Erkekler mutsuz görünen kadından uzaklaşırmış sizce?

ikoncan85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
2.071
14
158
40
merhaba arkadaşlar nette anket yapılmış erkekler mutsuz görünen kadınlardan her daim uzak kalmayı yeğlerlermiş..sizce de bu doğru oabilir mi yani erkekler her zaman güleryüzlü bakımlı sırıtan kadınlardan mı hoşlanıyorlar? ihanetler ondan mı oluyor? bu konuda ki fikirlerinizi merak ettim?

ıhanete sebep bulma yarışmasından sıkıldım. Yok kadın kilo aldı diye erkek ihanet etti çünkü erkekler kilo alan bayandan hoşlanmıyor, makyaj yapmadı diye ihanet etti çünkü erkekler yapılan çalışmalar sonunda makyajsız kadınları itici bulduklarını söyledi.Nedir bu saçma sapan ahlaksızlıklara (aldatma) kulp bulma çabası anlamadım gitti.Evet sürekli ortada salya sümük gezip, herşeye surat eden triplerin efendisi kadın kimsenin hoşuna gitmez, ama aynı şekilde bunun erkek versiyonunu da hiç bir kadın tolere etmez.

Mutsuz olan biri ile kim yıllarını geçiebilir ki?..Kadın ya da erkek fark etmez.Hayattan,kendinden,etrafındakilerden sürekli yakınan,ne yapılsa mutlu olmayan negatif insanlardan herkes uzaklaşır zamanla.Bu bir aldatma nedeni midir ,elbette değildir.Madem aldatmayı koydun kafaya,kılıf aramak adil bir davranış değidirl.Boşan,ne halt yiyeceksen ye o zaman...lmaz: Ankete katılan saygıdeğer erkelere itafen yazılmıştır.buyrunnnnnnnnn

Erkekler biz kadar geniş ve ince düşünemedikleri için...
Yanındaki bayanın her ne sorunu olursa olsun mutlu ve güler yüzlü olmalarını istiyorlar..
ıhanet konusuna gelince bence bu tamamen zaaf ve kendine hakim olabilme meselesi...
Güler yüzlü ve cok güzel insanlar bile aldatılabiliyor...
Bence bu iş erkeğin beyninde biter...
ısterse yapar istemezse hiç bi güç bunu yaptıramaz...

önce bizi mutsuz etmemeyi öğrenecekler sonra da mutsuz görünmemeizi isteyebilirler sakıncası yok

ama aldatmanın bahanesi olmaz

ihanetin sebebi olmaz karakteri zayıftır aldatır.aile de öyle görmüştür belki. aileye sahip olma inancı o şekilde gelişmiştir.

pozitif bir eş hepimizi daha sıkı bağlar hayata. eşimin bana süprizler yapması güleryüzlü olması beni mutlu eder. ama bir kaç gün canı sıkkın kendi halinde takıldığından bu süre uzarsa bende yavaş yavaş uzaklaşırım.
eşim sürekli mutludur işinde sorunu olduğunda bile eve yansıtmaz. ben ona eve her gelişinde hasta değilsem süprizler yaparım. sürekli şakalar espiriler yaparım bu bizide daha dinç tutuyor.

Hemcınslerımızle bıle mutsuz ınsanlara fazla tahammul edemıyoruz.
sıkılıyor daha az beraber oluyoruz.. Karsı cıns olunca bu dahada dıkkate alınıyor olabılır.

başlığı görünce bunun evli çifler için olduğunu düşünmemiştim aslında
ama bekar insanları düşünürsek bence de erkekler üzgün kızlardan uzak duruyo, daima sırıtan kızlardan demeyelimde, pozitif ve kendine güvenli enerji yayan kızlardan hoşlayınıyolar bence
:hulya:

bence sadece erkek için geçerli deill.kadınlarda istemezz.süreklii mutsuzz bi kadınn yada erkek.çekilirmii yaa:1no2:

her iki taraf içinde geçerli bence, asık suratlı biriyle ömür geçermi, geçmezzzz lmaz:

nıye hep erkekler düşünülüyo suratı asık eve gelen erkekle acaba ömür gecermi.iki taraf için gecerlidir her daimde kımse mutlu olamaz mutlaka insanın mutsuz olduğu dönemleri olur bayan olsun erkek olsun.aldatmakta buna bahaneyse herkes kendini kandırır.

iki taraf için de geçerli bence de

eğri oturup doğru konuşalım

sürekli arabesk,geçmişle yaşayan,memnuniyetsiz,suratsız bir insana nereye kadar tahammül edebiliriz

aldatmak için bahane olamaz ama uzaklaştırır çiftleri

zaten kadın olsun erkek olsun partnerinin,eşinin güçlü durmasını ister

hayat bu,yıkılmış,hayatımızın bitmiş olduğunu hissedebiliriz,bellli bir dönem umutsuzluğa düşüp üzülebiliriz

ama önemli olan küllerinden yeniden doğmak hayatı boşa yaşamamak

bu yönden bu düşünceye hak veriyorum aldatmak hariç.

benim esimde moralsiz, mutsuz oldugum gun cok uzulur hemen moralimi duzeltmeye calisir senin yuzun gulmeyince kendimi cok kotu hissediyorum der o yuzden her daim guler yuzlu olmaya calisirim hem cevreme hemde esime karsi .. cunku sevmiyorum ota cope uzulup dert eden surekli arabesk takilan insanlari .. kadin olsun erkek olsun farketmez kimse bizim suratimizi cekmek zorunda degil bende kimsenin suratini cekmek zorunda degilim asik suratli insanlarla bunalim takilanlarla arkadaslik dostluk yapmam zaten ..

Kadin / erkek kimse mutsuz es/sevgiliyle olmak istemez..ama herkesin hayatinda zor, surekli yuzunun gulemeyecegi donemler olabilir..onemli olan anlayis, sevgi gostermek,sabirli olmak, belki de tatlilikla uyarmak..................................................................ama destek olmadiktan sonra sevginin, askin,beraberligin/evliligin ne anlami kaliyor ki??

Erkeklerde mutsuz etmesinlerde kadınlarda asık suratla gezinmesinler.:mymeka:
Çok biliyor o erkekler a da uzaklaş b de uzaklaş c de uzaklaş hep bahane işleri:mymeka: :1closedeyes:

Erkekler itina ile neseli mutlu kadinlari ara bulur belli bir zaman sonra mutsuz asik suratli yapar ve yeni mutlu kadinlari aramaya baslarlar..

bizim bi tanıdığımz var ayy benii bile daraltıo her gördüğümde bide eşini düşünemiorumm
ben olsam istemem ama aldatmak farklı bi boyutt aldatcak insan illa bulur bişşey bu seferde herşeye güleryüzlü umrunda değil dünya diye aldatırrr...Allah fırsat vermesinnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…