- 17 Ağustos 2011
- 25.691
- 163.618
- 798
- Konu Sahibi Melis Turk
-
Ekleme yapiyorumSen ve senin cevren böyle bence.
Çevreni değiştir.
Ben kendi reel çevremde ne eski sevgilimden rahatsız olan sevgili/arkadaş gördüm ne de eski sevgilimle gittiğim tatile vs laf eden- bana uygunsuz imalarda bulunan birisini.
Belki de siz de esasen öyle düşündüğünüz için etrafiniz da sizin gibi düşünen insanlarla doludur.
Bizim özelimiz bir zardan ibaret bu yüzden bastırıyoruz bu isteğimizi daha doğrusu hemcinslerimin çok büyük kısmı bastırıyor.Halbuki yaşandı ve bitti.Onlarin bu sekilde dusunmesine sebep yine biziz bence..onlara bu hakki verirsen kendileri sutten cikma ak kasik sen de "kirli" olursun senin tabirinle. Boyle bir sey soruyorsa direk bu kisi liste disi olmaliydi devamini dinlemeden.
Ah keşke öyle deseydim kendisi defalarca bu işi parayla yapan kadınlarla olmuş bana öyle söylemesi midemi bulandırır.Ha yapabilir para onun keyif onun ben geçmişinde bunları yaptı diye yargılamam.bende bakire arıyordum kusura bakma bende senle olamam deseydin keşke.
aids testi yaptırdınmı diye sorsaydın bakire bakire diye başka bir kızında hayatını karartma deseydin.Ah keşke öyle deseydim kendisi defalarca bu işi parayla yapan kadınlarla olmuş bana öyle söylemesi midemi bulandırır.Ha yapabilir para onun keyif onun ben geçmişinde bunları yaptı diye yargılamam.
bu konuları konuşmak ayıp değilmi zaten biz eşimle bu gibi şeyleri hiç konuşmadan evlendik.Cinselliğe bakışınız "hata ve düşüp kalkmak" şeklindeyken erkeklere kalmadan siz kendinizi yeriyorsunuz.
Madem öyle cinselliği normal gören erkeklerle duygusal ilişkiniz olsun. Böylece sizin hata dediğiniz şeylerin bir anlamı kalmaz.
Bakire isteyen erkekler bakir değilse iki yüzlü pisliktir. Onlardan arkanıza bakmadan kaçın zaten.
Cinsellik mi ayıp, kişinin geçmiş ilişkilerini anlatması mı ayıp?bu konuları konuşmak ayıp değilmi zaten biz eşimle bu gibi şeyleri hiç konuşmadan evlendik.
Doğru sevdim yaptım aslında böyle kelimeler kullanmazdım zaten bir kişiyle oldu ondan sonra biriyle daha görüştüm İzmirden çocuk ben bu işi para karşılığı yapan kadınlarla yaptım ama erkek yapabilir ben temiz kız arıyorum dedi şok oldum.Bunu hazmedemedim ben parayla yapmamıştım o anlık bir heyecanla oldu.Erkeklerdeki bu kafa beni rahatsız ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?