• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden aldatır?

Ah canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin

AYNEN Katılıyorum, karısının da günün gerı kalan zamanında pesınden koşuyordur hedıyeler cıcekler kadının ruhu bıle duymuyordur esım bana tapıyor dıyordur,
aynı zamanda sana da tapıyordur ama ne pislik herıfler var yaa.
madem sevmıyorsun ne işin var yalana bak cay demle yani yalancının dibi dibi

belki sacma gelecek ama ayrılmaması için elimden gelen herseyi yaptım buna benim sebebim az da olsa varsa kendimi affedemem gececek zamanla elbet gececek

Adam size aşık olsa sizin engel olmalarınıza rağmen boşanırdı bence..
Siz bilmeden boşanır ve öyle çıkardı karşınıza o zaman bana dayanamaz hayır diyemez diye..
İstisna olabilir tabi bilemem ama çok erkek çok güzel yalan söylüyorlar karşısındaki kadına.. istediğinde
prenses gibi davranıp ona dünyanın en özel kadını olduğunu hissettirip, sonra içinden adeta kötü bir ruh çıkabiliyor. Onu da herşey iyiyken hiç belli etmiyorlar.
Allah herkesi korusun öylelerinden..

O kadar cok var ki bu evli erkekler ben inanmiorm birini seviorlarsa edebiyel ayrilir baskasina oyle yaklasirlar macera arayisi baska biseu degil her gun pilav yemekten sikilmis

Seni de sevdigine inanma hayal kirikligi sana ulsana kadar herseyi yapar erkekler iin dogasi bu elde edene kadar

Off senin icin cok zor.Asik oldugun adamin evli cikmasi,seni kandirmasi. Insanlar doyumsuz.Esinden sikildi,sana takildi.Senden sikilir,baskasina.Tavrini takdir ettim :KK9:
Hiiic acima,o heyecan pesinde kosarken esine acimis mi?Senden saklarken sana acimis mi? :KK67:

Cevap veriyorum "Oro..u oldukları için!".

Bu tespit bu eylemi gerçekleştiren hem kadın, hemde erkekler için geçerlidir.

Sizi sevdigine de inanmayın. Gecenlerde bir adamin karisini bilmem kacinci aldattigi kadinla konusma kaydini dinledim. Ne diller dokuyor, ben bile inanicam ne mal oldugunu bilmesem :)

Adam gibi adam sevgisi bittiyse bosanir ondan sonra gozu baskasina kayar. Sizi kandirailseydi 2 gun sonra baska bir kadina asik olmayacagini kim bilebilir.

O yuzden dramatize etmeyin. Yapmaniz gerekeni yapmissiniz.

Off senin icin cok zor.Asik oldugun adamin evli cikmasi,seni kandirmasi. Insanlar doyumsuz.Esinden sikildi,sana takildi.Senden sikilir,baskasina.Tavrini takdir ettim :KK9:
Hiiic acima,o heyecan pesinde kosarken esine acimis mi?Senden saklarken sana acimis mi? :KK67:
acımadı hiç birimize acımadı

doyumsuzluk ve ego tatmini

en azından ben cevremde böylelerını gordum

İnsan neden aldatır?
Artık kadınlarda aldatıyor o yüzden ben bu konuda ayrm yapamayacagım.
Neden birini aldatırsın ki baskasına mı aşık oldun o zaman ötekini al karşına durumu anlat ve ilişkini bitir.
Ama yok hem karnım doysunn hem pastam dursun diye düşünmek varken neden evdeki bulgurdan olsunlarki.
Sadık kalmak bu kadar mı zor bilemiyorum.

ayat bile ondan vazgecmemem için sakalar yaptı cok tesadüfler vardı her yol ona cıkar oldu sonuc hem ona hm bana hemde esine yazık oldu ama biliyormusun bana iyi niyetiyle asık olmustu buna adım kadar emindim ne kırabildim ne sövebildim sadece uzak durmak geldi elimden agzımdan cıkan teek kelime git buralaardan demek oldu
bi de karısına söylediğinde nasıl ne kadar iyi niyetli bi aşkmış anlarsın canım.. hakaretleri yiyip kötü kadın ayartan kadın damgası yediğinde.. Sen bunu bi dene işte o zaman aşkınız nasıl nefrete dönüşür karşılıklı bi bak bakalım.. Bu kadar iyi niyetli olma.. inanki böyle bi karaktersiz buna değmez.

Neden aldatir karaktersiz namusuz oldugu icin aldstir..

Seni gercekten sevmis olsa önce bosanirdi sonra kapinda sabahlardi
Adam macera pesinde.

Sorumluluk almaktan cekindiklerindem,disardaki sevgiliye sorumluluklari olmadiklarindan.ozgurdurler istese cekip gideceklerini bildikleri icin rahat olduklarından ,ama sevgilisinin surekli onu terk etme ihtimalini düşünüp dahada baglanirlar.
Kısacası rahat batar arkadaşım bu erkek milletine rahat batar.o yüzden cok calişsinlar az para kazansinlar:)

Geçen gün gece kulubunun önünden geciyorum 50 yaslarinda adam külüstür arabasini,kulubun onune cekip arabasinin aynasina bakip saclarini duzeltti!ellerini kremleyip bir şişe parfum sıkıp iceriye daldı.
Kendini cok yakisikli sandı ,sanirim tip kalmamış,sac kalmamis para yok pul yok neyin peşinde,dedigim tek şey insallah evde karisida yoktur oldu..

Back
X