• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler kadınlaştı mı sanki ?siz ne düşünüyorsunuz ?

Konuyu açan arkadastan Allah razı olsun diyorum ...

Evet bazı konularda kadinsallastilar ama ben en cok manikur pedikur bakim yapmalar en kotusude Kaş almalar.. Buda kadınların yüzünden diyorum cunku cogu kadın ay bakımlı severim tarz severim Tüysüz severim diye diye turk erkeklerini özendirdiler cunku genelde bizim kızlarımız yabancı erkekleri beğenirler ,onlarda oyle olmaya çalışıyorlar ama yazık kıyametin alametleri apacik

Cok dogru gunumuz erkekerı cok degıstı banada manıkur yaptıran neredeyse her gun kuaforde sakal tras olan erkekler garıp gelıyor saclarını mıdel kestırıp ıkı haftada bı kuafordeler ucundan azıcık aldırınca tabı sac hemen uzuyor kız gıbı kuaforden cıkmıyolar komık olanda kuforlerın musterı secmek ıcın dukkanına lıg tv yada mac kanalları koymaları hem karı gıbı kuaforden cıkmıyorlar heöde adam gıbı mac ızlıyor

Bu konuya katılıyorum gerçekten. Eskiden centilmen, göğsünü kadına siper eden, helalim diyen erkekler çoktu. Kadını başının üstünde taşırlardı hani yine kadına şiddet vs vardı ama saygı da vardı. Şimdi bir gelin alırken, eş seçerken mesleğin var mı, çalışacak mısın? gibi sorular soruluyor. Eğer o kriter uyuyorsa devam. aşık olup evlenen, bu evliliği sonuna kadar götürende azaldı. Sanırım insanlar lükse falan fazla merak saldı ondan yoksa 1 senede alacaksam 6 ayda alırım demezlerdi.

Cok dogru gunumuz erkekerı cok degıstı banada manıkur yaptıran neredeyse her gun kuaforde sakal tras olan erkekler garıp gelıyor saclarını mıdel kestırıp ıkı haftada bı kuafordeler ucundan azıcık aldırınca tabı sac hemen uzuyor kız gıbı kuaforden cıkmıyolar komık olanda kuforlerın musterı secmek ıcın dukkanına lıg tv yada mac kanalları koymaları hem karı gıbı kuaforden cıkmıyorlar heöde adam gıbı mac ızlıyor

arkadasım keske öyle olsa artık ne yapıyorlar biliyor musun lig tv falan degil. artık fiziği düzgün bayanları işe alıp mini hatta bayagı mini etek giydirip öyle çalıstırıyorlar. sırf bunun için oraya gidenler var 5 katı tıras parası ödüyorlar. cok yazık ya.
bide kadınları böyle teşhir olarak kullanmaları hiç hoşuma gitmiyor

Bu konuya katılıyorum gerçekten. Eskiden centilmen, göğsünü kadına siper eden, helalim diyen erkekler çoktu. Kadını başının üstünde taşırlardı hani yine kadına şiddet vs vardı ama saygı da vardı. Şimdi bir gelin alırken, eş seçerken mesleğin var mı, çalışacak mısın? gibi sorular soruluyor. Eğer o kriter uyuyorsa devam. aşık olup evlenen, bu evliliği sonuna kadar götürende azaldı. Sanırım insanlar lükse falan fazla merak saldı ondan yoksa 1 senede alacaksam 6 ayda alırım demezlerdi.

eskiden kadınlar şunu alalım bunu alalım derlerdi şimdi erkekler böyle oldu . kadının aldığı parayı elinden alıp ona üç beş kuruş harçlık vermek ne demek ya ?nerde kaldı erkekliğin . eskiden iki iş birden yaparlardı evimi geçindireyim diye eşim rahat etsin şöle yaşatıcam böle yaşatıcam derlerdi şimdi nerdeee kadınımı yaşatayım kimseye mmuhtaç etmeyeyim diyenler yok oldu

Bir de bunu diyen kişi benden önceki sevgilisinden kız lükse düştüğü, paraya tamah ettiği için ayrılmış!

arkadaşlar bazı yerlere katılıyorum, bazılarına katılmıyorum.
evi erkek geçindirmeli kısmına katılmıyorum çünkü yanlış bir durum ortaya çıkıyor. kadın çalışmasa eve adam para getirse anlarım. ama artık kadınlarda okudukları için kendileri çalışmak istiyorlar. bu sefer kadın çalışıyor adam çalışıyor, adam faturaları ödediği için yada evin direği olarak kendini görüp bütün işi kadına yaptırıyor. kadın gelince bulaşık, yemek, evi süpür, çocuk bak kendi uğraşıyor bunlarla.. ev geçindirmek yada ev işi yapmak ortak olmalı bence..
ama erkeklerin değiştiğini bende düşünüyorum. sanırım kimlik karmaşası yaşıyorlar. önceden ağa, paşa olan erkekler şimdi bir bakıyorlar yanlarında daha başarılı kadınlar. öz güvenlerini de kaybettiklerini düşünüyorum. kendinden fazla para alan kadına karşı bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar.
kaş alımı, oje sürmek gibi yapay duran şeyler erkeklerde hiç hoş durmuyor buna kesinlikle katılıyorum. ama ben manikür yaptırmalarından yanayım. en azından o tırnakların kenarındaki etler gitsin, pis tırnakları olmasın fln.

Son düzenleme:
aynen katılıyorum erkekler kadınlaştı gerçekten.

zaten düşündüklerimin birçoğu yazılmış.

bunların dışında eskiden erkekler sevdikleri kızlar için emek verir uğraşırlardı onu elde etmek için.

şimdi erkekler kızlardan adım atmalarını bekler oldular.

gerçi bunda kızların da hatası var çevremde artık görüyorum da kızlardan çok erkeklerin kısmetleri var.eh kızlar erkeklere asıldıkça erkekler de kız gibi naz yapmaya başladılar:1:

başlıkla içerik birbirini tutmasa da bahsettiğin olaya ben de katılıyorum
ve bu benim de moralimi bozan bişeydi sevgilim varken
çarşıdayım geziyorum dediğimde bana 'çok harcama paraları daha araba alıcaz aşkım' demişti
basit bir cümle gibi gelebilir
şaka yapmış diyebillirsiniz ama Allah aşkına her şakada bir gerçeklik payı vardır
ve bunu asla söylemeyecek erkekler tanıdım hayatımda, başta abim olmak üzere
Bu cümle sonrasında onun cimri biri oldugunu düşündüm
ve araba almak için yanıp tutuşuyordu, ben çalışıyor olsam benim kazandıgım paraya da göz dikip son model araba alacaktı
Ben de çalışıcam elbet ama, lükste malda evde arabada gözü olmayan bir erkek istiyorum ben
ki böylece kazandıgımızı beraber tatlı tatlı yiyelim senin benim param demeden
ve hala 'Erkeğim, ben öderim' diyen bir erkek istiyorum
evde ben cebine sokuştururum paraları :1:

arkadaşlar bazı yerlere katılıyorum, bazılarına katılmıyorum.
evi erkek geçindirmeli kısmına katılmıyorum çünkü yanlış bir durum ortaya çıkıyor. kadın çalışmasa eve adam para getirse anlarım. ama artık kadınlarda okudukları için kendileri çalışmak istiyorlar. bu sefer kadın çalışıyor adam çalışıyor, adam faturaları ödediği için yada evin direği olarak kendini görüp bütün işi kadına yaptırıyor. kadın gelince bulaşık, yemek, evi süpür, çocuk bak kendi uğraşıyor bunlarla.. ev geçindirmek yada ev işi yapmak ortak olmalı bence..
ama erkeklerin değiştiğini bende düşünüyorum. sanırım kimlik karmaşası yaşıyorlar. önceden ağa, paşa olan erkekler şimdi bir bakıyorlar yanlarında daha başarılı kadınlar. öz güvenlerini de kaybettiklerini düşünüyorum. kendinden fazla para alan kadına karşı bir baskı oluşturmaya çalışıyorlar.
kaş alımı, oje sürmek gibi yapay duran şeyler erkeklerde hiç hoş durmuyor buna kesinlikle katılıyorum. ama ben manikür yaptırmalarından yanayım. en azından o tırnakların kenarındaki etler gitsin, pis tırnakları olmasın fln.

ben kadının çalışmasını destekliyorum kesinlikle zaten kendimde çalışıyorum o ayrı bir konu . ama sırf mesleği garanti diye bir kızla evlenmek ne bileyim haksızlık geliyor bana . biz okuduk çalışalım tabi ama bana güvenip oraya buraya borç takmalarını anlamıyorum . eskiden ev almak araba almak zaman alırdı şimdi çek krediyi hemen bankadan sonra kredi öde senelerce .herşeyin hemen olmasını istiyor artık insanlar

annem babam hep Allah sizi su anki durumunuzdan geri koymasın diye dua eder ne kadar dogru dimi bende baba evi gibi rahat ve güvende olmadıktan sonra yemişim evliliği

yani . herkes milyarlar kazanmak zorunda değil . ama insan biraz tok gözlü olur . kadınlardan çok şey bekleniyor . hem evde çalış hem işte çalış yorul birde bakımlı gez sürekli e bizde insanız ya .

Back
X