Erkekler nafaka yüzünden evlenmiyorlarmışşş (!) 😅

Mesela bugün okuduğum şu giriyi birlikte inceleyelim.

Adam diyor ki, ben aslında bakire isterim.Ama bakireler çok kezban. Benden düğün ister, kına ister, altın ister, pahalıya patlar.

Yani ben hem bakire isterim, hem de masraf çıkarmasın isterim. Kadın benim için bir et parçası. Bu yüzden evlenemiyorum. Hem eline erkek eli değmemiş hem de masraf çıkarmayacak birini bulsam hemen evlenirim.

Ama bu kızlar da Acun gibiler dururken neden benle evlenmek istesin. Yani işin özü evlenemiyorum.

Vuhuu tam bunu yazacaktım geçinemiyoruz diye ağlayıp karısının ücretsiz izin bile kullanmasını istemeyen erkekler nafaka deyip ağlıyorlar komik oluyorlar
Verdikleri nafaka da 300 400 tlallahım ya nasıl sinirlerim bozuluyor böyle tiplere.
Onsekızlık kız onlara bakmaz baksa onlarda öyle bi evlenirler kı

Hhahahaha bakıre diye direten bu bakir olmayan erkekler ıcın, bakıreyle evlensinler ama Cınsel ılıskı harici tum ılıskılerde ustalasmıs kız ciksin Karsılarına dıye dua ediyorum. Al sana bakıre

Hahahahaha kadının onu bılerek yaptıgına adım kadar eminim o kadar tilki ki acunun yuzu nasıldı
Hayatinda hic bu kadar aptal yerine kondu mu acaba resmen yuzu dustu ne diyecegini sasirdi adam o an Kesinlikle bilerek yapti. Kadin karaktersiz ama zeki aldigi nafakayi manitasiyla yedi resmen aylarca

Verdikleri nafaka da 300 400 tlallahım ya nasıl sinirlerim bozuluyor böyle tiplere.
Onsekızlık kız onlara bakmaz baksa onlarda öyle bi evlenirler kı

-18 yaşında olsun
-Kız oğlan kız olsun
-Para kazansın
-Nafaka istemesin
-Onunla evlenmeye lütfettiğim için minnetar olsun
-Yemek mutlaka pişirsin, yoksa neden evlendik
-Çocuk doğursun baksın, erkek çocuk mu bakar
-İstediğim zaman tak diye boşanayım

Nafaka mı? Yo dostum yooo. No nafaka.

Ayrıca boşanmalarda erkeklerin çoğu suçlu oluyor
Ya aldatmış ya dövmüş ya sövmüş ya kendi anasına aşık sonra dönüp niye nafaka ödüyoruz saçmalık diyorlar
Çoğu kadında bu erkeklere prim veriyor

3 çocuklu çalışan kadının aldığı nafaka 500 lira adam ha bire ağlayıp duruyor
Paramı yiyor diye evliyken yaptığı şerefsizlikleri yazsan yol olur

Bunları isterken kendilerine soyle bi uzaktan baksalar ne tatlı olur.
İnek görse sutten kesılcek adamlar, bu sartlardan vazgecıp gercekcı olmalı bence.

Bunlar da nafakayi dusunuyor indir kaldir bunu soyluyorlar en azindan bosanirken sadece giden parasi olur ya kadinlar onlarin cektiklerine baksinlar evlilik devam ederken aldatma siddet psikolojik baski bosansa oldurulme korkusu kadinlar daha cok korkmali evlilikden

Kız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.

Vuhuu tam bunu yazacaktım geçinemiyoruz diye ağlayıp karısının ücretsiz izin bile kullanmasını istemeyen erkekler nafaka deyip ağlıyorlar komik oluyorlar
Benım calıştıgım iş yerınde bi kız var rapor almış rahatsızlanmış kocasıda sende ne çok rapor alıonkı demiş

Vallaha ben boşanınca adamın benden nafaka ıstemedıgı kaldı bi.

Evlenmek istemeyebilirler ama nafakayı buna bahane etmesinler . Daha baştan nasılsa boşanıcam gözüyle bakarlarsa nafakatörler o pis donlarına kadar alır . Acunda para hış . Şeymanın aldığı bir aylık nafaka onların bir yıllık maaşı etmez neyin derdine düşmüşler

Evlenilecek kadın, evlenilmeyecek kadın kategorizasyonu beni rahatsız etmiyor. Benim için de evlenilecek erkek, evlenilmeyecek erkek kategorileri bellidir. Mesela nerede akşam orada sabah birisini gayet eğlenceli bulurum, ama evlenip çocuğuma baba olacak erkek bu değildir.

Onlara deyin ki acunun ilk eşi yapmadı bunu, aldatan adam soyulmayı göze almıştır

Bunları isterken kendilerine soyle bi uzaktan baksalar ne tatlı olur.
İnek görse sutten kesılcek adamlar, bu sartlardan vazgecıp gercekcı olmalı bence.

Bir de kahreder gibi, "alın işte evlenmiyoruz " demezler mi?

Sen emin misin kendi kararınla evlenmediğine delikanlı? Sakın tercih edilmiyor olmayasın? Diyesi geliyor insanın.

Gitti 500 TL ler görüyor musunuz? Napsak şimdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…