erkekler neden bir süre sonra degisir?

Canım bi adam hanzoysa değiştiremezsin, benimkide öyle arada bi eser yapar, eskiden tavlamak için bni çiçekler çikolatalar alıp iş çıkışımı beklerdi hemde o soğukta saatlerce... Şimdi buluşmaya 5dk geç gitsem böğürüyor

Kizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
çünkü evlilikte hayatın her evresinde olduğu gibi bir dönüm noktası nasıl ki ergenlikte farklı olgunlaşınca farklı davranıyorsak evlilikte de insanların değişimi normal. bir arkadaşınla eve çıktığında bile huyu suyu değişiyorsa seninle bir ömür yaşayacak adamın değişmesi çok normal aynı şekilde biz de öyle.. ilişki bebek gibi ilk başta çok üstüne düşüyoruz korumacı oluyoruz ama ilişkimiz ilerledikçe zaman geçtikçe kendi başına yürümesini bekliyoruz çünkü o artık koca çocuk olmuş oluyor..sen heyecanını kaybetmezsen karşı tarafında kaybedeceğini sanmam

Güzel
Güzel yazmissin.... :) cok begendim

Ben 3 yıllık ilişkimi 1.5 yıl önce ilişkimizde sürprizler, hediyeleşmeler, jestler yok diye bitirmiştim. Bi kaç ufak sorunlarda olunca ayrılmak çokta zor olmamıştı.

Eski sevgilim son zamanlarda çok ısrar ediyor tekrar başlamak için (Geçen 1.5 yıl boyuncada ısrar etmişti faka şimdi askerde ve ısrarları oldukça arttı). Hediye almak bana göre değil ama senin için kendimden tavizler vermeye çalışırım diyor. Hatta evlenmeyi bile koymuş kafasına. Sen ne zaman istersen o zaman evleniriz diyor fakat ben değişeceğine inanmıyorum. Ufacık sürprizlerin bile ilişkiyi,evliliği canlı tuttuğuna inananlardanım. O yüzden çok önem veriyorum.

Bu konu başlığını görünce aklıma geldi sizlere sorayım dedim. Ne diyorsunuz bu duruma? Olumlu yönde değişebilir mi? Benzer durumu yaşamış olan var mı aranızda? Merakla bekliyorum cevabınızı

Sürprizler, hediyeleşmeler yok diye ilişkiyi bitirmeye saçma diyecektim.

Çocuğun cevabını görünce vazgeçtim.

Hediye almayı "kendinden taviz vermek" diye niteleyen biri...

Sanki ülkeyi terk et, böbreğini ver demişsiniz çocuğa...

Bir buçuk yıldan sonra "taviz vermeyi" kabul etmek...

Ya tavizin anlamını bilmiyor...

Ya da onun için sizin bu ufak isteğiniz nasıl bir işkenceyse artık nasıl tanımlayacağını şaşırmış çocuk.

Yani ne o dediğini yapabilir ne de siz onca zaman sonra eskisi kadar tahammüllü olabilirsiniz.

Ufak sürprizlerin ilişkiyi canlı tutacağına inanan insanlar...

Kendileri gibi düşünen insanlarla birlikte olmalılar.

Aksi size de muhatabınıza da zulüm olur.

Davulun dengi dengine çalması budur.

Valla benim şu an bir erkek arkadaşım var. Eger evliliğe giderse bu ilişki (ki bu çok zor. Ben yine ayrılmak istiyorum durtusuyle doluyum) hiç mi hiç değişeceğini sanmam. Hatta iyi yönde değişim olabilir olursa. Bundan daha kötüsü olamaz çünkü

Ayrılmak isteyince de ayrılmaz. Seviyorum der. Bırakma beni der.

Bende sizinle paralel düşündüğüm için ısrarla "olmaz" diyorum uzak durmaya çalışıyorum ama o bir şans verirsem bana bunu ispatlayacağını söylüyor. Sürekli sürprizler yapacak değilim. Doğumgününde, ilişki yıldönümümüzde, ileride evlilik yıl dönümünde yaparım ama sevgililer gününde yapmam çünkü saçma buluyorum diyor. Bir sevgili düşününki 3 yıl boyunca ufacık hediye bile almamış

Valla bence de değişiyor ama şöyle de bakmak önemli bizde değişiyoruz ilk evlendiğimizde herşey güllük gülistanlık oh canım cicim sonra sorumluluklar değişiyor iş ev ağır gelmeye başlıyor sonra çocuk oluyor erkekteki ilgi çocuğa dönüyor bende dün gece eşimle bu yüzden tartıştım artık bana ilgili değilsin diye ama sabah işe geldiğimde farkettim ki bende değiştim eve git yemek yap ye topla çocukla resim oyun yüzüne bakmıyroum

Sende haklisin aslinda canim ya... dogru hepimiz degisiyoruz...

sanki normalde "ultra romantik süper ilgili beyaz atlı prens"lermış gibi bir de değişiyorlar mı evlenınce? aman o zaman kalsın ben almıyım hiç..

Artık fethedilmiş kalesin, ek bir cabaya ihtiyacı yok.
Böyle davranarak bırakılacagını hissettirmen lazım sanırım. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…