• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler mi memnun edemiyor, kadınlar mı memnun olmuyor

Ben kadınların da eşlerine bahsettiğiniz kadar ilgi gösterdiğini düşünmüyorum,abartıyorsunuz bence.
Ben eşime karşı ilgiliyimdir. Gece terlese uyandırıp üstünü degistiririm. Ve bu esimi cok mutlu eder. Sabah kahvalti etmeye vakti yoksa bi tost yapip yanina koyarim, cok sevinir. Vakti yoksa arabasını yikatirim vs. Hayati kolaylassin diye gozunun içine bakarim hep. Esim de zaten ilgiyi çok sever. Tepesine otururum 4 senedir her gun, hiç koltuğun şu ucuna geç demez veya telefonu eline alip mesgul olmaz.

Sorun bende galiba :KK43: ben istemeden yapsın istiyorum. Çünkü beklediğim şeyler çok basit. Atomu parcalamasina gerek yok, bugun vitaminini aldın mı diyecek altı üstü :KK43: iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
Ben hamile değilim ama ben de beklerim eşimden bu tarz seyler
Çok üstüme düşsün isterim
Sizi cok iyi anlıyorum

Ben hamile değilim ama ben de beklerim eşimden bu tarz seyler
Çok üstüme düşsün isterim
Sizi cok iyi anlıyorum
Hamile olunca x2 oluyor, tecrübeyle sabit :D bazi yorumlar bana kendimi ilgi hastası psikopat gibi hissettirdi ama anlayanlarin da olmasi guzel ❤

Hamile olunca x2 oluyor, tecrübeyle sabit :KK70: bazi yorumlar bana kendimi ilgi hastası psikopat gibi hissettirdi ama anlayanlarin da olmasi guzel ❤
Öyle düşünme bence
Duygusal bir yapın olabilir
Bnm eşim de ilgilidir benle ama o da bazen ince düşünüp bazı seyleri akıl edemez
Benim erkek kardesim eşine karsı aynen o beklediğin sekildedir
Gelinimiz de kardesimi
Hiç düşünmez cok basına buyruktur mesela

Bel açılması mı aman allahım olamaz kesin hastalık sebebi.zıbın giyiyorum o yüzden hele çocukların ki açılır sa aynen dediğin gibi oturur bi içine koyuşu var tepesine çeker donlarını.ne yediniz ne içtiniz.ye ye diye ısrarlar.valla ben diyorum bazen keşke böyle bu kadar olmasa şöyle biraz rahat bi adam olsa bizi azad etse kendi halimize bıraksa.:olamaz: Kızım yıllarca çocuğum kaloriferli evde iki tane çorap giydi.ayağı üşür diye.:KK34:

hahahha ruh ikizi varmış benimkinin :KK70:
mesela tv izleriz x bişeyin reklamı çıkar, kızım ya da ben yanılıp da olsa da yesek tarzı bişey soylersek gece de olsa gidip alacak onu, duramaz yoksa, ve bu bir noktadan sonra çok rahatsız edici oluyor, bazen öylesine geyik olsun diye söyleyeceğim bir şeyi söyleyemiyorum, pisboğaz olduğumdan mütevellit her gördüğümü canım çekiyor zaten :confused:

Bunu alkışlıyorum :KK9:
Çözüm odaklı olmak böyle bişi bence :KK48: ve işe yarayacağını düşünüyorum..
Tabii ki, zaten kocamla problem uretip elime ne gecer, cozum uretmek lazım. Ama ben bunu denedim. Yumurta yedim diye mesaj attim. Veya bugün yumurta yiyemedim bebege protein gitmedi diye mesaj attım. Birşey demez :) yediysem afiyet olsun, yiyemediysem olsun yarın yersin falan der.
Ben açıkça da söylüyorum. Vitaminimi, cevizimi sormani istiyorum diyorum. Ya haklisin aklima gelmiyor diyor, ya da sen zaten benden iyi dusunursun diyor. Yani yine benim elime geçen birşey yok

Öyle düşünme bence
Duygusal bir yapın olabilir
Bnm eşim de ilgilidir benle ama o da bazen ince düşünüp bazı seyleri akıl edemez
Benim erkek kardesim eşine karsı aynen o beklediğin sekildedir
Gelinimiz de kardesimi
Hiç düşünmez cok basına buyruktur mesela
Kocalarinin ilgisini hak etmeyen kadınlara garezim var :D

Erkekler kadınlar gibi asla ince düşünemezler.. Biz çok şey bekliyoruz.. İnanın beklentileri azaltırsak mutlu olacağız:) bakın size ne anlatacağım.. Hamileliğim kaçıncı ayıydı hatırlamıyorum ama bir gece canımm accccayippp kumpir istedi aşkım dedim haklı olarak ben nerden bulayım sana kumpiri dedi haklı çünkü mahallede nerden bulsun adam:) dedi ki muz var muz ye sağol be aşkım dedim.. Neyse aradan zaman geçti bu sefer canım kavun istedi ama nasıl kokusu geldi resmen burnuma çıktık kayınvalideö kayınpederimle kavun arıyoruz market market yok yok yok.. O ara eşim aradı napıyosunuz aşkım dedi kavun arıyoruz ama bulamadık deidm.. Kumpir ye dedi:) yani anlıcağınız erkekler basit yaratıklar düz mantıklar.. Size o cevizi kiloyla aldı getirdi ve misyonunu tamamladı :) siz yemişsiniz yememmişsiniz pek düşünmez aldım ya der geçer.. Halılara yardımcı tut demiş siz tuttunuz mu tıtmadınız mı sormaz.. Çünkü sizin yardımcı aldığınızı düşünmüştür.. Siz eşinize sımsıkı sarılın.. Yıpratmayın kendiniz de eşinizi de bebişi de:)

Bence kocasının öküz olduğunu kabul eden kadınlar böyle konuşuyor. Bir de "erkekler saf , ne yöne çekersen oraya, kolay ayartılırlar" diyenler var. Onlar da kocalarının ahlaksızlığını kabullenmiş olanlar. Hiçbirine inanmıyorum. Erkekler cin gibidir , isteyince ince de olurlar.

eşim tam olarak anlattığınız gibi,
gün içinde yemek yedin mi, ilacını aldın mı diye arayan, akşam gelirken çikolatamı unutmayan, gece suyumu getiren, evdeyken asla iş yaptırmayan, ağzımdan çıkan bir şeyi yerine getirmeden rahat edemeyen bir adam (hamile olmadığım halde)
ama bu öyle devasa aşkından değil, kızımıza da öyle, her gün okulda neler yemiş sorar, gece 3-4 kez kalkıp üzerini örter, terini kontrol eder, terlemişse üzerini değiştirir.
annem gelir bize, annem kerebiç seviyor diye kadıköye gidip kerebiç alır (fazladan 20 km yol)
adamın huyu böyle anaç ın erkek versiyonu, ne denir babaç mı ne :KK70:
yani bu işler biraz karakter meselesi, madem böyle beklentileriniz vardı buna uygun biriyle evlenseydiniz keşke, adamın içinde yoksa sizin zorunuzla yapması sadece yapay olur çünkü.
Beni evlat edinir misiniz acaba :KK45:

Yorumları okudum da bende eşimde odunuz onu anladım :KK35:
Hamileliklerimde doktora hep tek başıma gittim, hiç nazlanmadım , hiç aşermedim, ne oldu madalya taktılar :KK48: keşke burayı daha önce okusaydım da taktik öğrenseydim :KK48:

Tabii ki, zaten kocamla problem uretip elime ne gecer, cozum uretmek lazım. Ama ben bunu denedim. Yumurta yedim diye mesaj attim. Veya bugün yumurta yiyemedim bebege protein gitmedi diye mesaj attım. Birşey demez :) yediysem afiyet olsun, yiyemediysem olsun yarın yersin falan der.
Ben açıkça da söylüyorum. Vitaminimi, cevizimi sormani istiyorum diyorum. Ya haklisin aklima gelmiyor diyor, ya da sen zaten benden iyi dusunursun diyor. Yani yine benim elime geçen birşey yok
Zamanla oturur bence en azından 2. Çocukta işe yaramaya başlar belki :) hızlı adapte olamıyorlar öyle, kafaları basmıyor bazen..

Bende ince düşünceli eş olup eşime ilgili olcam tıraş oldun mu çinko hapı var onı içtin mi ara sırada ararım yemeğini yedin mi diye30yaşında ki adama ben bunu yaparsam eş değil anne olurum hamilelik doğada var şahsa özel bişey değil abartmayın lütfen bi tanıdığım açkadın subaydı hamile halde o kadar erkekle uğraştığını nazlanacak halinin olmadığınk söylerdi bazen şükretmek lazım...

Telefona cevap vermezsem ambulans,polis ve itfaiyeyle beraber gelir direk :KK70: ama ceviz yedin mi diye sormaz :KK43:
Yapmayin boyle ama biliyorsunuz ki sizi seviyor kadinlar erkeklerden farkli derler ya onlar duz mantik diye ..o bu sekil gosteriyor sevgisini o sekilde kabullenin eger kabullenmezsek zarar bize donuyor o kendince oyle gosteriyor ,suda var ogretme yontemini deneyebilirsiniz misal;basi agriyir agri kesiciyi verdiniz sonra sorun ictin mi ? Yani ilgili olun oda ogrenir belki guzellikle yani

3 yıllık evli ve 14 haftalık evliyim. Aynı duyguları yaşıyorum.
Bir süre ilgisiz oldugu ile ilgili uzerine gittim. Çünkü eşim doguda görevde sadece telefon ile ilestisim kurabiliyorz.
Onuda aza indirince... uzerine gittim baktım olmuyor.
Bende bıraktım. Hamilelikten galiba insllah oyledir. Artik telefon ile konuşmak bile istemiyorum eşimle... herşeyi ters geliyir. Guzel seyler soylemis olsa bile :(( kendime çözüm bulamadım ki sana yol göstereyim. Ama erkek işte ne hamilelikten ne hormonlardan ne.psikolojien anlıyorlar hic biseyden anladıkları yok. Sanki biz degilde onlar hamile :110::KK11:

Aslında yazdığınız şeylerden de görüldüğü üzere kadınlar çok basit şeylerden mutlu olabiliyor; ama erkekler bunu algılamayamıyor ve çok büyük şeyler talep ettiğimizi düşünüyorlar.

Benim de eşimden hamileliğimde tek bellediğim ütü yapma demesiydi ama demedi :( herşeyi yaptı bir onu demedi :D

Hırçınlaşarak değil de şakaya vurarak söyleyin. Daha etkili olur :))

Şimdiden hayırlı olsun bebeğiniz. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sıkmayın canınızı, keyfini sürün bu durumun :)

Back
X