Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!Erkek aldatiyorsa eşine bakmak lazım . Kim bilir eşi ne yaptı da adam aldatti? Kendine bakmamistir kadin, ihmal etmiştir erkeğini, aynı anda hem ev işine yetişip hem de makyajlı süslü püslü gezememistir evde, eee adamcağız da ne yapsın haklı yani canı çeker mecbur aldatacak. Yoksa adamın iğrenç karakteri ile alakası var mı? Erkekler neden aldatır bilemem de , bir de yaptıkları igrenclikleri kadına yıkmaları yok mu beni deli ediyor, bari yaptın bir ş*refsizlik geç de hatani kabul et ama nerdeeee.
Allah aşkına yorumumu gerçekten anlayarak okudunuz mu? Ben size pes diyorum keşke insanlar okuduğunu anlayabilse. Biraz kitap okuyun bence. Zira okuduğunuzu anlama probleminiz var. Ben erkeklerin yaptığı pis şeyleri eşlerine atmasına kizmisim orda geçip beddua ediyorsunuz. Pes yahu .Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!
Sevmeyle ilgisi yokBugün samimi bir arkadaşımın kocası tarafından aldatıldığını öğrendim. Aklıma gelen ilk şey şu oldu erkekler neden aldatır?
Pek çok kadın dürüst! Erkeği bulduğunu sanıp evleniyor aşkla sadakatle yola devam ediyor. Ama bazı beyinsiz erkekler herşeyi mahvediyor. Şimdi sizlere sorum bu erkekler neden aldatır? Düşünceleri nedir? Sevmedikleri için mi aldatır? Kafamda deli sorular
Nasıl bit yorum pes diyorum. Ben de o aldatilan kadınlardan biriyim. Muhendisim, 1.1.72 boyunda 54 kiloyum her gün spor yaparım.. Eşimle cinsel olarak ta hiç bir sorun yoktu. Beni her daim çok şık bakımlı görmüştür. Erkek aldatır çünkü karim evde dursun ben heyecan yaşayı m der. Allahaskina aldatan pislik herif lere haklı demeyin! Başınıza gelirse anlarsınız!
aldatmak tek başına karakter yoksunu ve adi insanların yapacakları bir şeydir. Asla hiç bir davranış bunu haklı göstermez diye öncelikle belirtmek isterim. Kelime anlamıyla aldatmaya sebep olan başlıca şey evlendikten sonra bizim kadınımızın önlenemez kilo alımı, çocuk doğurdum mazaretleri, kendine güvenini kaybetmesi ve bakımsızlaşmasıdır. Bu saydıklarım dışındaki kadınların aldatılma oranı çok düşüktür.
Dediğim gibi onaylamıyorum ama kadınlarımız bu mantaliteden kurtulmalılar. Açıkcası bencede bu durum hoş değil.
Maşallah erkekler evlendikten sonra yaşlanmadıkları gibi bir de adeta bir Brad Pitt'e, bir David Gandy'ye dönüşüyor.
30'undan sonra kafasında saç kalmayan, göbeği alıp başını giden, kas namına hiçbir şey olmayan
pırasa gibi kollarla kadınların aldatma oranı erkeklerden çok daha fazla olmalıydı o halde.. ama hiç
kimse ay kocası da kendine bakmıyor hiç olmaz ki böyle kadının da gözü gönlü kaymıştır demiyor.
aldatmak tek başına karakter yoksunu ve adi insanların yapacakları bir şeydir. Asla hiç bir davranış bunu haklı göstermez diye öncelikle belirtmek isterim. Kelime anlamıyla aldatmaya sebep olan başlıca şey evlendikten sonra bizim kadınımızın önlenemez kilo alımı, çocuk doğurdum mazaretleri, kendine güvenini kaybetmesi ve bakımsızlaşmasıdır. Bu saydıklarım dışındaki kadınların aldatılma oranı çok düşüktür.
Dediğim gibi onaylamıyorum ama kadınlarımız bu mantaliteden kurtulmalılar. Açıkcası bencede bu durum hoş değil.
Ben yazımda erkekler süper kadınlar tükaka demedim zaten. Erkekler de öyle. Ama evlendikten sonra kadınların kilo problemlerinin daha fazla olduğunu kabul etmek gerek. Bu durum benim kafa yapıma ters olduğu için de söylüyorum elbette. Kadının herşeyden önce kendine, bedenine saygısı olmalı.
aldatan erkeğe bahane çok hangisini söylesek
Pis uçkurları çünkü.. Katıksız şeref yoksunu olduğu için aldatırlar. Aldatmanın bahanesi ötesi berisi tırıvırısı olamaz, vicdan rahatlatmak için kılıf uydururlar sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?