- 18 Nisan 2017
- 3.473
- 7.695
- 108
- Konu Sahibi Feel Good Inc
-
Aile mahkemesi hakimi???Kim diyor asgari ucretliye 1000lira ode diye?
Köle olmayıncada avukat gibisinler oluo.Sen her seye cevap verıosun bana saygın yok oluEvlenmek istemezler tabi. Nerde o eski zamanlar. Kadınlar duygusal ve fiziksel köleymiş resmen. Egolarını besleyecek bir sistem yok artık. Şimdiki şartları düşünün . Bütün dünyada sadece Türkiye’de de değil. Kısa sürede işler çok değişti.
Kız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.
Ben bıkere evlendim aldım boyumun ölçüsünü nafaka da ıstemedım, almadımBir de kahreder gibi, "alın işte evlenmiyoruz " demezler mi?
Sen emin misin kendi kararınla evlenmediğine delikanlı? Sakın tercih edilmiyor olmayasın? Diyesi geliyor insanın.
Gitti 500 TL ler görüyor musunuz? Napsak şimdi?
Tercih edilmiyor olmamaları hahahahahahahaBir de kahreder gibi, "alın işte evlenmiyoruz " demezler mi?
Sen emin misin kendi kararınla evlenmediğine delikanlı? Sakın tercih edilmiyor olmayasın? Diyesi geliyor insanın.
Gitti 500 TL ler görüyor musunuz? Napsak şimdi?
Yok yanlış anlasilmisim saniyorum o adama gelince beter olsun çok zarif bir eşi var gördüğüm kadarıyla onu aldatti aynen dediğin gibi şimdi tabi gün yüzü gormesin bence de ben sadece şeyma olacak tuhafi yorumladim ama hak ediyor mu yasadiklarini acun fazlasıylaKeske adam secımlerınde kaliteyı on planda tutsaydı genclık isteyecegine, ozaman bunları yasamazdı.
Hakedıyor acun ✔
Yeni nesil Türk erkeği ikiyüzlülüğüMesela bugün okuduğum şu giriyi birlikte inceleyelim.
Eki Görüntüle 2548899
Adam diyor ki, ben aslında bakire isterim.Ama bakireler çok kezban. Benden düğün ister, kına ister, altın ister, pahalıya patlar.
Yani ben hem bakire isterim, hem de masraf çıkarmasın isterim. Kadın benim için bir et parçası. Bu yüzden evlenemiyorum. Hem eline erkek eli değmemiş hem de masraf çıkarmayacak birini bulsam hemen evlenirim.
Ama bu kızlar da Acun gibiler dururken neden benle evlenmek istesin. Yani işin özü evlenemiyorum.
Yok yok acimadim ikiside beter olsun bence tam tencere kapak ilişkileri ama ben o kadin tarafi için yorum yaptim yoksa hak etti etmez mi daha beter olsun rezil olup duruyor zatenKız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.
Anladım ben sızıYok yanlış anlasilmisim saniyorum o adama gelince beter olsun çok zarif bir eşi var gördüğüm kadarıyla onu aldatti aynen dediğin gibi şimdi tabi gün yüzü gormesin bence de ben sadece şeyma olacak tuhafi yorumladim ama hak ediyor mu yasadiklarini acun fazlasıyla
Burda zaten nafaka veren bi acun var:) Benım amcam 20 yıldır nafaka vermıo.Diorum amca gunahtır asgarı ucretle calışıorum anca bana yetıyo dıo.Evlilik sözleşmesiyle evlensinler o zaman. Ne nafakası. Zaten yakında kalkacak ama bitmeyecek bu kavga hazır olun. Benim bildiğim Amerika’da kadına nafaka yok. Ama çocuklara “child support”denilen çocuklara ödenen aylık bir para var. Yani çocuk nafakası. Erkekler kıyameti kopartıyorlar orada bu parayı vermemek için. Yani bizdeki gibi sosyal isyan başladı.
inanamazsınız. Yani eşlere verilen nafaka olayı bitince çocuklara verilene de başlanacak. Hiç şüpheniz olmasın. Daha herşey yeni başlıyor.
Az kaldı yakında kaldiracaklar el birligiyle nafakayı. İkinci eş ve adamlar bir oldular iyice. Geçende nafakasını ödemediği için hapse giren adamın 2. Eşinin haberi vardı çocuklarımla ortada kaldım diyordu tamam haklı da ilk eş ve çocukları ne yapsın?
Kesinlikle haklisiniz ben tek tarafli yapinca saniyorum yanlış oldu ama aynen müstahak birbirine rezil olup duruyor. zaten acunda hak.etti fazlasiylaTabi ki Şeyma Subaşı bir yiyici ancak Acun'un, Şeyma Subaşı ile 18 yaşlarında falan iken (reşit mi tam bilmiyorum) tanışmalarından ve karısını aldatmasından hiç bahsedilmiyor. Acun ile Şeyma birbirine müstehak bence.
Bakire kız arayanlara en güzel örnek benim arkadaşın eski nişanlısı oldu
Yok ben evliliğe hazır değilim yok evlilik insanı değilim diye kızın burnundan getirdi tüm hazırlıkları
6 ay sonra baktık adam evleniyor
21 yaşında bakire kızla evlendiler ettiler
Kızın kendinin eski 2 erkek arkadaşıyla flörtleştiği ileriye gittiği kendisiyle nişanlıylen kuzeniyle yazıştığı falan ortaya döküldü
Buyur sana gözü açılmamış taze kız
Bu tür erkeklere bu tür kızların sürekli bulmasını tencere kapak olarak yuvarlanıp gitmeleri temennim
Ağzınıza saglık hanımefendı.Bı yane ole varsa bizim evede yollasınlarYeni nesil Türk erkeği ikiyüzlülüğü
Hiç birinin dötü aslan gibi babalarımız gibi ev geçindirmeye yetmez
Namusuyla para kazanıp gerekirse iki iş yapıp evi geçindereyim kimselere muhtaç etmeyeyim diyemezler
İllaki çalışan kadın isterler
Evi geçindirip kadının çalışmasına gelince oldukça Avrupai ev işini çocuk bakımını kadının üstüne yıkmaya gelince çok Ortadoğuludurlar
Hem çalışan hem yemek yapan hem kendi anasını kusur etmeyen hem kendi ailesiyle az görüşen hem genç hem güzel hem fit hem bakımlı son model giyinen ama bunları hiç para harcamadan yapan kadın pardon köle arar dururlar ve daha çok beklerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?