- 4 Nisan 2017
- 2.027
- 5.502
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Verdikleri nafaka da 300 400 tlVuhuu tam bunu yazacaktım geçinemiyoruz diye ağlayıp karısının ücretsiz izin bile kullanmasını istemeyen erkekler nafaka deyip ağlıyorlar komik oluyorlar
Hhahahaha bakıre diye direten bu bakir olmayan erkekler ıcın, bakıreyle evlensinler ama Cınsel ılıskı harici tum ılıskılerde ustalasmıs kız ciksin Karsılarına dıye dua ediyorum. Al sana bakıreMesela bugün okuduğum şu giriyi birlikte inceleyelim.
Eki Görüntüle 2548899
Adam diyor ki, ben aslında bakire isterim.Ama bakireler çok kezban. Benden düğün ister, kına ister, altın ister, pahalıya patlar.
Yani ben hem bakire isterim, hem de masraf çıkarmasın isterim. Kadın benim için bir et parçası. Bu yüzden evlenemiyorum. Hem eline erkek eli değmemiş hem de masraf çıkarmayacak birini bulsam hemen evlenirim.
Ama bu kızlar da Acun gibiler dururken neden benle evlenmek istesin. Yani işin özü evlenemiyorum.
Korkmayin korkmayin. Cocuklara odenen nafakalar cok komik oldugu icin kadinlar nafaka aliyordur. Kadinlara odenen de oyle. Nafaka insani zengin etmez. Cocugun bir ayakkabi parasi sadece.Arada çocuk yoksa nafaka olmamalı bana göre. Erkek olsam ben de korkardım.
Hayatinda hic bu kadar aptal yerine kondu mu acabaHahahahaha kadının onu bılerek yaptıgına adım kadar eminim o kadar tilki kiacunun yuzu nasıldı
Verdikleri nafaka da 300 400 tlallahım ya nasıl sinirlerim bozuluyor böyle tiplere.
Onsekızlık kız onlara bakmaz baksa onlarda öyle bi evlenirler kı
Hhahahaha sefası olsunHayatinda hic bu kadar aptal yerine kondu mu acabaresmen yuzu dustu ne diyecegini sasirdi adam o an Kesinlikle bilerek yapti. Kadin karaktersiz ama zeki aldigi nafakayi manitasiyla yedi resmen aylarca
Bunları isterken kendilerine soyle bi uzaktan baksalar ne tatlı olur.-18 yaşında olsun
-Kız oğlan kız olsun
-Para kazansın
-Nafaka istemesin
-Onunla evlenmeye lütfettiğim için minnetar olsun
-Yemek mutlaka pişirsin, yoksa neden evlendik
-Çocuk doğurdun baksın, erkek çocuk mu bakar
-İstediğim zaman tak diye boşanayım
Nafaka mı? Yo dostum yooo. No nafaka.
Bencede valla az bile o tekeyeHhahahaha sefası olsun
Kız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.Sadece şunu söyleyebilirim hiç-bir niteliği vasfi olmayan bir kadının ülkece bir adami gayet güzel soyup soğana çevirdiğini ve bunu yaparkende utanmadan nasil üste çıktığını izliyoruz ne aci
Umarim benim de kiz evladim var kizim kizlarimiz böyle tipleri örnek almaz kendine Allah muhafaza gördükçe sinirim tavan yapıyor .
Bencede valla az bile o tekeyeDaha cok yesin,butun sevgilileriyle yesin. Sulalesine yedirsin hatta
Benım calıştıgım iş yerınde bi kız var rapor almış rahatsızlanmış kocasıda sende ne çok rapor alıonkı demişVuhuu tam bunu yazacaktım geçinemiyoruz diye ağlayıp karısının ücretsiz izin bile kullanmasını istemeyen erkekler nafaka deyip ağlıyorlar komik oluyorlar
Vallaha ben boşanınca adamın benden nafaka ıstemedıgı kaldı bi.İsteyince öyle güzel evleniyorlar ki
Hiç inandırıcı değiller
Sanki bunları söyleyenlerin yatı katı yalısı falanı var 5000 üstü maaş alan kendini zengin sayıyor
Kızlar param için peşimde falan diyor
Yav he he deyip geçiyorum
Evlenilecek kadın, evlenilmeyecek kadın kategorizasyonu beni rahatsız etmiyor. Benim için de evlenilecek erkek, evlenilmeyecek erkek kategorileri bellidir. Mesela nerede akşam orada sabah birisini gayet eğlenceli bulurum, ama evlenip çocuğuma baba olacak erkek bu değildir.O zaman eş belirleme kriterlerinde hata var. Kadınları evlenilecek kadın, evlenilmeyecek kadın diye kategorize edip,aşağılayıp, sonra da o 'evlenilecek' kadınlarlardan kazığı yiyip oturunca ağlamasınlar.
Kadını mal gibi görenler, ödediği bedele söylenmesinler.
Onlara deyin ki acunun ilk eşi yapmadı bunu, aldatan adam soyulmayı göze almıştırMerhabalar, bugün sosyal medyada da görünce size fikrinizi sormak istedim.
Geçenlerde kadın erkek karışık, hepsi bekar olan bir arkadaş grubumla buluştuk. Erkek olanlardan kimisinin ilişkisi var, kimisinin yok. Konu döndü dolaştı neden evlenmiyorsunuza geldi. Bu arkadaşlardan ilişkisi olanlar evlenmek istediklerini, şartların olgunlaşmasını beklediklerini söylediler ama ilişkisi bile olmayanlar, nafaka ödemekten korktukları için evlenmek istemediklerinden bahsettiler. (Tüm kadınları Şeyma Subaşı, kendilerini de Acun sanma sendromu). Nafaka tartışması başladı tabi.
Bu konuşmadan sonra şunu düşündüm. Daha evlenmeden, boşanınca ödeyeceği nafakayı düşünen erkekler; sorumluk almayı sevmeyen, ilişki yürütemeyecek, ilişkide karşılıklı anlayışlı olmak yerine, ilk tartışmada ya terk edecek, ya da eşini aldatacak, bu yüzden de evliliğinin bir gün biteceğine emin adamlar olabilir mi diye düşündüm.
Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Flörtlerimize nafaka hakkında düşüncelerini sorarak kişilik analizi yapıp, eleyebilir ve doğru çıkarım elde edebilir miyiz?
Acun sendromuna yakanlanmış tanıdıklarınız var mı?
Bunları isterken kendilerine soyle bi uzaktan baksalar ne tatlı olur.
İnek görse sutten kesılcek adamlar, bu sartlardan vazgecıp gercekcı olmalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?