• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden aldatır?

Ve bir kadın görüştüğü adam evli mi anlar gececeksin o anlamadım bilmiyorum hikayelerini. Aldatilan kadın da anlar şerefi varsa terkeder. Erkekler neden mi aldatır çünkü bazıları şerefsiz dir ve bazı kadinlar da pusu da onları bekliyorlardir.
Konu Sahibi merak ettiysen öğrendiğim an terkettim eski eşimi ama o terketmis sayılır çünkü aldatip zaten beni hiçe saymis. Ben gerçekleri her yönüyle kabul ediyorum sen de kabul et bahsettiğin adam seni kullanmış ve umurunda degilsin

Ve bir kadın görüştüğü adam evli mi anlar gececeksin o anlamadım bilmiyorum hikayelerini. Aldatilan kadın da anlar şerefi varsa terkeder. Erkekler neden mi aldatır çünkü bazıları şerefsiz dir ve bazı kadinlar da pusu da onları bekliyorlardir.
Konu Sahibi merak ettiysen öğrendiğim an terkettim eski eşimi ama o terketmis sayılır çünkü aldatip zaten beni hiçe saymis. Ben gerçekleri her yönüyle kabul ediyorum sen de kabul et bahsettiğin adam seni kullanmış ve umurunda degilsin
çok idaalı sözler

Öldü öldü konu sahibi yeter vurma daha.

bosansa bile olmayacagını belirttim ailem disiplinli ask mesk dinlemezler
Sen evlenmiycek olsan bile o adam

karisini sevmiyoki baska kadinlara ilgi

duyuyo sen olmasan bi baskasi olacakti evdeki kadina yazik kandıriliyo...

Boşansin gelsin ya bu kadar ayilmaya bayilmaya ne gerek var. Yuva mi var da senin yüzünden dagilacak. Boşan gel karindan g.tun yiyosa kapida yatana kadar de. Kuru gürültü herifler...

ayat bile ondan vazgecmemem için sakalar yaptı cok tesadüfler vardı her yol ona cıkar oldu sonuc hem ona hm bana hemde esine yazık oldu ama biliyormusun bana iyi niyetiyle asık olmustu buna adım kadar emindim ne kırabildim ne sövebildim sadece uzak durmak geldi elimden agzımdan cıkan teek kelime git buralaardan demek oldu
Ne iyi niyeti arkadaşım.adam evli evli bilmem farkındamısın.iyi niyetli bi adam evde gül gibi karısı varken ona buna bakmaz.

karısından sıkıldığı için aldatıyordur. artık eskisi gibi değildir hiçbir şey.
yeni ve güzel bir kadın bu yüzden ilgilerini çekiyor.

seviyorsa boşansın diyenler, öyle bir dünya yok. bizzat gördüm.
başkasından çok etkilense , hatta aşık olsa dahi aile, çevre, çoluk çocuk, nafaka, düzeni kaybetme, her şeyi yıkma durumlarını düşünerek aşkını kalbine gömen de çok.

karısını , kocasını severler ama aşkı tutkuyu başkasında bulurlar. aldatanlar hep böyle.
aşk, tutku arıyorlar. evdeki onları heyecanlandırmıyor yani.
yoksa bunca yalvarma, yakarmaya değmez ki. demek ki cidden etkilenmiş.

ama boş tabii. iki taraf da kendini uzak tutmalı. ortada boşanma yoksa o kadar acıya, yalana gerek yok.

karısından sıkıldığı için aldatıyordur. artık eskisi gibi değildir hiçbir şey.
yeni ve güzel bir kadın bu yüzden ilgilerini çekiyor.

seviyorsa boşansın diyenler, öyle bir dünya yok. bizzat gördüm.
başkasından çok etkilense , hatta aşık olsa dahi aile, çevre, çoluk çocuk, nafaka, düzeni kaybetme, her şeyi yıkma durumlarını düşünerek aşkını kalbine gömen de çok.

karısını , kocasını severler ama aşkı tutkuyu başkasında bulurlar. aldatanlar hep böyle.
aşk, tutku arıyorlar. evdeki onları heyecanlandırmıyor yani.
yoksa bunca yalvarma, yakarmaya değmez ki. demek ki cidden etkilenmiş.

ama boş tabii. iki taraf da kendini uzak tutmalı. ortada boşanma yoksa o kadar acıya, yalana gerek yok.
e o senin dediğine göre aşk olmuyor ki . aşık olsa kimseyi dinlemez . adamlar pastam dursun karnım doysun mantığında . olan bu kadına olur . diğer kadın kocasını affeder kocası karısını ne kadar sevdiğini anlar bu kızda yuva yıkan kadına çıkar adı bütün hayatı etkilenir sonraki ilişkileri vs .adamlar her şekilde şanslı bu dünyada adalete bak .

sizi elde ederse atesi soner,hirs yapmis resmen ahmak herif.
hic yuz vermeyin hatta esine soyleyeceginiz tehditinde bulunun,duser yakanizdan.
kendini dizilerdeki mecnunlara benzetmeye calisiyor heralde bahtsiz bedevi :KK67:

Yaptigin dogru ayrilmissin bravo ama onu seviyorsun ve onun da seni sevdigine inaniyorsun.peki bu kadar yalvarirken hic demiyor mu ne olur affet ayrilayim karimdan beraber olalim diye.bu kadar sevse ayrilir senle beraber olmak isterdi.

Yaptigin dogru ayrilmissin bravo ama onu seviyorsun ve onun da seni sevdigine inaniyorsun.peki bu kadar yalvarirken hic demiyor mu ne olur affet ayrilayim karimdan beraber olalim diye.bu kadar sevse ayrilir senle beraber olmak isterdi.
canım ya kimse annlamıyo bana sewgili olalım demiyo ki söylediğim yalan için beni affet diyo affet ki önümü göreyim diyo

yaa ne diyosun cocuguyla fotosunu gördüm yine anlamadım yenin mi aaa ne tatlı masallah diyorum ... anlasam gerizekalı mıyım ben böyle bi yalanı sürdüreyim ALLAH ALLAH YA .......

yaa ne diyosun cocuguyla fotosunu gördüm yine anlamadım yenin mi aaa ne tatlı masallah diyorum ... anlasam gerizekalı mıyım ben böyle bi yalanı sürdüreyim ALLAH ALLAH YA .......
23 yasındda ewli erkek binde bir yani daha ben kendime diodum küçük ya aynı yasta ilk defa sewgilim oluyo

Sen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.
İkincisi adam senle konuşmaya gelmiş ya ortağı çıkmış kapıyı kapatmış adam yalvarmis ya sen ahlaklı olup orayı terkedecektin bu iki.
Üçüncüsü ben boşadım o adamı çok merak ediyorsan aldattığı o metres musvettesi kucaktan kucağa koşuyor yolun yolcusu oldu herkes hakettiğini yasasin ne seker ne seker dimii
iyi oku kovdum dedim demi daha ne yapaydım tuhaf mısın sen ya bi sus konuda hala sewgili olduğumuz gecmiyo ayrıldıgımız yazıyo degilmi bi oku ya okuda öyle sacmala

Back
X