erkekler neden bızım gıbı değiller??

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaslar neden erkekler bizim gibi düsünmezler bız evlenmeyı dusunuruz onlar dusunmezler bir erkek sevdıgı kızla neden bır omur paylasmak ıstemzkı yada ıster ama neden ıcrata gecmez akısına bırakır anlamıyorum tartısalım :47:

Son düzenleme:
Erkeklerle kadınların aynı düşünmesi imkansız. Çünkü kadın ve erkek beyni çok ayrı.
Bu bir sürü testle ispatlanmış bir gerçek yani. Onlar farklı Dünya'nın biz farklı Dünya'nın insanlarıyız. :37:
Evlilik konusuna gelince bu erkekten erkeğe değişir yani. Sanırım senin erkek arkadaşın evliliğe yanaşmıyor.
Benimki de tam tersi bir an önce kavuşalım diyor. Yani yapı meselesi de diyebiliriz.

Erkeklerle kadınların aynı düşünmesi imkansız. Çünkü kadın ve erkek beyni çok ayrı.
Bu bir sürü testle ispatlanmış bir gerçek yani. Onlar farklı Dünya'nın biz farklı Dünya'nın insanlarıyız. :37:
Evlilik konusuna gelince bu erkekten erkeğe değişir yani. Sanırım senin erkek arkadaşın evliliğe yanaşmıyor.
Benimki de tam tersi bir an önce kavuşalım diyor. Yani yapı meselesi de diyebiliriz.

arı sehırlerdemısınız tatlım sız pekı:10:

ayrı sehırlerde olan sevgılılerde evlenme ıstegı daha fazla oluyor galıba az gorusmeden dolayı galıba uzaklık kotu ama kavusma ıstegı artırıyo bı avantajıda bu olsa gerek :12:

Olabilir canım. Çok sık görüşemiyoruz zaten. Hasret çekiyoruz. :17:

benim eşimde ilk tanıştığımızda ben henüz evliliği düşünmüyorum diyodu..(ben ona öyle bişey sormamıştım oysa) 1 sene geçti nişanlandık nişandan 8 ay sonrada evlendik iyi ki düşünmüyomuş bi de düşünse ne olurdu...:9: erkekler duygularını belli edemiyo belki bundan olabilir...bi de bizde ayrı şehirlerdeydik ...evliliği o da hızlandırdı tabiii..:34:

Son düzenleme:
bizde ayrı şehirlerdeyiz.. ki ben okurken aynı şehirdeydik her gün buluşurduk hiçte sıkılmazdık birbirimizden..
şimdi 2 ayda bir ancak görüşebiliyoruz.. tabiiki bu bizi sürekli evlilik düşüncesine itmekte..
o da çok ister hep söyler bi an önce evlensek diye ama gel gör ki işsiz ve icraat sıfır adamda..
napim kapı kapı dolaşıp iş mi arim diyo ben bişey deyince de..
yani benimki evlenelim ama her şey kendiliğinden hallolsun modu oluyo erkeklerin..

Bence her erkek bir şekilde hayatında evliliği düşünür.
Ama her kadın ona evliliği düşündürtmez.
Bu noktada kadınlar kendini sorgulamalı...
Acaba birbirimiz için uygun kişi miyiz diye :123:
Kısacası, sizin hayatınıza başrol diye getirdiğiniz erkek belki de sizin hikayenizde figuran kalmayı tercih ediyorsa yapacak bir şey yoktur.

ben de evliliği düşünmüyorum
ama ciddi ciddi düşünmüyorum
erkek arkadaşım da maşallah çok hevesli,bıkmıyo konuyu açmaktan.
ama ne zaman açsa 'bu yaşta (21-22)? ,amaaan,o zamana kim öle kim kala' falan diye ağzına tıkıyorum lafı...
herşey zamanı geldiğinde güzeldir

Kısacası, sizin hayatınıza başrol diye getirdiğiniz erkek belki de sizin hikayenizde figuran kalmayı tercih ediyorsa yapacak bir şey yoktur.

katılıyorum hayyal,güzel bir tespit :42:

valla sizin dusundugunuzu tam tersini dusunmeye meyilli erkekler evlenmek istersin yanasmazlar istemezsin evlenmek icin can atarlar

Benim sevgililerim benimle evlenmeyi düşündüler, istediler. Ama ben istemedim ve düşünmedim.
Yani erkekler neden bizim gibi değil demek hiç de doğru bir soru değil.
Seven adam evlenir, istemiyorsa yeteri kadar sevmiyor demektir.

Ünlü camiasını, yabancı milletleri saymıyorum.
Onlar yıllarca beraber yaşayabiliyorlar evlilik olmadan ama Türkiye'deki herhangi bir vatandaş sevdiği kadınla evliliği düşünür de, evlenir de.

herşeyi yaşayıp bitirip ondan sonra evlenmek isterler..
ama insanoğlu işte evlendikten sonrada bitmiyo istekleri..
en güzeli bekar kalmak sanırım...:52:

bence erkekler belli bir yaştn sonra evlenmeli 30 dan sonra mesela çünkü anca işini gücünü yapmış kariyerini yapmış para kazanmaya başlamış olmalı belli bir birikimi olmalı ki evlensin yoksa sorun olur belli bir yaşa gelip olgunlaşması gerek herşeyi görüp bilmesi ve doyması lazım öyle evlenmek daha mantıklı zaten onlarda öyle düşünüyorlar sonra hazır hissedincede kafalarına uygun birinle hayatlarını birleştiriyorlar tabi bu genel yoksa çocukluktan beri birbirini seven evlenen kişilerde var tabi .

aynısını yazacaktım gerek kalmadı .ben de aynısını düşünüyorum

ne kadar güzel çook şanslısın demekkii:31:

Back
X