erkekler neden bir süre sonra degisir?

böyle genellemeler yapmayın Allah aşkına. biz de değişiyoruz herkes, kimi az kimi çok değişir değişiyor ve değişecek ....

İlerde ne olur Allah bilir ama biz de bir değişme yok :KK48:

Canim erkekler aslinda hic değişmiyorlar ya...hep aynilar....sadece baslarda tavlamak icin normal hallerinden daha dusunceli daha nazik oluyorlar...karsisindaki kiz ona iyice asik olunca da ozlerine donuveriyorlar...adamin ozu o..degismedi ki aslına dondu sadece..malesef gercek bu :)) Haa istisnalar yok mu..elbette var ama kismet... :))

benim eşim hiç değişmedi... sadece çoraplarını her gün yere attığını öğrendim ekstradan:) bu "kocam aniden değişti" sendromlarını birbirini iyi tanımadan evlenmeye bağlıyorum açıkçası....

he artık günde 10 kere aramayan kocanıza "değişti" yorumunda bulunuyorsanız o çok ayrı mevzu.

Değişen sadece erkekler mi?
Bu konuları ne kadar irdelersen o kadar poka sarıyor sanki insan.
İnsanın yaradılışını göz ardı ederek değerlendirme yaparsak bir yerde dolanıp durmaktan başka bir şey yapamayacağımıza inanıyorum.
Bir de şu zamanda yaşayan erkeklerin de işi zor. Her taraf buram buram şehvet kokuyor, müstehcenlik had safhada, sanki her şey "şeytana uy, nefsine bırak kendini" diyor.
Birkaç saattir netteyim, bissürü kadın gördüm hepsi de birbirinden alımlı, seksi ve oldukça müstehcen... Zayıflamayla ilgili konuda bile kadının bel çevresi ve bikini bölgesi muhtemelen photoshoplanmış olarak koyulmuş fıstık gibi hatunlar... Lastik reklamında bile kullanılan kadınlar...
Fıtratında bi meyil olan erkekler bunları gördükten sonra elindekini beğenmemesi çok da anormal karşılanamaz.
Allahu teala bazı şeyleri boşuna yasaklamamış.
40 tane kıyafeti varken, başkalarında görüp beğendiği kıyafetleri kredi kartı borcuyla da olsa 50'ye çıkaran, yepyeni mutfağını daha parlak, ihtişamlı mutfakla değiştiren, yüzlerce makyaj malzemesiyle sürekli kendini değiştiren, dayanılmaz reklamlara, süslü kutucuklara kapılıp sürekli alan, değişim içerisinde olan da kadın. Kadın/erkek fark etmez değişime zorlanıyoruz.
Daha çok şey yazılır da neyse şu devirde genel olarak iyi biriyle olan erkek/kadın birbirinin kusurlarını fazla görmesin, o kişiyi kaybetmesin derim.
Sadece değişim değil de değişim nedenleri üzerine açıldığı için güzel konu...

hepimiz değişiyoruz aslında, sadece erkekler değil.. ama kadınlar genel olarak daha duygusal oldugu için yine naif kalıyor

Bi sure sonra saliveriyolar, degismiyo aslinda, ozune donuyor. Her erkegin icinde vahsi bir okuz var canim, onu tutup tutup bi sure sonra saliyolar.

erkekler evlenince değişmiyor sadece gerçekler ortaya çıkıyor
sevgiliyken zaten haftada kaç saat görüşülüyor ki, ondan da hormonal etkilerle kibar oluyorlar haliyle,
evlenince aynı evde yaşamaya başlıyorsun, daha önce kısıtlı zamanda görüşürken artık öyle bişey de yok
gerçek kişilikleri ortaya çıkıyor haliyle
Ve daha önce iş ya da okul ya da başka sebeplerle yanlız yaşamamış erkeklere evlilik çok zor geliyor, çünkü hiç gerçekten bi sorumluluk yüklenmemiş oluyorlar hiç, onun getirdiği hırçınlıkta çok oluyor bence

Değişen sadece erkekler mi?
Bu konuları ne kadar irdelersen o kadar poka sarıyor sanki insan.
İnsanın yaradılışını göz ardı ederek değerlendirme yaparsak bir yerde dolanıp durmaktan başka bir şey yapamayacağımıza inanıyorum.
Bir de şu zamanda yaşayan erkeklerin de işi zor. Her taraf buram buram şehvet kokuyor, müstehcenlik had safhada, sanki her şey "şeytana uy, nefsine bırak kendini" diyor.
Birkaç saattir netteyim, bissürü kadın gördüm hepsi de birbirinden alımlı, seksi ve oldukça müstehcen... Zayıflamayla ilgili konuda bile kadının bel çevresi ve bikini bölgesi muhtemelen photoshoplanmış olarak koyulmuş fıstık gibi hatunlar... Lastik reklamında bile kullanılan kadınlar...
Fıtratında bi meyil olan erkekler bunları gördükten sonra elindekini beğenmemesi çok da anormal karşılanamaz.
Allahu teala bazı şeyleri boşuna yasaklamamış.
40 tane kıyafeti varken, başkalarında görüp beğendiği kıyafetleri kredi kartı borcuyla da olsa 50'ye çıkaran, yepyeni mutfağını daha parlak, ihtişamlı mutfakla değiştiren, yüzlerce makyaj malzemesiyle sürekli kendini değiştiren, dayanılmaz reklamlara, süslü kutucuklara kapılıp sürekli alan, değişim içerisinde olan da kadın. Kadın/erkek fark etmez değişime zorlanıyoruz.
Daha çok şey yazılır da neyse şu devirde genel olarak iyi biriyle olan erkek/kadın birbirinin kusurlarını fazla görmesin, o kişiyi kaybetmesin derim.
Sadece değişim değil de değişim nedenleri üzerine açıldığı için güzel konu...

Guzel bir bakis acisi...iki kahve alip uzerine uzun uzun konusulasi...tebrik ediyorum arkadasim..

Evlenince ilgiyi bir kessin bende onun kulaklarını keserim :KK45:
Şimdiden uyarıyorum zaten, hep sürpriz, hep ilgi, hep ekşın isterim diye :KK45:

O yapmıyorsa siz renklendirin hayatınızı o da sizden görünce aynı ilgiyi vermeye çalışır belki o_O

Canim evlenince sen kendini yirtsanda OLMUYORRRRR yorgunum bir ratilim var seninde burnundan geliyor ilk ay degismez sonra taniyamiyonnnnnnnnn

Back
X