- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Canım bi adam hanzoysa değiştiremezsin, benimkide öyle arada bi eser yapar, eskiden tavlamak için bni çiçekler çikolatalar alıp iş çıkışımı beklerdi hemde o soğukta saatlerce... Şimdi buluşmaya 5dk geç gitsem böğürüyorYapm
Yapmaya calisiyorum gecen giyindim kusandim yemek hazirladim ona mum yaktim eve geldi isten hayirdir dedi gülerek hic dedim...yemek yedik...eee dedim ...güzel dedi sagol dedim agzindan laf alinmiyor...yapim böyle anla beni dedi... sonra ben o gece yakinlasmak istedim cok yorgunum yarin dedi... bu arada ben bide hamileyim... kendimi iyi hissetmedim yani o anda... bilemedim nasil davranacagimi...
Dogru aslinda... ama insan bekliyor yaaa :)Evlilikler bir nevi şirkettir .Bir yığın sorumluğu var .Erkekte maddi kaygılar kadında başka türlü yükler .Sevgili iken hep bakımlı olurduk sevgilimize karşı ama evlenince öyle olmuyor kabul edelim .İmzayı garanti görüyoruz .
Ay cok kötü bir hiss....ama degisiyorlar demekkiCanım bi adam hanzoysa değiştiremezsin, benimkide öyle arada bi eser yapar, eskiden tavlamak için bni çiçekler çikolatalar alıp iş çıkışımı beklerdi hemde o soğukta saatlerce... Şimdi buluşmaya 5dk geç gitsem böğürüyor
çünkü evlilikte hayatın her evresinde olduğu gibi bir dönüm noktası nasıl ki ergenlikte farklı olgunlaşınca farklı davranıyorsak evlilikte de insanların değişimi normal. bir arkadaşınla eve çıktığında bile huyu suyu değişiyorsa seninle bir ömür yaşayacak adamın değişmesi çok normal aynı şekilde biz de öyle.. ilişki bebek gibi ilk başta çok üstüne düşüyoruz korumacı oluyoruz ama ilişkimiz ilerledikçe zaman geçtikçe kendi başına yürümesini bekliyoruz çünkü o artık koca çocuk olmuş oluyor..sen heyecanını kaybetmezsen karşı tarafında kaybedeceğini sanmamKizlar bu konu bence hepimizi ilgilendiriyor... ilgisiz kaldigimdan sikayetciyim... ama eskiden sevgiliyken basta hicbirsey böyle degildi... neden böyle oldu???
Güzel yazmissin.... :) cok begendimçünkü evlilikte hayatın her evresinde olduğu gibi bir dönüm noktası nasıl ki ergenlikte farklı olgunlaşınca farklı davranıyorsak evlilikte de insanların değişimi normal. bir arkadaşınla eve çıktığında bile huyu suyu değişiyorsa seninle bir ömür yaşayacak adamın değişmesi çok normal aynı şekilde biz de öyle.. ilişki bebek gibi ilk başta çok üstüne düşüyoruz korumacı oluyoruz ama ilişkimiz ilerledikçe zaman geçtikçe kendi başına yürümesini bekliyoruz çünkü o artık koca çocuk olmuş oluyor..sen heyecanını kaybetmezsen karşı tarafında kaybedeceğini sanmam
Değişmeyen nadir canım ama çoğunlukla iki tarafta değişiyor o yüzden sıkma sen canını, sen yap gerisini ona bırakAy cok kötü bir hiss....ama degisiyorlar demekki
olan biten bu tatlım bütün iş herzamanki gibi bizde bitiyor malesefGüzel
Güzel yazmissin.... :) cok begendim
Tamam canim...Değişmeyen nadir canım ama çoğunlukla iki tarafta değişiyor o yüzden sıkma sen canını, sen yap gerisini ona bırak
kadının kendi annesi batmıyor ama adı kaynana olunca batıyor .Aslında ikiyüzlülük
tabiii .Evet maalesef öyle .. Ama kaynanaya da kendi kızı batmaz gelini batar bu da bir gerçek ..
Her iki taraf için de aynı gerçek, aynı iki yüzlülük .
Ben 3 yıllık ilişkimi 1.5 yıl önce ilişkimizde sürprizler, hediyeleşmeler, jestler yok diye bitirmiştim. Hediye almak bana göre değil ama senin için kendimden tavizler vermeye çalışırım diyor. Hatta evlenmeyi bile koymuş kafasına. Sen ne zaman istersen o zaman evleniriz diyor fakat ben değişeceğine inanmıyorum. Ufacık sürprizlerin bile ilişkiyi,evliliği canlı tuttuğuna inananlardanım. O yüzden çok önem veriyorum.
Bende sizinle paralel düşündüğüm için ısrarla "olmaz" diyorum uzak durmaya çalışıyorum ama o bir şans verirsem bana bunu ispatlayacağını söylüyor. Sürekli sürprizler yapacak değilim. Doğumgününde, ilişki yıldönümümüzde, ileride evlilik yıl dönümünde yaparım ama sevgililer gününde yapmam çünkü saçma buluyorum diyor. Bir sevgili düşününki 3 yıl boyunca ufacık hediye bile almamışSürprizler, hediyeleşmeler yok diye ilişkiyi bitirmeye saçma diyecektim.
Çocuğun cevabını görünce vazgeçtim.
Hediye almayı "kendinden taviz vermek" diye niteleyen biri...
Sanki ülkeyi terk et, böbreğini ver demişsiniz çocuğa...
Bir buçuk yıldan sonra "taviz vermeyi" kabul etmek...
Ya tavizin anlamını bilmiyor...
Ya da onun için sizin bu ufak isteğiniz nasıl bir işkenceyse artık nasıl tanımlayacağını şaşırmış çocuk.
Yani ne o dediğini yapabilir ne de siz onca zaman sonra eskisi kadar tahammüllü olabilirsiniz.
Ufak sürprizlerin ilişkiyi canlı tutacağına inanan insanlar...
Kendileri gibi düşünen insanlarla birlikte olmalılar.
Aksi size de muhatabınıza da zulüm olur.
Davulun dengi dengine çalması budur.
Sende haklisin aslinda canim ya... dogru hepimiz degisiyoruz...Valla bence de değişiyor ama şöyle de bakmak önemli bizde değişiyoruz ilk evlendiğimizde herşey güllük gülistanlık oh canım cicim sonra sorumluluklar değişiyor iş ev ağır gelmeye başlıyor sonra çocuk oluyor erkekteki ilgi çocuğa dönüyor bende dün gece eşimle bu yüzden tartıştım artık bana ilgili değilsin diye ama sabah işe geldiğimde farkettim ki bende değiştim eve git yemek yap ye topla çocukla resim oyun yüzüne bakmıyroum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?