• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi çok ilgi bekliyor ben mi kendime fazla zaman ayırıyorum?

8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.
İşe gitmeden önce 1 saat hazırlık-duş saç desek = 17
1 saat spor + 2 saat yürüyüş +1 saat kitap ilave = 21
Yarım saat yemek + yarım saat gazete ile beraber = 22

Ev toparlama temizlik-ütü yediğini kaldır onu bunu yıka topla, eliniz hızlı ev küçük 1 saat desek = 23
Tv-sosyal medya-gündem bdv telefonda gezinmece için de yarım saat = 23.5
Gün 24 saat haliyle.

Yani tuvaletten tuvalete yazışma ile süren bir ilişki gibi görünüyor.

Kendini gelişimime adamış bir saniyesini boş geçirmeyen, çok kültürlü insan ilişkisi böyle oluyor Kudra lütfen.
Eski Türk dizilerini izleyip burada takılmasi ise halktan biri olduğunu gösteriyor. 😂
Halka inmiş 😂 Cool olmaya çalışırken ayarı kaçırmış gibi duruyor burdan bakınca 😂

8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.

Ev toparlama temizlik-ütü yediğini kaldır onu bunu yıka topla, eliniz hızlı ev küçük 1 saat desek = 23
Gün 24 saat haliyle.

Hepsini topla eder sana 40! 😂

Vaktimi boşa harcamak istemiyorum deyip youtube’dan eski türk dizileri izlemek ve bdv’de takılmak😂
Aşkı memnuyu izlediğim için boş boş şeyler nutuğunu çeken kocamın 5 dk sonra Adnan hangisiydi diye elinde kahveyle tvye bakması gibi bir kararsızlık gördüm konu sahibinde :D

Genelde sabahları, öğleden sonraları ve akşamları yarımşar saat bazen daha az olmak üzere erkek arkadaşımla yazışıyorum

neden sürekli yazışmak

yani liseli değilsiniz anladığım neden konuşmak görüşmek değil de yazışmak

Sizce günde yarım saat yazışmak gerçekten az mı yoksa erkekler mi fazla ilgi bekliyor? İlginin, iletişimin az olduğu bir ilişki yürümez mi, siz hayatınızdakilere ne kadar vakit ayırıyorsunuz?

yarım saatin yetip yenmediği değil de o yarım saatte neler olduğu önemli

nasılsın iyiyim sağ ol modunda bir ilişki olmaz ki

madem film izlenecek açın filmleri birlikte izleyin artık tüm hayat online

çok ciddiyim açın zoom bağlanın açın filmi paylaşın ekranınızı sinema gibi aynı anda izleyin yorum yapın

keza yemek yaparken yine açın bir görüntülü görüşme hem pişirin hem konuşun

mesela kim nasıl yemek sever, kim nasıl pişirir, nasıl olursa lezzetli olur falan feşmekan sohbet edin

sadece yazışmak nasıl bir ilişki

ayrıca BDV yahut Youtube da tabii takılabilirsiniz ama erkek arkadaşınız birlikte sohbet edelim gülelim eğlenelim derken ben BDV deki dertlere bakayım diye düşünüyorsanız ilişkinizde zaten olmayan bir şeyler vardır

evet pandemi var görüşmeler sınırlı ama bu süreç farklı bri yaşamı bize öğretiyor

ama ne olursa olsun sadece yazışarak iyi bir ilişki yürümeyeceği açık

Aşkı memnuyu izlediğim için boş boş şeyler nutuğunu çeken kocamın 5 dk sonra Adnan hangisiydi diye elinde kahveyle tvye bakması gibi bir kararsızlık gördüm konu sahibinde :D
Ay siz Aşkı Memnu mu izliyorsunuz?

Bizim evde belgeselden başka birşey izlenmez, şoktayım şuan.

Ayni benim eşim. 😁 Ben oyun oynarken "gereksiz, vakit kaybi, boş" dedigi 100 saatlik oyundaki çoğu senaryoyu ben oynarken ezberlermiş hatta oyundaki karakterlerle ilgili yorum yapiyordu. 😂 Ama kendi asla oynamaz "boş şeyler" 😬👍

8 saat uyku desek
8 saat iş.
Topla 16 saat gitti.

Gün 24 saat haliyle.

Aynı şeyi hesapliyordum da işi ne kadar uzaklıkta falan bilemediğim için tam doğru bir hesaplama yapamadim:) boş zaman kalmıyor hiç yorucu ya

Ayni benim eşim. 😁 Ben oyun oynarken "gereksiz, vakit kaybi, boş" dedigi 100 saatlik oyundaki çoğu senaryoyu ben oynarken ezberlermiş hatta oyundaki karakterlerle ilgili yorum yapiyordu. 😂 Ama kendi asla oynamaz "boş şeyler" 😬👍
Aynen aynen bütün karakterleri tanıttıktan sonra kahvesiyle cool cool bunları izleyen var mı ya edasıyla süzülüş ve kapanış :D

Ay siz Aşkı Memnu mu izliyorsunuz?

Bizim evde belgeselden başka birşey izlenmez, şoktayım şuan.
Bu da belgesel sayılır... boynuz desen var sırtlan desen var :D Türk dizisi hiç izlemem ama elim kayıyo bazenslföfögçflflfkf

İşte çalışmak mesaj atmaya engel mi bilemedim ?
Sevgili olduğunuza emin misiniz ?

Aynı şeyi hesapliyordum da işi ne kadar uzaklıkta falan bilemediğim için tam doğru bir hesaplama yapamadim:) boş zaman kalmıyor hiç yorucu ya

Kendisi direksiyonda değilse, yolda kitabı sıkıştırır araya diye hesapladım ben de (Ya da sesli kitap olabilir), düz hesap yaptım.
Ayrıntılara girsek zaten, spor sonrası ayrı duşu-kurulanması, her seferinde kıyafetleri yıkaması-havalandırması spora git gel salonda mı nerede bla blası... 1 saat total midir yoksa sadece sporda geçen zaman mıdır? Ayrıntıları boşver, yine de kalmıyor zaman.

Bizlere de cevap verme geregi duymadi. Bosa vaktini harcamak istemedi demek.
arkadaşım yazmakla ilgili süresi yarim saat
buraya derdini yazdı konusunu açtı bir kaç yoruma baktı
yarim saat oldu,bitti

ilişkileri böyle yarim saat bdv, kk
yarim saat sevgiliye mesaj galiba :-)

Back
X