• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden aldatır?

Ne olursa olsun, erkeğin bu davranışına karşıyım.
Karını sevmiyorsan ayrıl, başka bir arayış içindeysen yine eşinden ayrıl o arayışın peşine düş.
Fakat hayatını adamış senin kirlini toplayan önüne bir tas çorba yapmak için didinen evindeki kadını hiçe sayma...

Doğru olanı yapmışsınız uzak kalmakla.

Erkekler neden aldatır bilmiyorum, bana göre midesizlik...
Hormonlar, yasakların tatlı gelmesi vs. bir sürü neden var ama bence tamamen midesizlik...

suan bu uc kişiden en uzulenisi olan adamın karısı bence. arkadasım yanlıs anmala tabiki ama herkes yoluna bakar, o kadın salak yerine konulduguyla kalır ki Allah bilir kac defa olmustur bu? ben evli bir kadın olarak Allah yasatmasında bu durumu ogrenmek isterdim.
Ayrıca arkadaşım, senin yuzunden bosanmıs olmayacaklar senin sayende kadın kurtulmus olacak o pislikten ki sen çok düzgün davranmıssın. bide arkadasınmıs kız, bence kızla konus.

canım ya kimse annlamıyo bana sewgili olalım demiyo ki söylediğim yalan için beni affet diyo affet ki önümü göreyim diyo
E peki affettim de o zaman.affedince pesinde dolanmayi birakip gidecekse hem kurtulmus olursun.ama affedince iliskinizi devam ettirmek istiyorsa dedigimiz yere geliyoruz

Karısını aldatan ,sizide aldatıyodur inanmayın ağlama sızlamalara...rol yeteneği kuvvetlidir bölelerinin...

vallahi sizin yazdıklarınızı okuyunca daha bi soğudum :)

bunun erkegı kadını yok.
cesaretı olan INSAN onurlu bır sekılde ayrılmayı tercıh eder.
karaktersızlıgın cınsıyetı yok!

23 yasındda ewli erkek binde bir yani daha ben kendime diodum küçük ya aynı yasta ilk defa sewgilim oluyo
Nur'a kizma aldatilmaktan cok o uzuntuyle cocugunu dusurmus bir kadin.
Sen o adamla olma sakin. Neden mi? Bugun bunu karisma yapan yarin baskasina da asik olur seni birakir, birakmasa bile yakalamasan bile ortada yani bunu yapabilmis biri var karsinda. Bu karakter meselesi. Secimlerini yaparken karakteri on planda tutarsan daha az uzulursun diye dusunuyorum.

vallahi sizin yazdıklarınızı okuyunca daha bi soğudum :)
Gercekten bu tip erkekler sadece birlikte oldugu kadinlara eziyet etmek icin dogmuslar sanki. Kadin aldatiyorsa o da ayni. Ayran gonullu iste. Sana karsi bir seyler hissetse bile engellemesi uzak durmasi gerekirdi. Duramadi mi? Gonlu baskasina kaymis madem karisindan bosanmayi gerekirdi. Senin gonlune baskasi dusse sevgilini kandirmaya devam eder misin? Burdan yola çık.

Karakteri oturmamış aç gözlü migdesiz erkekler aldatır .Tüm kadınlar onun olmalı onunla yatmali .Ben aldatilirim mi bilmiyorum gözlerini bile haramdan koruyan bir eşim var.Sahildeki off kadına bak taş gibi derim tövbe deyip ne baktiriyorsun bana der.Bakmasını dahi görmedim Allah da göstermesin ama olur da insanoğlu beşer şaşar direk 'BOŞAR' atarim. Kıskanç bir kadın old vs değil enayi yerine konulmak istemem...

Nur'a kizma aldatilmaktan cok o uzuntuyle cocugunu dusurmus bir kadin.
Sen o adamla olma sakin. Neden mi? Bugun bunu karisma yapan yarin baskasina da asik olur seni birakir, birakmasa bile yakalamasan bile ortada yani bunu yapabilmis biri var karsinda. Bu karakter meselesi. Secimlerini yaparken karakteri on planda tutarsan daha az uzulursun diye dusunuyorum.
İyi tamamda kendi hayatındaki olumsuzlukların acısını burdan çıkarmasın.haddini aştı yorumlarında .bende konu sahibini eleştirdim de yani o abarttı .

Sendeki de ne şanssızlık be ilk sevgilin evli adam çıkmış.Ama onurlu davranmışsın güzel boşver bulursun onurlu bir adam.

Back
X