• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkekler neden aldatır?

O değilde burda hep okuyorum adamlar yalvarıyor ağlıyor kapılarda yatıyor valla şu yaşıma kadar hiç bir erkek benim için gözümün önünde ağlamadı ben öküzleri mi buldum ya hep
Konu sahibi abartıyorsun gibi geldi .Romeo juliette yazmışsın iyi güzel de bence bu kadar güvenme seni sevdiğine adam sadakatsız yarın sanada yapar aynısını yalancı bir Adamdan bekliyorsun ki ..

Hayir yani tamam adam aşık oldu

diyelimki size peki boşamnadan

karısından ayrilmadan nasil bi

beklentiyle kapinizda yatiyo öluyo bitiyo geberiyo nolcak yani

benimle evlen diyebilecekmi size o kadini zaten haketmiyoda

evliyken bunlari yapan e geri z.kalı adam; boşa karini sevmiyosan kadini kandırmak niye!

Sonra cık
karşısina seviyosan nedir bu edepsizlik....

Hayir bu durum devam ettigi sürece korkarim kafanizda karışabilir ..

O değilde burda hep okuyorum adamlar yalvarıyor ağlıyor kapılarda yatıyor valla şu yaşıma kadar hiç bir erkek benim için gözümün önünde ağlamadı ben öküzleri mi buldum ya hep
Konu sahibi abartıyorsun gibi geldi .Romeo juliette yazmışsın iyi güzel de bence bu kadar güvenme seni sevdiğine adam sadakatsız yarın sanada yapar aynısını yalancı bir Adamdan bekliyorsun ki ..
abartı yapmam bana ne fayda cocukmuyum ben danısma amaclı yazılan konuya niye abartı yapayım ne fayda o vakit

Hayir yani tamam adam aşık oldu

diyelimki size peki boşamnadan

karısından ayrilmadan nasil bi

beklentiyle kapinizda yatiyo öluyo bitiyo geberiyo nolcak yani

benimle evlen diyebilecekmi size o kadini zaten haketmiyoda

evliyken bunlari yapan e geri z.kalı adam; boşa karini sevmiyosan kadini kandırmak niye!

Sonra cık
karşısina seviyosan nedir bu edepsizlik....

Hayir bu durum devam ettigi sürece korkarim kafanizda karışabilir ..
bosansa bile olmayacagını belirttim ailem disiplinli ask mesk dinlemezler

abartı yapmam bana ne fayda cocukmuyum ben danısma amaclı yazılan konuya niye abartı yapayım ne fayda o vakit
Bana abartıyorsun gibi geldi .ayrıca kapıya gelmesini istemiyorsan açık açık konuş hatta sevgilim var de .biri beni rahatsız ediyorsa sevgilim var diyorum kurtuluyorum istesen kurtulursun adam ağır abaza yada sapık değilse bir daha karşına çıkmaz bu kadar basit çok büyütüyorsunuz olayları .bi kere başından beri sana yalan söylemiş yani .hala niye aldatırlar diye soruyorsun aldatırlar işte nedeni yok .seni ilgilendirmesin bunlar anlamaya çalışma kurtulmaya bak .

Sende ne bulmuş peki? Bak liseli olsanız derim ki o zamanlar saf masum bir şeyler olabilir. Ama diyorsun ki evli barklı adam, demek ki yaşınızı başınızı almışsınız. Evli barklı bir erkek, sen ona "aman sabahlar olmasın" tadında geceler yaşatmadığın sürece kapında böyle dolanmaz. Dolanıyorsa senden başka türlü çıkarı vardır ama aşk, cıks. İnanma yani.

Bana abartıyorsun gibi geldi .ayrıca kapıya gelmesini istemiyorsan açık açık konuş hatta sevgilim var de .biri beni rahatsız ediyorsa sevgilim var diyorum kurtuluyorum istesen kurtulursun adam ağır abaza yada sapık değilse bir daha karşına çıkmaz bu kadar basit çok büyütüyorsunuz olayları .bi kere başından beri sana yalan söylemiş yani .hala niye aldatırlar diye soruyorsun aldatırlar işte nedeni yok .seni ilgilendirmesin bunlar anlamaya çalışma kurtulmaya bak .
hepsini denediysen peki ? ne biliyosun yasadıgımn yuzde biri yazıyo burda

Sende ne bulmuş peki? Bak liseli olsanız derim ki o zamanlar saf masum bir şeyler olabilir. Ama diyorsun ki evli barklı adam, demek ki yaşınızı başınızı almışsınız. Evli barklı bir erkek, sen ona "aman sabahlar olmasın" tadında geceler yaşatmadığın sürece kapında böyle dolanmaz. Dolanıyorsa senden başka türlü çıkarı vardır ama aşk, cıks. İnanma yani.
cokta büyük sayılmaz 23 yasında yasıtız

ne seker ne sekerrr size yapılanları ögrendiğinizde kocanızı bosamıssınızdır umarım dayanılmaz bisey bana gelince avına düssmediğim için mi karısını düsündüğüm içinmi oyuncak oldum ne mantıkla yazdınız bunu eskiler yaralamıs sizi
Sen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.
İkincisi adam senle konuşmaya gelmiş ya ortağı çıkmış kapıyı kapatmış adam yalvarmis ya sen ahlaklı olup orayı terkedecektin bu iki.
Üçüncüsü ben boşadım o adamı çok merak ediyorsan aldattığı o metres musvettesi kucaktan kucağa koşuyor yolun yolcusu oldu herkes hakettiğini yasasin ne seker ne seker dimii

hepsini denediysen peki ? ne biliyosun yasadıgımn yuzde biri yazıyo burda
Polise git o zaman.kurtulmak isteyen kurtulur adam sapık falan değilse ki öyle biri değil bence çeker gider.seninde hoşuna gidiyor bu durum .itiraf edemiyorsun .evet bencede yüzde birini anlatıyorsun .

Woah fazla yasanmislik yok yani...

Bakin hanimafendei, siz zaten gencsiniz, ama karsinizdaki adamin zihin yasi 8 anlasilan.

Kesinlikle zak durulmasi gereken kendi sorununu cozemeyen bir cocukla ugrasiyorsunuz.

Lutfen aklinizi basiniza alin.

Dun aksam bir Italyan kiz arkadas ile konusuyordum. Ispanya'da pesine bir Fransiz adam takilmis. Buna nasil iltifatlar, aksam yemekleri , partilere davetler. Kizcagiz da tam entellektuel ve cok hanimefendi ama macera seven bir kiz. Adam ileri gitmek istemis, izin vermemis. Ve cok yakisikli, zarif ve kariyer sahibi bir adamdan bahsediyoruz. Yeni bosanmis 40 li yaslarda. Adam her yerde kiza yaklasmak iicin bahane buluyor, onune cikiyor takip ediyor otel lobisinde bekliyor. Kiz hayir dedikce (pek muhafazakardir kendisi) adam cildiriyor.

Bazi erkekler sirf skor tutmak icin yasarlar hanimlar. Bunlara PLAYER denir. Muthis ahlaksizdirlar. Isi bitince sonrakini ararlar. Aslinda erkeklerin cogunlugu oyle, nedense biz pamuk prenses modundan Angelina Jolie modeline henuz gecis yapamadigimiz icin bu adamlara inanip onlarla yuva kurmaya kalkiyoruz.

Ah canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin
OMG nur cok uzgunum. Ne kotu bir adammis! Gecmis olsun.

Sen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.
İkincisi adam senle konuşmaya gelmiş ya ortağı çıkmış kapıyı kapatmış adam yalvarmis ya sen ahlaklı olup orayı terkedecektin bu iki.
Üçüncüsü ben boşadım o adamı çok merak ediyorsan aldattığı o metres musvettesi kucaktan kucağa koşuyor yolun yolcusu oldu herkes hakettiğini yasasin ne seker ne seker dimii
Çok şükür nefsime yenik dusmedim doğru olanı yaptım hala kocanizi savundugunuza gore siz deil o sizi terketmis

eski türk filmlerinde bile yok bu kadar tesadüf
erkekler neden aldatır sorusuna gelirsek insanlar aldatır çünkü doğalarında vardır insan oğlu tek eşli değildir
kimi toplumlar bunu meşrulaştırmış kimisi yasak olarak kalmıştır
mesala dört eş cariye yada toprak bölünmesini önlemek için bir kadınla ailedeki bütün erkek kardeşlerin evlenmesi gibi

O kadar aşkından ölüyorsa boşansin gelsin. Sen görüşme eger sen bisey demeden eldeki pirinci bırakır gelirse bence birkikte olmanizda bi sakinca olmaz. Herkes mantik evliligi yapar oldu hal boyle iken önüne asik olacagi biri cikinca millet sapitiyo.

Back
X