• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

F filmgibi Off bu türü tanıdım, eşiniz Aslan burcu mu ? Ben de sürekli kendimi sorguluyorum çok şey bekleyen bir psikopat mıyım diye. istediğimiz şekilde sevgi görerek kendimizi güvende hissetmek istiyoruz ama karşıdaki bu güveni vermeyince bi hırçınlıktır gidiyor. Sonu olmayan bir hassasiyet zinciriyle normalde kızmayıp önemsemeyeceğimiz şeylere de dikkat kesiliyoruz. Biraz daha dolambaçlı düşünseler belki olacak ama yok. İyi niyetli lakin dümdüz ve sade bir düşünce sistemleri var. ( şu an ben de küsüm kendisiyle :/ )
Yemin ederim aslan burcu :D ozel gunleri asla unutmaz. Hep yeni yerler araştırıp rezervasyon yaptırır, çiçeksiz ve hediyesiz geçirmez kesinlikle. Ozel gun olmadan da sık sık çiçek alir icimden geldi diyerek.
Ama işte herseyi dümdüz söylemek lazim illa ki. Gozunun onunde perde assam, dur yorulma der. Bu kadar. In ordan ne yapıyorsun veya ben yapayım demez..
Aslan burcu olmaktan mi :D

Hepinize yorumlarınız için ayri ayri teşekkür ederim. Eşim akşam eve geldi, sinirlenmeden sakin sakin konuşalım dedim.
Belki bazıları için garip olacak ama açık açık "cevizimi ve ilacimi takip etmeni istiyorum, bugün yumurta yiyebildin mi diye sormani bekliyorum, hamilelik insanın başına 2 3 kere gelir, duygusal olarak açlıkla geçirmek istemiyorum, neden benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyorsun" dedim.. Kızdığım için degil, sebebini merak ediyorum sadece, sana öyle geliyor deme düşünerek cevap ver dedim.
"Çünkü hiç görmedim böyle şeyler" dedi :KK43: anne ve babasi ayni evin icinde yasayan iki yabancı. Ben bile bazen tahammul edemiyorum evlerindeki ortama. Eşim o ortamda buyumus, her zaman keske bosansalardi der..
Bizim evde hic kimse birbirine nasılsın diye sormazdi, hasta olana gecmis olsun neyin var denmezdi, kucuklugumde görmediğim için akıl edemiyorum gibi şeyler söyledi. Hakikaten öyle bir evleri var. Kayinpederim kalp krizi gecirip yere yigilsa kayinvalidem ambulansı arar mi supheliyim. Kim bilir bu hale gelene kadar neler yasamislar.
Üzüldüm de bi yandan :KK43:
Ben 25 senelik hayatimda babamin anneme sesini yukselttigini, birbirlerine kustugunu hic duymadım. Insallah benim cocuklarim da kendi büyüdüğüm gibi huzurlu bir ortamda büyür.
Sonra da bir tabaga fındık ve ceviz koyup getirdi :KK70: eminim yarin getirmeyecek ama en azından bugün getirmesinin iyi niyeti yeter ❤ çok seviyorum kocamı ve galiba gözüme hamilelik tozu kaçtı
Ayy kıyamam sen incelik öğreteceksin o zaman sabırla ama şu bahsettiğim kitabı ısrarla tavsiye ederim o kitapta aile yaşantısını yeni aileye yansıtmamakla ilgili şeyler de var çok yararını göreceğinize eminim

Ben sizi haklı buldum.
Belki de aynı şeyleri hissettiğimdendir.
Ayrıca hamilesiniz, ikinize ait bir mucizenin tüm yükü sizin üzerinizde.
O zaman bu eş olacak adamlar da, diğer yükleri kendileri üstlenmeli ama olmuyor.
Dur yapma, etme değil mesele.
Zaten iş o raddeye gelmemeli.
Siz bir şeye uzanmaya çalışıyorsanız bırak dememeli, kalkıp yapmalı.
Evde yapılacak işleri takip edip, elinden geldiğince yarım yamalak da olsa yapmalı.
Ya da günlük yiyeceğiniz şeyler belli, önünüze koymalı.
Belki naz niyaz, belki hormon meselesi ama 9 ay yani altı üstü, ne var bunda!
Hayatları boyunca önce anneden, sonra da eşten ne isterlerse elde ediyorlar zaten.
Gık demeden yemeği, çayı, meyvesi, temiz kıyafetleri önüne geliyor.
Ha ne olur bu dönemde o size kahvaltı hazırlasa acaba?
Ya da eve alıp dolaba koyduğu cevizi kendisi görev edinip, her akşam sayıyla getirse önünüze, dünya mı durur!

F filmgibi :D dertlenme biçiminiz çok aşina geldi, ordan çözdüm. Öyle bir hal ki sinirlenip üzülünce insan kendini suçlu hissediyor. Yapılan adı konulmuş bir yanlış davranış olmuyor, diğer taraftan da tam böyle kaburgaların altında, aşık olunca kelebekler uçuşan bölgede bir huzursuzluk hissi oluşuyor. Duygusal açlık, anlaşılmama hissi. Kızıp köpürürken aklınıza sizin için yaptığı bir fedakarlık geliyor kimsenin onun gibi olamayacağını düşünüyorsunuz falan .. bunlar hep Aslan burcu erkeği eşi/sevgilisi olmanın semptomları bence.. gördüğüm kadarıyla işlerinde çok zeki ve hırslılar ama duygusal işlerde ara ara bi kablo temassızlığı oluyor beyinlerinde. Bu kadar ' akıl edemedim..' veya ' tam yapcaktım sabretmedin:/(yalan)' açıklamasını başka şekilde anlamlandıramıyorum... (1.5 aylık evliliğimde ne kadar da dolmuşum :D )

Hepinize yorumlarınız için ayri ayri teşekkür ederim. Eşim akşam eve geldi, sinirlenmeden sakin sakin konuşalım dedim.
Belki bazıları için garip olacak ama açık açık "cevizimi ve ilacimi takip etmeni istiyorum, bugün yumurta yiyebildin mi diye sormani bekliyorum, hamilelik insanın başına 2 3 kere gelir, duygusal olarak açlıkla geçirmek istemiyorum, neden benimle benim istediğim kadar ilgilenmiyorsun" dedim.. Kızdığım için degil, sebebini merak ediyorum sadece, sana öyle geliyor deme düşünerek cevap ver dedim.
"Çünkü hiç görmedim böyle şeyler" dedi :KK43: anne ve babasi ayni evin icinde yasayan iki yabancı. Ben bile bazen tahammul edemiyorum evlerindeki ortama. Eşim o ortamda buyumus, her zaman keske bosansalardi der..
Bizim evde hic kimse birbirine nasılsın diye sormazdi, hasta olana gecmis olsun neyin var denmezdi, kucuklugumde görmediğim için akıl edemiyorum gibi şeyler söyledi. Hakikaten öyle bir evleri var. Kayinpederim kalp krizi gecirip yere yigilsa kayinvalidem ambulansı arar mi supheliyim. Kim bilir bu hale gelene kadar neler yasamislar.
Üzüldüm de bi yandan :KK43:
Ben 25 senelik hayatimda babamin anneme sesini yukselttigini, birbirlerine kustugunu hic duymadım. Insallah benim cocuklarim da kendi büyüdüğüm gibi huzurlu bir ortamda büyür.
Sonra da bir tabaga fındık ve ceviz koyup getirdi :KK70: eminim yarin getirmeyecek ama en azından bugün getirmesinin iyi niyeti yeter ❤ çok seviyorum kocamı ve galiba gözüme hamilelik tozu kaçtı
Çokkkk tatlısınız tadını çıkarınbu güzelliğin :) Allah mutluluğunuzu arttırsın :)

Valla baya okudum yorumlari ama ben bunların bircogunu görmedim artik beklemiyorumda :D bir kac defa sizin gibi zorladım suan neye dertlensem sinyal vermeye kalksam yogurt ye ceviz ye bol su ic askim diye otomatige bağladı :D bunada uyuz oluyorum mesela ve bence kadinlar olarak normaldede memnun olmamak icin bahane eksik ariyor gözümüz ki hamilelikte dahada artiyor bu bahaneler lakin erkekler asla anlamiyor :KK19:

F filmgibi :KK70: dertlenme biçiminiz çok aşina geldi, ordan çözdüm. Öyle bir hal ki sinirlenip üzülünce insan kendini suçlu hissediyor. Yapılan adı konulmuş bir yanlış davranış olmuyor, diğer taraftan da tam böyle kaburgaların altında, aşık olunca kelebekler uçuşan bölgede bir huzursuzluk hissi oluşuyor. Duygusal açlık, anlaşılmama hissi. Kızıp köpürürken aklınıza sizin için yaptığı bir fedakarlık geliyor kimsenin onun gibi olamayacağını düşünüyorsunuz falan .. bunlar hep Aslan burcu erkeği eşi/sevgilisi olmanın semptomları bence.. gördüğüm kadarıyla işlerinde çok zeki ve hırslılar ama duygusal işlerde ara ara bi kablo temassızlığı oluyor beyinlerinde. Bu kadar ' akıl edemedim..' veya ' tam yapcaktım sabretmedin:/(yalan)' açıklamasını başka şekilde anlamlandıramıyorum... (1.5 aylık evliliğimde ne kadar da dolmuşum :KK70: )
4 senede edinemedigim tecrubeleri edinmissiniz valla bayıldım :D aynen öyle, dert desen dert müessesesine hakaret. Ama sussan da gönül razı olmuyor.
Bende de biraz fazla düşkünlük var açıkçası ve bu eşimi hep çok mutlu etti. Aynı düşkünlüğü beklemek benim de hakkim. Sizin burcunuz ne

Ayy kıyamam sen incelik öğreteceksin o zaman sabırla ama şu bahsettiğim kitabı ısrarla tavsiye ederim o kitapta aile yaşantısını yeni aileye yansıtmamakla ilgili şeyler de var çok yararını göreceğinize eminim
Bu konu icinde ikinci tavsiye edensiniz. Mutlaka okuyacağım.
Zaten incelikleri öğrenmeye meyilli bi insandir. Sağolsun evlendigimizle su an arasinda cok cok fark var. Emeksiz olmuyor. Ama karsi tarafin istekli olmasi da önemli. 4 senede bitmez tabii daha coook sey var :D

Valla baya okudum yorumlari ama ben bunların bircogunu görmedim artik beklemiyorumda :KK70: bir kac defa sizin gibi zorladım suan neye dertlensem sinyal vermeye kalksam yogurt ye ceviz ye bol su ic askim diye otomatige bağladı :KK70: bunada uyuz oluyorum mesela ve bence kadinlar olarak normaldede memnun olmamak icin bahane eksik ariyor gözümüz ki hamilelikte dahada artiyor bu bahaneler lakin erkekler asla anlamiyor :KK19:
Ayni cumleleri ezberleyip soylese ona da raziyim diyesim geliyor ama kesin o zaman da şikayet ederim. Çünkü kadinim :D

Ben sizi haklı buldum.
Belki de aynı şeyleri hissettiğimdendir.
Ayrıca hamilesiniz, ikinize ait bir mucizenin tüm yükü sizin üzerinizde.
O zaman bu eş olacak adamlar da, diğer yükleri kendileri üstlenmeli ama olmuyor.
Dur yapma, etme değil mesele.
Zaten iş o raddeye gelmemeli.
Siz bir şeye uzanmaya çalışıyorsanız bırak dememeli, kalkıp yapmalı.
Evde yapılacak işleri takip edip, elinden geldiğince yarım yamalak da olsa yapmalı.
Ya da günlük yiyeceğiniz şeyler belli, önünüze koymalı.
Belki naz niyaz, belki hormon meselesi ama 9 ay yani altı üstü, ne var bunda!
Hayatları boyunca önce anneden, sonra da eşten ne isterlerse elde ediyorlar zaten.
Gık demeden yemeği, çayı, meyvesi, temiz kıyafetleri önüne geliyor.
Ha ne olur bu dönemde o size kahvaltı hazırlasa acaba?
Ya da eve alıp dolaba koyduğu cevizi kendisi görev edinip, her akşam sayıyla getirse önünüze, dünya mı durur!
Heh işte bu. Bırak yapma dememeli, kalkip yapmali. Veya daha ben uzanirken fark etmeli. Istedigim beklediğim tam olarak bu. Ceviz falan hikaye, önemli olan düşünüldüğünü hissetmek.

Canım inan onu yedin mi bunu içtin mi, üstünü giy üşüyeceksin terledin çıkar vs olayı insana bir süre sonra öğğ getiriyor. Sanki senin düşünme mekanizman yokmuş da sürekli hatırlatatılıyormuş gibi hissediyorsun.
Şahsen eşim böyledir ve ben aşırı bunalıyorum..
Sanırım kadınları memnun etmek zor :KK53:

Konu başlığı yumurta mı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan gibi olmuş :KK48:
Bence erkekler memnun edemiyor. Sizinki hamilelik hassaslığı olabilir belki biraz :KK51:

Canım inan onu yedin mi bunu içtin mi, üstünü giy üşüyeceksin terledin çıkar vs olayı insana bir süre sonra öğğ getiriyor. Sanki senin düşünme mekanizman yokmuş da sürekli hatırlatatılıyormuş gibi hissediyorsun.
Şahsen eşim böyledir ve ben aşırı bunalıyorum..
Sanırım kadınları memnun etmek zor :KK53:
Normalde yedigimi ictigimi giydigimi takip etmesini hic beklemedim. Sanırım şu dönem hamilelikten oldu.
Normalde açık da konuşurum, kocam neticede en yakınım. Sevgilim ne zamandır bana çiçek almadin, evimizi kırmızı güllerle donat derim, bundan da gocunmam. Istedikten sonra almasinin ne anlami var ki demem. Yapınca çok mutlu olurum. Bazen hatirlatmaya ihtiyac duyuyorlar.
Ama su donem hassasim. Istediğim seyi ben soylemeden anlasin istiyorum. Veya bir kere soyleyip de hala yapmadiysa cok aliniyorum

4 senede edinemedigim tecrubeleri edinmissiniz valla bayıldım :KK70: aynen öyle, dert desen dert müessesesine hakaret. Ama sussan da gönül razı olmuyor.
Bende de biraz fazla düşkünlük var açıkçası ve bu eşimi hep çok mutlu etti. Aynı düşkünlüğü beklemek benim de hakkim. Sizin burcunuz ne

:D benim de sizden tüm bu düz çizgilerle örülmüş düşünce tarzı karşısında nasıl savaşılacağı ve ağlamadan tane tane sabırla nasıl kendimi anlatacağıma dair bazı tüyolar almam lazım.. ben yengeç burcuyum diğer bi deyişle hamile olmasam bile kronik hamile psikolojisine sahibim sanırım :) bende de karşıdakini minnoşlama hevesi had safhada, ayrıntıları unutmam ve karşıdakini mutlu etmek için on ikiden vururum. Ama bu inceliği her ne kadar kasıt olmasa da karşıdakinden göremeyince insan onu yontmak yerine kendisi daha kaba biri olmaya çalışıyor bazen. Hoff dertlendim.. Ben duştan çıkınca bitki çayını çok severim:))) diye ima etmekle sonuca ulaşamıyorum, direk çay koy demem gerekiyor. Sizin burcunuz ne

Onu denedim ya. Bugun yumurta yedim bebeğe protein gitti diye mesaj attığım çok oldu. Yiyemedigim günler de atarım. Yedigim ve yemedigim gun arasinda farkli bi tepki vermez. Zaten gun içinde mesajlasiriz sık sık. Halimi hatirimi sorar. Ama işte ceviz yedin mi demez :KK70: eve gelirken arar ne lazim der, canın ne çekiyor demez. Ay böyle anlatınca da dertsiz başıma dert üretiyor gibi hissettim hakikaten
Aynen
Dertsiz başınıza dert arıyorsunuz. Allah sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin :)

:KK70: benim de sizden tüm bu düz çizgilerle örülmüş düşünce tarzı karşısında nasıl savaşılacağı ve ağlamadan tane tane sabırla nasıl kendimi anlatacağıma dair bazı tüyolar almam lazım.. ben yengeç burcuyum diğer bi deyişle hamile olmasam bile kronik hamile psikolojisine sahibim sanırım :) bende de karşıdakini minnoşlama hevesi had safhada, ayrıntıları unutmam ve karşıdakini mutlu etmek için on ikiden vururum. Ama bu inceliği her ne kadar kasıt olmasa da karşıdakinden göremeyince insan onu yontmak yerine kendisi daha kaba biri olmaya çalışıyor bazen. Hoff dertlendim.. Ben duştan çıkınca bitki çayını çok severim:))) diye ima etmekle sonuca ulaşamıyorum, direk çay koy demem gerekiyor. Sizin burcunuz ne
Ben aslında hamilelikte boyle oldum. Esim zaten dusuncelidir ama dusunemedigi yerleri ben hatirlatip yonlendiririm. Bundan da gocunmam. Benim zorlamamla yapti diye dusunmem. Ama bu hamilelik beni alt ust etti. Biraz da esimin aşırı istegi ve hevesi sonucu olan bi bebek. Istiyorum ki havai fisekler falan atsin :D beklediğim seyleri şu dönemde açık soyleyemiyorum veya bir kere soylediysem ikinciye soyleyemiyorum.
Ya aglama kısmına gelmeyelim. Eger iclendiysem ve o sekilde konusuyorsam 3.cumleyi yaşsız bitiremedim henüz :D ama her konusmada aglayinca da o gözyaşlarını görünce erime hissi azalarak kayboluyor. Bu da 4 yıllık tecrubem :D o zannediyor ki, ceviz ye demedi diye ben cevizsiz kaldim. Halbuki mesele ceviz yemek degil, mesele dusunulmek. Bunu bir turlu anlatamiyorum. Anlıyorum diyor ama anlamadığına eminim. Su konuda bile anlamayan bir cok hemcinsim varken, kocam anlamamış çok mu..
Olaya duz bakıyorlar. Duz yonlendirmek lazım malesef. Ben dusa giriyorum sen çayı koy diyeceksin. Sonra da sanki surpriz yapmış gibi sevineceksin :D bir aslanla evli olmak bunu gerektirir çünkü surekli yelelerinin okşanmasina bayilir. Ben de oksamayi cok severim zaten. Ama malesef benim de yukselenim aslan! Bende de yele var :D burcum terazi
Konudan daha uzun mesaj yazdim

:) Çok da burç muhabbetine girmek artı kıroya bağlamak istemezdim lakin kendimi tutamıyorum ; geçenlerde gene eşi Aslan burcu olan bir arkadaşım ilişkisini anlatmak için şöyle bişey atmış: ''o gün bir şey anlatırken içinde ' en sevdiğim çiçek' geçen bi cümle kurmuştum , sen hangi çiçek olduğunu merak etmemiştin, kırgınlıklarım bu şekilde''. ben de ben dedikten sonra ne önemi var kieee tribi söz konusu, ondan vazgeçmem lazım galiba :) gözyaşıyla eritme kredilerimi nişanlılık döneminde kullandım maalesef :/ :D ben istiyorum ki bugün gelirken papatya alsın bi kaç kere dedim, mevsimi geçiyor , o boynum ağrıyor diye elinde değişik bi yastıkla geliyor..ya tabi o da güzel de.. işte.. ( gene suçlu hissettim) F filmgibi

Eşinle konuşmazsan bu ruh halini anlamasını hiç bekleme , anlamaz. He gerçi ben konuşsam da 1-2 gün sıkıp kendini yapar 3. gün salar.

Beklentilerinizin ömür boyu olmadığını sadece 9 aylık bir süreç olduğunu hatırlatın konuşmanızdan sonra , belki daha uzun soluklu işe yarar

:) Çok da burç muhabbetine girmek artı kıroya bağlamak istemezdim lakin kendimi tutamıyorum ; geçenlerde gene eşi Aslan burcu olan bir arkadaşım ilişkisini anlatmak için şöyle bişey atmış: ''o gün bir şey anlatırken içinde ' en sevdiğim çiçek' geçen bi cümle kurmuştum , sen hangi çiçek olduğunu merak etmemiştin, kırgınlıklarım bu şekilde''. ben de ben dedikten sonra ne önemi var kieee tribi söz konusu, ondan vazgeçmem lazım galiba :) gözyaşıyla eritme kredilerimi nişanlılık döneminde kullandım maalesef :/ :KK70: ben istiyorum ki bugün gelirken papatya alsın bi kaç kere dedim, mevsimi geçiyor , o boynum ağrıyor diye elinde değişik bi yastıkla geliyor..ya tabi o da güzel de.. işte.. ( gene suçlu hissettim) F filmgibi
Daha 1.5 aylık evlisiniz. Su an yorgan yastık herşeyden önemli :D Allah baska dert vermesin ne yapalım. Ne kadar soylensem de dunyaya bin kere gelsem bin kere onunla evlenirdim ❤

Back
X