen kadınlar kiskanmistir vs bana saçma ve tuhaf geliyor . Kadınların belki kendisinden hiç haberi bile yok

Genel olarakta neden söylüyorsunuz mesela burdaki üyelere?

Burdaki üyelerin kocalarına çirkin demek sizin ne haddinize?
Canları isterse kıskanırlar canları istemezse kıskanmazlar.
Özgüvensiz biri olduğun çok belli. Kocanın çirkin olduğunu mesajlarından sezdim mesela. Bir insan ortaya atılan bir lafı nasıl böyle kendi üstüne alınabilir ki? Sana daha fazla enerjimi harcamıycam.

Şu üyenin yorumu yeterli:

''Kendisine de kocasına da güvenmeyen kadınları partner olarak seçmişler demek ki.

Erkekten çok güzel arkadaş olur size cins olanları denk gelmiş. Eşim benim erkek arkadaşlarıma laf edemez. Ben de onun kadın arkadaşlarına etmem.

Üstelik biz çok yakın arkadaşken evlenmiş bir çiftiz. Kıskanılacak durum olsa önce biz kıskanırdık birbirimizi arkadaşlardan.''

Bence büyük cogunlugu görmüyor ya... gören mutlaka vardir ama inanin az.

Benim de cok erkek arkadasim vardi, hepsinin zamanla cirkin taraflarini gördüm. Biriyle cok samimiydik, esimi de tanirdi, haftada bir falan hep birlikte cikardik, yemege kahveye tiyatroya, gunubirlik sehirdisina... biz birlikte calistigimiz icin esim olmadan da cok sık yemek yer kahve icer muhabbet ederdik.
Biz tatile giderken falan hep muhabbeti olurdu, hayatinda biri olsa hep beraber gideriz falan diye. O da cok hevesli konusurdu. Sevgilisi oldu, o arada baska bir birime gecti, aramalar kesildi. Bana cok tuhaf geldi.

Tabi ki eskisi kadar beklemiyorum hayatinda baska bir boyut var artik ama bu kadari cok anormal geldi. Mesela ayda bir yine bi kahvalti veya kahve falan icerdik hep beraber. O gerek duymadi.

Tahin Helva Tahin Helva ben nerede beni kıskanıyorlar dedim ki? Muhtemelen benden haberleri dahi olmadı. Kıskandıkları kişiler kocaları. Boşuna kıskanıyorlar diyorum.
Bende belki kıskanç değiller sadece eşleri ile ilişki dinamikleri öyledir diyorum.

Kadınların dünyadan haberi yok, sizden ya da başka kız arkadaştan, sizin erkek arkadaşlar ikili oynuyor, eşi yokken görüşmek istiyor, neden eşlerine laf ediyorsunuz ki?

3 arkadaşım vardı. Beraber, gezer tozardık. Ama ben bunların sevgilisi olduğunu, evlenince öğrendim. Hatta şöyle oldu; birden bire aramalar kesildi,uzun bir sessizliğin ardından facebookta düğün fotolarını gördüm. Evlendiklerini öğrenmiş oldum. Ne olarak gördüler ki, beni? Öyle, yılışan bir tip de değilim. Onlar ararsa arardım, dışarı çıkardık. Ne ilginç bir durum!
Valla sizin ilişkinize bir şey diyemeyeceğim zira hayatı çok zorlaştıran hareketler bunlar. Sadece başlığa hitaben cevap vereyim, en yakın arkadaşım bir erkek ve onu öz kardeşimden ayırmam. Çok da güzel bir dostluğumuz var. Ne onun sevgilisi ne de benim sevgilim herhangi bir konuda da rahatsızlık hissetmedi.

yani, erkekler ve kadınlar çok yakın arkadaş/dost olabilirler.

demek ki siz yeterince yakın değilmişsiniz ki düğünlerini Facebook tan öğrenmişsiniz.. bilemedim

Arkadaşım olarak gördüğüm, her çağırdıklarında gittim. Kırmadığım kişiler olduğu için olabilir. Ya bizim sevgilimiz var, şu zamanda nişan var diye hiç geçmedi. Herkesin kafa yapısı aynı. ''Tabii ki, aramalar kesilecek''. Zaten ben onları aramazdım, merak etmeyin. Onlar arardı, dışarı çıkalım, gezelim diye.

Eşleri istememiştir dedim başta ama sizi hiçbir zaman önemsememisler ki onlar, arkadasiniz degillermiş. Sevgilisi oldugundan, nişani oldugundan bile haberiniz olmayan insanlarla kendinizi arkadaş zannetmişsiniz. Sevgilisini soylemeyen arkadas mi olur bunun kadinlarin kiskancligiyla alakasi yok bence.
Sonunda gereksiz gorup iletişimi kestiler demek ki sizinle.

Özgüvensiz biri olduğun çok belli. Kocanın çirkin olduğunu mesajlarından sezdim mesela. Bir insan ortaya atılan bir lafı nasıl böyle kendi üstüne alınabilir ki? Sana daha fazla enerjimi harcamıycam.

Şu üyenin yorumu yeterli:

''Kendisine de kocasına da güvenmeyen kadınları partner olarak seçmişler demek ki.

Erkekten çok güzel arkadaş olur size cins olanları denk gelmiş. Eşim benim erkek arkadaşlarıma laf edemez. Ben de onun kadın arkadaşlarına etmem.

Üstelik biz çok yakın arkadaşken evlenmiş bir çiftiz. Kıskanılacak durum olsa önce biz kıskanırdık birbirimizi arkadaşlardan.''
Evli değilim, kocam yok. Aynı zamanda sevgilimde yok. Bekarım anlayacağınız. Öz güvenli olup olmadığımı tartışacak değiliz elbette sizinle. Ne konuştuğunuzun, ne söylediğinizin farkında bile değilsiniz.

İşinize gelen yorumları kendinize seçebilirsiniz.
Ama çıkıpta burada genelleme yaparak “Lütfen çirkin koçişlerinizi kıskanmayın!!” nidaları atamazsınız. Bu saygısızlıktır.

Bende belki kıskanç değiller sadece eşleri ile ilişki dinamikleri öyledir diyorum.

Kadınların dünyadan haberi yok, sizden ya da başka kız arkadaştan, sizin erkek arkadaşlar ikili oynuyor, eşi yokken görüşmek istiyor, neden eşlerine laf ediyorsunuz ki?
Ben aslında eşleri beni görmüş kıskanmıştır demedim. Dediğiniz gibi haberleri bile yoktur. Belki akşam uyuyoruz derken, barda alkol alıyorlardı. Arkadaşlarım, benim onlardan hoşlandığımı mı düşündü kü, birden ortadan kaybolup, el etek çektiler. Yani dışarı çıkarken sık sık''Ayşe, bugün şuraya gidelim'', ''haftaya bize gelin, bir arkdaşını da al gel'' ama böyle mutlu bir gününü sakla. Sevgilim var dese, ne yapacaktım ki?

Siz de normal değilsiniz. Hele şu yorumdan sonra adamlara hak verdim.

Siz de normal değilsiniz. Hele şu yorumdan sonra adamlara hak verdim.
Eylülcemre, mesajımı beğenmeyenler özellikle özgüveni olmayan kadınlar. Benim için sorun değil. Biri de demiş ki, ''yakışıklı olsa asılacaktın yanii.''
Yanındaki kişi yakışıklıdır, endişenirsin ama yine de kötü niyetli olmayan biri sizin kocanıza bakmaz. Baksa da, sizin kocanız '' ben evliyim, eşim var'' kapasitesinde olmalı.

Bir erkek ve kadın arkadaş olabilir. Ben mesela onlarla ilgili hiçbir şey düşünmedim, birinden hoşlansam da söyledim, böyle şeyleri paylaştım. Bir erkek arkadaşım olsaydı, onlarla tanıştırırdım. Tanıştırmak isterdim.

Demek ki, onlar bana o gözle bakmamış. Amaçları dışarı çıkıp gezmek, bekar arkadaşlarımla tanışmakmış. Bu da onların niyeti. Tutup da, niye çağırmadın diye mesaj atmadım, atmam da.

onlar ne olarak gordu seni bilemem ama onlarda bi sorun oldugu kesin.. ne senden sevgililerine ne de sana sevgililerinden bahsetmisler.. eskiden olsa evet erkek kadin arkadas olur derdim ama bizim turk erkekleriyle bu imkansiz bence😐 hepsinin akli fikri bi tarafinda..25 yildir tanidigim bi erkek arkadasin sirnasmasindan sonra fikirlerim cok degisti. Herkes kadin avina cikmis gibi..

Ha buarada bende esimin kiz arkadaslari olsun istemem artik.. cunku cogunluk olarak toplumca ne yazikki beyinler bacak arasina calisiyor ve bu beni cok rahatsiz ediyor.

😂 koca onunsa kiskanir kiskanmaz.. sana hak vermistim ama bu mesajin😐😂 yakisikli
Olsalar goz koyacan yani oyle mi😐😂😂

agauahah aciklama yapmissin neyse .. tamam en iyi kanka sensin kabul ettik😐😂

agauahah aciklama yapmissin neyse .. tamam en iyi kanka sensin kabul ettik😐😂
Kanka olmakla alakası yok, insan olmakla alakası var. Karşıt cinsle aynı evde kalma, sohbet etme, bu kişi çok yakışıklı da olsa, arada bir şeyler olacağı anlamına gelmez. Yurtdışında kaldım, ev arkadaşım erkekti. Sevgilisi de vardı. Gelirdi, beni bilirdi ama kızda böyle kaçınma, kıskanma gibi bir şey sezmedim. Çok kibarlardı. Ne o bana baktı, ne de ben ona. Çok da yakışıklıydı. Yani, kanka olmaya da gerek yok.

Back
X