Erkekler neden alyans takmak istemez?

Madamiks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
7.271
59
163
Ankara
Yeni evlenen erkekler veya yıllardır evli olan bazı erkekler alyans takmayı sevmezler. Bu onların sadakatsiz ya da anlayışsız olduğunu gösterir mi? İşte bu sorunun cevabı!

Burada önemli olan şey eşinizin yüzük takmamak için nasıl bir gerekçe sunduğu! Rahatsız ettiğini mi söylüyor? O zaman parmağına göre tekrar ayarlatmayı teklif edebilirsin.

Kaybetmekten mi korkuyor? O zaman sigorta yaptıralım önerisinde bulun. Elleriyle çalışıyorsa, iş dışında takmasını isteyebilirsin. Kısacası bahanelerini çürütebilirsin.

Ancak eşin sana yüzüğü taktığını söyleyip istemediği zamanlarda çıkartabilir. Bu yüzden bu konuyu çok da dert etmek, boşu boşuna can sıkıntısı yapmana neden olur. Zaten eşinin sana sadık kalmasını o yüzüğün sağlayacağını düşünüyorsan, başka konulardaki sıkıntılarını irdelemelisin. Günümüzde parmağa takılan bir yüzük kadın ve erkekler için çok caydırıcı olamayabiliyor.

alıntı

ay sıkıcı bişi alyans, ben nişanlanınca biraz takarım, hevesim gidince çıkarırım kesin. huyumu bılıyorum. nişanlım da özgürdür.

yüzük takmamasını çok sorun etmiyorum,çünkü ben de takmam.Daha doğrusu hiçbir takı takmam,yüzük de çok fazla geliyor nedense.Eşim de öyle.Bu meselenin sadakatle ilgili olduğunu düşünmüyorum.Yapacak adam her şekilde yapar zaten.

bizde tam tersi, eşim alyans takar, ben takmamsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

O alyans takmak istememeler eskidendi bence.
Şimdikiler takmayı tercih ediyorlar.
En azından benim çevredeki genç evliler hep takıyorlar.

bencede eskidenmiş şimdi çoğu evli erkek takıyor sositosositotabi yüzük bencede bişi ifade etmez kadın olsun erkek olsun asıl sadakst kalptediropuyorumnanaktan

hiçbir zaman takmayayım alyansı demedi =)

Banyoya girerken çıkartır sadece, gece ben çıkarırım alyansımı ama o yine çıkarmaz opuyorumnanaktan

eşim işi dolayısıyla takmıyor .. sadece misaifrlik biyere gideceksek takar..

haa ben takıyormuyum hayır :))
ayy bu sıcaklarda yuzukmu takılır beee .. ölee aksesuar seylerı takmıyorum sıcaklarda..çıkarıp atasım gelıyor bazen dısarda taktıgımda.

kısaca eşim ve ben oyle yuzuk muzuk takmayı sevmıyoruzzzz .. sadece mecburi yerlerde takıyoruz okadar..

sadakat bi yuzukle ölcülseydi ohhooo yani...

ayrıca bi arastırmaya gore bekar ve gozu donmus bayanlara parmagında yuzuk olan evli erkekler daha cekıcı gelıyormus.. tabi buda bir istisna.

bende eşimde duştan duşa çıkartırız
ben bazen duşta unuturum ama o hiç untmadı hatta benimkini alır ve bu ne der
sitem eder gülerek
ikimizde alyans takmayı seviyoruz

Benimki uyurken bile takıyo çıkar diyorum hayır diyo, şu saatten sonra takmasa bile yüzüğün olduğu yer bembeyaz diğer yerleri kapkara olmuş , yüzük taktığını saklayamaz kimseden :)
Ben takmıyorum yüzüğümü ama , darlanıyorum ya yüzükle , kaya büyüklüğünde tektaş olsa darlanmam ama takarım.

Bugune dek bır kez olsun cıkarmadı.
Ben bır kac kez tartısma anlarında cıkarıp attım.
Ona da cıkarması ıcın cok ısrar ettım,
parmagından yuzugu cekıp, cıkarmaya calıstım, ızın vermedı.
Dusunuyorum da, acaba yuzugu mu cok sevıyor, benı mı (:
Ama yakında cıkaracak yuzugunu, bır yuzuk sıparısı vermıs.
Uzerıne adımı Arapca yazdırıyormus.
Bu benı cok mutlu ettı.
Ama alyansı da kalsa ıyı olurdu.

Bugune dek bır kez olsun cıkarmadı.
Ben bır kac kez tartısma anlarında cıkarıp attım.
Ona da cıkarması ıcın cok ısrar ettım,
parmagından yuzugu cekıp, cıkarmaya calıstım, ızın vermedı.
Dusunuyorum da, acaba yuzugu mu cok sevıyor, benı mı (:
Ama yakında cıkaracak yuzugunu, bır yuzuk sıparısı vermıs.
Uzerıne adımı Arapca yazdırıyormus.
Bu benı cok mutlu ettı.
Ama alyansı da kalsa ıyı olurdu.

mutlu olunmaz mı güzel bir jest bence :)

Benim eşimde sürekli yüzüğünü takar yalnızca bu aralar eve geldiğinde çıkarır
bende eve gider gitmez yüzüğümü çıkarırım,bu sıcakta hiç çekilmiyorlar çünkü :)
Çoğu erkekler rahatça at koşturmak için
kimisi gerçekten yüzük vs. takamadığı için
alyans takmıyordur :)
ama bence takılmalı sonucta bu geçmişten bugune gelen bir sembol :)

eşim dişhekimi,
yüzüğü ona elinde çalışırken fazlalık geliyormuş,rahat çalışamaıyormuş,
zaten bütün gün elinde eldivenle çalışıyormuş,yüzüğü olsa da görünmezmiş,
önceleri canım sıkılıyordu ama şimdilerde inandım gittiiii:1:

10 senedir alyansını arasıra çıkartırdı ama bu sene parmağımı rahatsız ediyor dedi dediğiniz gibi rahat birşeyler almayı teklif ettim vakit bulamadı

eşim iş yerinde eldiven taktığı için takamıyor bende hiç rahat değilim yüzüklerle:1no2:
bu nedenle takmıyorum eşim sorun etmiyordu ama ne olduysa bugünlerde alyansını tak diye tutturdubilmiyorumkismileyıllar oldu takmayalı adam daha yeni fark etti galiba:1:

Back
X