erkekler neden aldatmayı ve kandırmayı severler??

• Konu Sahibi Konu Sahibi oskevardar
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O

oskevardar

Ziyaretçi
merhabe ben 21 yaşındayım. erkek arkadaşımla1.5 yıl önce tanıştık ve tanıştığımız günden bir hafta sonra ben bunun telefonunda msjlar gördüm bir ay öncesine ait kavga ettik sonra hepsini sildi eskiydi onlar bidaha olmaz dedi tamam dedim ama eski sevgililerinden hiç kurtulamadm nedense ayrılmak isterken daha çok bağlandım bende bir hırs haline geldi.bir kere o msjları görmem bana yetti hep beni aldatıomu diye düşündüm süreklibirşeyler aramaya başladım ne yapıcağımı bilmiyorum elimde bir kanıt yok.elime birşey geçse anında ayrılıcam ama nasıl yapıcam bilmiyorum bana yardımcı olun yada nasıl davranıcam????:teselli::

Bu kadar huzursuzsan illa eline kanıt geçmesine gerek yok, Bu ilişkinin sonu sağlıklı olmaz zaten.Karşısına geç otur anlat ilk zamanda gördüğüm o mesajlardan sonra paranoyak oldum, huzursuzum de.Ya benim düşüncelerimi açıklığa kavuştur, beni rahatlat de yada bitsin de.. böyle devam ederse o paronayaklık daha da ilerler.Kendi sağlığından da olursun..
Eski kız arkadaşlarından nasıl kurtulamadın? arayıp rahatsız mı ediyorlar veya hala görüşüyor mu?

Elime birşey geçse anında ayrılırım diyorsan sen bir intikam ateşiyle yaşıyorsun bu ilişkiyi canım.
O mesajlardan sonra kendine haklı olduğunu kanıtlama çabasındasın bence.
Ya açık açık konuş ya da ayrıl bitsin derim.
Herkes herkesle mutlu olacak diye bir kaide yok ki.

erkeklerin çoğu doyumsuzdurr canım.saygının ,sewginin pekte önemi yoktur.ince düşünmezlerr.sana bi kere saygısızlık yapmış zatenn.saygı olmayan hiç bi ilişki sağlıklı olamazkii.we bence affedip bi şans wermk ona tekrar inanmakk,sana aynı saygısızlığı aynı yanlışı yapması için 2.şansı wermen demek ne yazıkki:kızgın: aslındaa hep düşünürümm affetmek ,bi yanlıştan sonra dewam etmek ne kadar doğruu ? ? ? insan elbetteki sewdiğini kaybetmek istemezz.ama karşındaki erkek ne kadar hakedio sewgini önce bunu düşünn.unutma tatlım sen herşeyden daha değerlisinn opuyorumnanaktan

ben hala o kızlarla görüştüğünü hissediyorum hepimizi idare ediyor olabilirmi?kafamda kurmaya başladım.bana ters olanlar ona normal geliyor bir insanın eski sevgilisyle görüşmesi bence yanlış çünkü eski sevgiliden hiçbir zaman arkadaş olmaz bana göre.sizce olabilirmi?bu ilişkiyi bitirmek en mantıklısı ama dediğiniz gibi ben bunu inat haline getirdim ve bunun ortaya çıkmasını istiyorum en azından utanır diye düşünüyorum ama bunu nasıl yapabilirim işin içinden çıkamadım şimdi hiçuğraşmaya değmez diyeceksiniz biliyorum aslında öyle,ama nedense yapmak istiyorum bilemiyorum cvplarınız beni rahatlatıyor kızlar tşkkr ederm

ben hala o kızlarla görüştüğünü hissediyorum hepimizi idare ediyor olabilirmi?kafamda kurmaya başladım.bana ters olanlar ona normal geliyor bir insanın eski sevgilisyle görüşmesi bence yanlış çünkü eski sevgiliden hiçbir zaman arkadaş olmaz bana göre.sizce olabilirmi?bu ilişkiyi bitirmek en mantıklısı ama dediğiniz gibi ben bunu inat haline getirdim ve bunun ortaya çıkmasını istiyorum en azından utanır diye düşünüyorum ama bunu nasıl yapabilirim işin içinden çıkamadım şimdi hiçuğraşmaya değmez diyeceksiniz biliyorum aslında öyle,ama nedense yapmak istiyorum bilemiyorum cvplarınız beni rahatlatıyor kızlar tşkkr ederm

utanma olsa zateen böle bişey yapmaz canımm.dediklerin doğru.eski sewgili yeni arkadaşş.bu çoq saçma bencedee.eğerki eminsenn böle yaptığındann uzatmanın anlamı yoqq.

tabıkı dogru dusunuyorsun,eskı sevgılıden dost olmaz..
senın sevgın bıtmıs aslında.. sanırım sadece bu ılıskıyı onun hatalarını yuzunune vurmak için ayakta tutuyorsun,kanıtım olsa demekle bunu kastedıyorsun...
böyle insanlarla vaktını gecırmeye degmez yazık edersın..
hem bu paronayaylada yasanılmaz acaba beni aldatıyormu gibilerine.. kendi saglıgını bozarsın.

eger kendınden emınsen ve sevgılıne guvenmıyorsan bu ilişkiyi yurutmenin bi anlamı kalmamıştır diyorum.

böyle şüpheyle de yaşanmaz ki.
içine sinmiyorsa kanıta ihtiyaç duymadan bitireceksin.
ayrıca bütün erkekler için genelleme yapmamak lazım.

Son düzenleme:

Eğer gerçekten bunu düşünüyorsan, arkana bakma bile yol ver gitsin.:delphin:
Ortada kıtlık yok anacım kendini yıprattığınla kalırsın. Her şey telafi edilir ama güven asla...

Back
X