şimdii aldatmakkk illaki gidip cinsel açıdan birlikte olmak deil bana göre....yanii bi bayanla bakışmasıı yada iç geçirerek bakmasını bile aldatmak diye bakıyorum..çok ince düşünüyorum belkii ama benim yapmadıgım şeyleri karşı taraftanda bekliyorum..erkeklerrr aldatmaz çok istisna bi durumm..
ilişki monotonlaşırsa, herşey ilk baştaki gibi olmazsa, ve kişinin beynini yıkıyacak arkadaşları mevcutsa aldatma olmaması için bir neden yok. Özellikle arkadaş çevresi çok önemli, nazıları için aldatma çok normal birşey bu tip kişilerle erkek/kadın kim birlikte olursa ister istemez etkisine giriyor belirli anlarda, boşluklar yaşarken..
Bence erkeğin aldatmaması için kadın ona onun istediğinden fazlasını verebilmeli,
ama burda kıstas kadının erkeğin ne istediğini düşündüğü şeyleri değilde, erkeğin gerçekten istediği şeyleri verebilmesi.
çoğu kişi ilişkimizde çok fedakarım diyor, ama eşim/sevgilim anlamıyor diyor.. acaba sadece bu o sana göre bir fedakarlık olmasın? nedeni bu olabilir mi?
Bunun yanında nasıl bir ilgi bekliyorsa kadın, aynısını erkeğe vermeli.. Ve ilk başlarda nasıl bakımlıysa bunuda sürdürmeli, nasıl olsa evlendim/sevgilim var diyip çok itici oluyor bir çok kadın. Herşey karşılıklı ama en önce saygı sonra sevgi ve beklentilerin karşılaşması. Zaten böyle bir ortam yaratıldı mı erkek ne olursa olsun aldatmaz, çünkü zaten alabileceği maksimum hazı ve mutluluğu alıyor olacağından ve karşısındakinede bunu veriyor olduğunu bildiğinden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?