farklı hisler... durumumdan bahsediyorum,,, bi is kurdum iki ortaklı bi arkadsm la herseye yeniden baslıyorum kendi isimin patronuyum diyebilecegim bir is yan tarafta aynı isi yapan cook yakısıklı bir adam vardı yardımı cok oldu iyi niyetine samimiyetine güvenebilecegimiz biriydi arkadasımla arası ccok iyidi ve daha ssonrası bana asık olugunu baska hiçbirsey düssünemediğini falan anlatmaya basladı bende cok etkilenmistim ötesi onunla aynı hisleri paylastm asık olmus gibiydim kimse yoktu hayatmda neden olmasın dedim fırsat werdim iki ay sonunda sık ssık yardımlarımızaa kosar benimle cok ilgilenirdi bir ay ilisskimiz oldu yanında yalnz hiç bulunmadm bana olan duygularından o kadar emindim ki......... birgün bir msj geldi arkadasıma ben ewliyim diye dünya yıkıldı bi andan üzüntü bi yandan nefret duygular allak bullak mesaj attm hakaret etmeden birdaha aramamasını söyledim olmaz yapamam son kez konusmak istiyorm dedi kabul etmedim yanıma geldi ortagı cıktı kapıyı kapattı bildiğin gibi deil asğım sana sensiz olmaz dayanamamlar belki inanmayacaksnz ama yarm saat dizlerimin ddibbinde aglamalar tepkisiz kaldm kowdum isin kötü tarafı hergün görmek zorundayddm is yerlerimiz bitisikti hergün kahroluyorduk kac defa konusmak istedi ewimin önünde sabahladı benimle konusma ama zaman tanı dedi arastırdım esini ögrendim esi kimdi? tesadüf ya bir zamanlar aynı is yerinde calıstığım arkadasım o zamanlar anlatrdı böyle biiyle görüsüyorum kara kalemim iyidir benim onun fotosunu cizmemi istemisti 10 gün üstündeydim cizdiğim onun fotoğrafıydı.......... koskoca sehirde tesadüfler yakamızı bırakmadı ona imkan tanımaz zaman vermesem isyerini kapatacagını söyledi kapattı hala istemesen giderim bu memleeketten dedi git dedim gitti hala kurtulmuss deilim geceleri odamın penceresınden asagı ddoğru baktm gelmis karsıda sabahladı öylece............nedir bu bayanlar nedir bu cıkmazlık nedir bu sacmalıkkk nedirr ?