Ya leslie ile fit bir vücut zor , paylaşan kişinin vücudunun baya fit olmasini bekliyorum. Sürekli diyet ve spor paylasip hiç yol alamayanlarin aklımda imajları iyi olmuyor
Mesela devamlı durum paylaşan biriyseniz kimse tarafından yadirganmaz ama hiç paylaşım yapmazken böyle paylaşımlar itici geliyor veya herşeyi paylasan insanlara ayar oluyorum bazen belki de ben hiç paylasim yapmadığım için öyle geliyordur bilemedim kafanıza göre takılın bence ama eğer sık sık bu şekilde resim paylasacaksaniz vücudunuzda gözle görülür değişiklik olması gerek
Hiçbir şey anlamadım, o şişenin içindeki sümüksü sıvıyı hiç anlamadım. Durum bilgisi özel diyor, ayrıca bunu paylaşan kişi ss almış anlayan beri gelsin
Hiçbir şey anlamadım, o şişenin içindeki sümüksü sıvıyı hiç anlamadım. Durum bilgisi özel diyor, ayrıca bunu paylaşan kişi ss almış anlayan beri gelsin
Konu sahibi sanırım flörtünün dikkatini çekmek için paylaşım yapacak ama ne paylaşacağına karar verememiş. Spordan yana kullanmış şansını ama bunu paylaşırsam ayıp mı olur diye de emin olamamış. En azından ben öyle anladım Hatta o şişenin duruşunu ilk fesat anladım ama yorumları görünce utandım
Bence fotoğraf çok kötü, biraz daha özenerek çekebilirsiniz.