Erkekler nafaka yüzünden evlenmiyorlarmışşş (!) 😅

Köle olmayıncada avukat gibisinler oluo.Sen her seye cevap verıosun bana saygın yok olu konuşcak ben susucam .Susarsam bebden ıyısı yok cevap verınce benden kötüsü yok.Ne guzel dünya.

Kız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.

Kesinlikle. Şeyma sütten çıkmış ak kaşık değil ama, 40 yaşında adamın 19 yaşında bir kızla, onu kullanmak dışında ne amacı olabilir?

Acun 19 yaşında biriyle karısını aldatmasının bedelini toplum nezdinde ödedi mi? Parasını verdi çıktı işin içinden.

Bizim fakirler de Acun'a kahroluyor. Allah'ın zavallıları ya.

Ben bıkere evlendim aldım boyumun ölçüsünü nafaka da ıstemedım, almadım ve evlenmeyi de dusunmuyorum artık.
Simdı erkekler dusunsun

Tercih edilmiyor olmamaları hahahahahahaha

Keske adam secımlerınde kaliteyı on planda tutsaydı genclık isteyecegine, ozaman bunları yasamazdı.
Hakedıyor acun ✔
Yok yanlış anlasilmisim saniyorum o adama gelince beter olsun çok zarif bir eşi var gördüğüm kadarıyla onu aldatti aynen dediğin gibi şimdi tabi gün yüzü gormesin bence de ben sadece şeyma olacak tuhafi yorumladim ama hak ediyor mu yasadiklarini acun fazlasıyla

Evlilik sözleşmesiyle evlensinler o zaman. Ne nafakası. Zaten yakında kalkacak ama bitmeyecek bu kavga hazır olun. Benim bildiğim Amerika’da kadına nafaka yok. Ama çocuklara “child support”denilen çocuklara ödenen aylık bir para var. Yani çocuk nafakası. Erkekler kıyameti kopartıyorlar orada bu parayı vermemek için. Yani bizdeki gibi sosyal isyan başladı.
inanamazsınız. Yani eşlere verilen nafaka olayı bitince çocuklara verilene de başlanacak. Hiç şüpheniz olmasın. Daha herşey yeni başlıyor.

Cocuk yoksa nafakaya karsiyim. Kimse kimseye bakmak zorunda degil. Su istisna adam kadinin calismasina izin vermemistir. Kadin evlilik sonrasi sudan cikmis baliga doner yahut adam aldatir terk eder adam kaynakli biter. Bu durumlarda evli kalinan sure kadar odeme yapilabilir. Kadinda o surecte calismaya baslar hayatini duzene koyar vs. Ancak adamdan bosanip eski kocasinin verdigi nafaka kesilmesin diye yeni kocasiyla imam nikahi kiyan yahut sevgilisiyle evlenmeden birlikte yasyanlar var ya hu. Bu durumda adamlar hakli

Yeni nesil Türk erkeği ikiyüzlülüğü
Hiç birinin dötü aslan gibi babalarımız gibi ev geçindirmeye yetmez
Namusuyla para kazanıp gerekirse iki iş yapıp evi geçindereyim kimselere muhtaç etmeyeyim diyemezler
İllaki çalışan kadın isterler

Evi geçindirip kadının çalışmasına gelince oldukça Avrupai ev işini çocuk bakımını kadının üstüne yıkmaya gelince çok Ortadoğuludurlar

Hem çalışan hem yemek yapan hem kendi anasını kusur etmeyen hem kendi ailesiyle az görüşen hem genç hem güzel hem fit hem bakımlı son model giyinen ama bunları hiç para harcamadan yapan kadın pardon köle arar dururlar ve daha çok beklerler

Kız acunla ilişkiye başladığında 19 yaşındaydı acunun yaş 40 o dönemde evliydi birde sanırım. niye acıyosunız ki acuna. Kız resmen çocukmuş.
Yok yok acimadim ikiside beter olsun bence tam tencere kapak ilişkileri ama ben o kadin tarafi için yorum yaptim yoksa hak etti etmez mi daha beter olsun rezil olup duruyor zaten

Anladım ben sızı herkes hakettıgını yasıyor

Burda zaten nafaka veren bi acun var:) Benım amcam 20 yıldır nafaka vermıo.Diorum amca gunahtır asgarı ucretle calışıorum anca bana yetıyo dıo.

Bakire kız arayanlara en güzel örnek benim arkadaşın eski nişanlısı oldu
Yok ben evliliğe hazır değilim yok evlilik insanı değilim diye kızın burnundan getirdi tüm hazırlıkları
Ayrıldılar
6 ay sonra baktık adam evleniyor
21 yaşında bakire kızla evlendiler ettiler
Kızın kendinin eski 2 erkek arkadaşıyla flörtleştiği ileriye gittiği kendisiyle nişanlıylen kuzeniyle yazıştığı falan ortaya döküldü
Buyur sana gözü açılmamış taze kız
Bu tür erkeklere bu tür kızların sürekli bulmasını tencere kapak olarak yuvarlanıp gitmeleri temennim

Nafaka kalkarsa erkeklerden mehir istensin. Bu ülkenin %99 u müslümandır deniyor ya. Hem nafaka kalkacak, hem İslam hukukundaki mehir hükümleri uygulanmayacak.

Ne güzel ya.

Verin bu kadınların mehirlerini. Hem de peşin verin. Hadi bakalım.

Kesinlikle haklisiniz ben tek tarafli yapinca saniyorum yanlış oldu ama aynen müstahak birbirine rezil olup duruyor. zaten acunda hak.etti fazlasiyla

Donuna kadar alsın 21 yaşındaki kız. Müstehak. Alırken iyiydi, şimdi bedelini de ödesin kerkenez.

Ağzınıza saglık hanımefendı.Bı yane ole varsa bizim evede yollasınlar

Hadi hanımlar el ele, kol kola biz erkekleri, erkeklerde bizi vuralım yerden yere. Birbirlerimizin üstüne çıkıp tepinelim. Kozlarımızı paylaşalım, hıncımızı çıkaralım. Peki sonuç; ip atlar gibi olduğun yerde say.

Ben asıl Acun sendromlu arkadaşlarınıza sizin ne dediğinizi merak ettim. Fikirler ve düşünceler değişebilir sonuçta.

Bir gerçek var; her iki tarafı da al birine vur ötekine. Aynıyız. Birbirimizi yerden yere vuruyoruz. En acısı erkekler birbirinin ardını kollarken en büyük şiddeti yine biz kadınlar birbirimize uyguluyoruz. Sonra cinsiyet ayrımından dert yanıyoruz ama tam da belirttiğim sebeplerden cinsiyetçilik var oluyor.

Ben büyük ihtimalle o arkadaşlarıma, böyle düşünmelerinin sebeplerini sorardım.

Cocuk yoksa, nafakayi karsıyım diyen arkadaslarım var fikirlerine saygı duymakla birlikte, kendi fikrimi yazmak istedim.

Evleniyosun bin bir umutla, adam psikopat cıkıyor kufur hakaret, bi yere göndermeme aileni istememe aileni eve kabul etmeme, sacını toplamana karısma, yaptıgın yemegı fırlatıp atma, sısmansın dıyıp onurunu kırma, ailesine hızmetcı yapma calıstırmama vs dunya psikolojik baskıya ugruyor kadın. Belki Bı de dayakta yıyor. Belki reddettiği halde zorla Cınsel iliskiyle maruz kalıyor....

Ve Bıgun pes ediyor Bosanmak istiyor, cocugu yok...

Napsın alsın bavulunu gitsin mı?
Hayatını mahveden kısıye cıcek bahcesı sunar gibi?
Cocuk yoksa ama hayatını cehenneme cevırmisse adam sadece nafaka degıl, mumkun mertebe donlarına kadar almak farz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…