Erkekler klubu

Hazal zamani

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2008
3.027
363
688
İstanbul

arkadaşlar mesela kadınlar klubu gibi erkeklere özel bu şekilde bir site olmuş olsaydı eşleriniz sevgilileriniz hangi bölüme takılırdı....

Düşünsenize eşiniz derdim vara girmiş...sizden şikayet ediyor..

Mesela ne derdi??

Yada ekstra hangi konular olurdu o sitede...

Mesela ben eşimi çok kıskanıyorum ama kalbini kırmaktan korkuyorum..

Yada eşim çok pasaklı beyler sizin hanımlarınızda ölemi?nasıl yola getirdiniz?ne yaptınız?

Yada eşim kadınlar klubune takılıyorum ayağında acaba başkasıyla mı chetleşiyor...nasıl yakalarım...

Vsss....vsssss..

benim eşim erkekler kulubüne üye olsaydı
en çok girecegi topic.
işyerinde yaşadıgız zorluklar
ve şikayetleriniz bölümü olurdu galiba.

çok yoğun çalışıyorlar
özel sektör helede kriz vardiye çok baskı yapıyorlar.

valla benim eşim kesinlikleee
teknoloji,teknik destek ve spor bölümüne takılırdı
heleki paket pc,bide şu kumandalı uçaklar helikopterler varsaa
tamam oralardan heç çıkmazdı
saten her pc nin başına geçtiğinde baktığı yerler hep aynıı
hee bide mesleğine aşık olduğu için
inşaat programlarına da takılırdı kocemgamyoncuiremsu

aslında kadınlar kulübü bir bakıma kısmi erkekler kulubü gibi
bizim sorunlarımızın yüzde sekseni erkekler değil mi
herkesin yakındığı bir sevgilisi bir eşi mevcut
biz hep onlardan konuşuyoruz
ama erkekler öyle mi erkekler kulubünün en popüler forumu
futbol arabalar ve seksin konuşulduğu forumlar olurdu herhalde
kızlar bize sıra gelir mi diye beklemeyin hiç
bakın ilk üçe bile giremiyoruz işte kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bilgisayar programları, telefonlar, PC'ler, gündem haberleri, arabalar vs vs. Naadar sıkıcı dimi

aynen şöle başlardı benim dingilin konusu ,

ya arkadaşlar benim wepsitesinde kullanıcı mesajlarında dıdısının dıdısından bişi yazıcınca gıldırgıcık bişiler cıkıyo..

direk bu olurdu ..
mekanikten bozma insan müsvettesidir kendisi biraz..
aynı zamanda allahın cezası , baş belası , suratsız kaknem nemrut, kendini vir halt sana uakala tipsiz , akıllı geçinen mermer kafa ve daha sayamadığım birçok özelliği bünyesinde barındırıyor..
bide koca kafalı..

valla benimki de çoğunluk gibi teknik destek kısmından çıkmazdı sanırım bir de diyet bölümüne bakardı kilolarına kesin çözüm aramak için.

derdim vara konu açsaydı başlık ve konu 'karım benden gizli gündüzleri yemekteyiz programını izliyor mu,vazgeçirmek için ne yapmalıyım evde akşam uyguladığım yemekteyiz sansürü işe yaramıyor ne yapmalıyım?' vs. şeklinde olurdu herhalde ıslah olmaz takıntıları var da tv programları hakkında:)))

erkekler kulübüde var zaten bizimkinin mavisi işte... ben bi kere bakmıştım ama beni açmadı hatta baydı bi dahada girmedim zaten

Özellikle biligsayar parçaları, en yeni ekran kartının özelllikleri gibi teknik
konular yeni işletim sistemleri,
pohotoshop ile ilgili konular en ilgisini çekecek başlıklar olurdu.
Bunların dışında arabalarla da ilgilenirdi sanırım.

Fenerbahce bölümüne uye olurdu mutlaka, hatta fanatik klup acardi kendine ve kendi gibilerine

Arabalar bölümündende cikmazdi sanirim.

Futbol bölümüne girer, beşiktaş bölümüne üye olurdu.Derdim var bölümüne"sizin eşinizde her haftasonu evi temizliyor mu?sizde yardım ediyormusunuz?temizlikten kaçmak için mantıklı bahanelere ihtiyacım var,:roflolfff off bu evde ne var da temizlik yapılıyoooooooo delireceğim"klava:

ikinci başlık; her hafta bornoz yıkanır mı abicim yaa,kötükedihüsoyıkandıktan sonra kullandığın bornoz kirlenir mi?hadi killendi diyelim,ayda 1 yeter.......

futboldan girerler
arabalara uğrarlar
elektronik aletler kısmında takılırlar
sexte baya bi zaman harcarlar
bilgisayar bölümünden çıkarlardı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…