komik mi buldunuz gülün biraz hafifletir yasanmıs biir konum vardı paylastım yorum yapmanız gerekmezdiÇok arabesk geldi bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
komik mi buldunuz gülün biraz hafifletir yasanmıs biir konum vardı paylastım yorum yapmanız gerekmezdiÇok arabesk geldi bana
dava acıldı ikinci kesFazlasıyla...boşanmayı düşünmuyor mu peki
Sen olmasan bile hayatında boşanması doğru olan
abartı yapmam bana ne fayda cocukmuyum ben danısma amaclı yazılan konuya niye abartı yapayım ne fayda o vakitO değilde burda hep okuyorum adamlar yalvarıyor ağlıyor kapılarda yatıyor valla şu yaşıma kadar hiç bir erkek benim için gözümün önünde ağlamadı ben öküzleri mi buldum ya hep
Konu sahibi abartıyorsun gibi geldi .Romeo juliette yazmışsın iyi güzel de bence bu kadar güvenme seni sevdiğine adam sadakatsız yarın sanada yapar aynısını yalancı bir Adamdan bekliyorsun ki ..
bosansa bile olmayacagını belirttim ailem disiplinli ask mesk dinlemezlerHayir yani tamam adam aşık oldu
diyelimki size peki boşamnadan
karısından ayrilmadan nasil bi
beklentiyle kapinizda yatiyo öluyo bitiyo geberiyo nolcak yani
benimle evlen diyebilecekmi size o kadini zaten haketmiyoda
evliyken bunlari yapan e geri z.kalı adam; boşa karini sevmiyosan kadini kandırmak niye!
Sonra cık karşısina seviyosan nedir bu edepsizlik....
Hayir bu durum devam ettigi sürece korkarim kafanizda karışabilir ..
Bana abartıyorsun gibi geldi .ayrıca kapıya gelmesini istemiyorsan açık açık konuş hatta sevgilim var de .biri beni rahatsız ediyorsa sevgilim var diyorum kurtuluyorum istesen kurtulursun adam ağır abaza yada sapık değilse bir daha karşına çıkmaz bu kadar basit çok büyütüyorsunuz olayları .bi kere başından beri sana yalan söylemiş yani .hala niye aldatırlar diye soruyorsun aldatırlar işte nedeni yok .seni ilgilendirmesin bunlar anlamaya çalışma kurtulmaya bak .abartı yapmam bana ne fayda cocukmuyum ben danısma amaclı yazılan konuya niye abartı yapayım ne fayda o vakit
hepsini denediysen peki ? ne biliyosun yasadıgımn yuzde biri yazıyo burdaBana abartıyorsun gibi geldi .ayrıca kapıya gelmesini istemiyorsan açık açık konuş hatta sevgilim var de .biri beni rahatsız ediyorsa sevgilim var diyorum kurtuluyorum istesen kurtulursun adam ağır abaza yada sapık değilse bir daha karşına çıkmaz bu kadar basit çok büyütüyorsunuz olayları .bi kere başından beri sana yalan söylemiş yani .hala niye aldatırlar diye soruyorsun aldatırlar işte nedeni yok .seni ilgilendirmesin bunlar anlamaya çalışma kurtulmaya bak .
cokta büyük sayılmaz 23 yasında yasıtızSende ne bulmuş peki? Bak liseli olsanız derim ki o zamanlar saf masum bir şeyler olabilir. Ama diyorsun ki evli barklı adam, demek ki yaşınızı başınızı almışsınız. Evli barklı bir erkek, sen ona "aman sabahlar olmasın" tadında geceler yaşatmadığın sürece kapında böyle dolanmaz. Dolanıyorsa senden başka türlü çıkarı vardır ama aşk, cıks. İnanma yani.
Sen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.ne seker ne sekerrr size yapılanları ögrendiğinizde kocanızı bosamıssınızdır umarım dayanılmaz bisey bana gelince avına düssmediğim için mi karısını düsündüğüm içinmi oyuncak oldum ne mantıkla yazdınız bunu eskiler yaralamıs sizi
Polise git o zaman.kurtulmak isteyen kurtulur adam sapık falan değilse ki öyle biri değil bence çeker gider.seninde hoşuna gidiyor bu durum .itiraf edemiyorsun .evet bencede yüzde birini anlatıyorsun .hepsini denediysen peki ? ne biliyosun yasadıgımn yuzde biri yazıyo burda
Woah fazla yasanmislik yok yani...cokta büyük sayılmaz 23 yasında yasıtız
OMG nur cok uzgunum. Ne kotu bir adammis! Gecmis olsun.Ah canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin
cokta büyük sayılmaz 23 yasında yasıtız
Çok şükür nefsime yenik dusmedim doğru olanı yaptım hala kocanizi savundugunuza gore siz deil o sizi terketmisSen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.
İkincisi adam senle konuşmaya gelmiş ya ortağı çıkmış kapıyı kapatmış adam yalvarmis ya sen ahlaklı olup orayı terkedecektin bu iki.
Üçüncüsü ben boşadım o adamı çok merak ediyorsan aldattığı o metres musvettesi kucaktan kucağa koşuyor yolun yolcusu oldu herkes hakettiğini yasasin ne seker ne seker dimii
Sen nasıl basit bir kadınsin. Kocami savunsam bosanmazdim algısı eksik kadinÇok şükür nefsime yenik dusmedim doğru olanı yaptım hala kocanizi savundugunuza gore siz deil o sizi terketmis