Erkekler neden böyle

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
31
Merhabalar,
Nişanlıma yemek masası sandalye takımı attım.sonrasında bunun koltukları rahat olmaz yemeğe gelenler nasıl otursun diye bi tepki verdi. Bende yemeğe çok gelen olmaz dzaten ikimiz olcaz dedim. Bana biz evlendikten sonra akrabalarımı yemeğe çağırcaksın dedi onlar gelecek nasıl otursunlar dedi. Bende akrabaların zaten çay içmeye gelirler oturma yapılır ondada yemek hazırlanmaz çay kek poğaça tarzı hazırlanır dedim. Sonra kavga etmeye başladık akrabalerıma yemek yaqcakbın gibi birsürü laf söyledi. Bende mi hata var bin anlamıyorum akrası için benimle kavga ediyor. Bende tepkimi koydum ben böyleyim kabul ediyosan et diye konuşmuyorum şuan.şuan hepsini Anlatmadım bana böyle emir vermesi sorun sürekli beni zorlayarak bişeyler yaptırmaya çalışması. Hep ikimizmi olcaz diyo bide ona çok sinirlendim

Merhabalar,
Nişanlıma yemek masası sandalye takımı attım.sonrasında bunun koltukları rahat olmaz yemeğe gelenler nasıl otursun diye bi tepki verdi. Bende yemeğe çok gelen olmaz dzaten ikimiz olcaz dedim. Bana biz evlendikten sonra akrabalarımı yemeğe çağırcaksın dedi onlar gelecek nasıl otursunlar dedi. Bende akrabaların zaten çay içmeye gelirler oturma yapılır ondada yemek hazırlanmaz çay kek poğaça tarzı hazırlanır dedim. Sonra kavga etmeye başladık akrabalerıma yemek yaqcakbın gibi birsürü laf söyledi. Bende mi hata var bin anlamıyorum akrası için benimle kavga ediyor. Bende tepkimi koydum ben böyleyim kabul ediyosan et diye konuşmuyorum şuan.
Evinize yemeğe kimse gelmeyecek mi? Adam gelen rahat edemez demis. Neyin tepkisini koydunuz tam olarak?

Yemek masası dediğin büyük olur, salona konulur.
Mutfaga da yer varsa iki yada dört kısılık masa konulur.

Aslında eşinizin anlatmak istediği daha rahat bi takım alıp gelen misafirleri de rahat ettirmek .nişanlılık döneminde böyle tartışmalar olur .önem vermemek lazım bence.aslında siz şimdi nişanlınıza haklısın aşkım gelen misafirleri de düşünmek lazım daha rahat bi şeyler bakalım derseniz hallolur diye düşünüyorum .

Merhabalar,
Nişanlıma yemek masası sandalye takımı attım.sonrasında bunun koltukları rahat olmaz yemeğe gelenler nasıl otursun diye bi tepki verdi. Bende yemeğe çok gelen olmaz dzaten ikimiz olcaz dedim. Bana biz evlendikten sonra akrabalarımı yemeğe çağırcaksın dedi onlar gelecek nasıl otursunlar dedi. Bende akrabaların zaten çay içmeye gelirler oturma yapılır ondada yemek hazırlanmaz çay kek poğaça tarzı hazırlanır dedim. Sonra kavga etmeye başladık akrabalerıma yemek yaqcakbın gibi birsürü laf söyledi. Bende mi hata var bin anlamıyorum akrası için benimle kavga ediyor. Bende tepkimi koydum ben böyleyim kabul ediyosan et diye konuşmuyorum şuan.şuan hepsini Anlatmadım bana böyle emir vermesi sorun sürekli beni zorlayarak bişeyler yaptırmaya çalışması. Hep ikimizmi olcaz diyo bide ona çok sinirlendim
Tabi ki yemeye çağıracaksin ne var bunda?Adam hakli kimse gelip evinde bir çorba icemeyecek mi yanii

yani akrabalarımı yemeğe çağıracaksın serzenişi bi saçma sapan olmuş da...
hakikaten yemeğe kimseyi çağırmayacak mısınız?
bir de bu masa nasıl böyle rahatsız olabilir tam anlayamadım. İşlevsizse neden alıyorsunuz görüntüsü için mi? Kimseye yemek vermeyecekseniz kimsenin oturmayacağını düşünüyorsanız neden alıp masraf yapıyorsunuz ki?

Akrabalar Yemege de cagrilir cay a da rahatca oturup okey onyamayada Nisanliniz gayet hakli rahat ve kullanisli degilse ....

Şu kimsenin oturamayacagi sandalyeleri cok merak ettim 😂😂😂😂

Ayrica siz de sacmalamissiniz sadece çaya pogacaya niye gelsinler yemege de gelir elbet insanlar. Ailenizde yemek daveti gormediniz hiç heralde.

Son düzenleme:
Evinize yemeğe kimse gelmeyecek mi? Adam gelen rahat edemez demis. Neyin tepkisini koydunuz tam olarak?
Eve gelecek tabi ama böyle sürekli emir vererek konuşuyor sinir oluyorum bende aramızda başka sorunlarda var

Aslında kavga edecek bir durum yokmuş ortada.

Nişanlınız genel olarak birileri oturunca rahat edemez demek istemiş, erkekler düz mantıktır.

Ayrıca normalde çaya gelseler pasta börekle hallolacak bir durum olsa da bunun ramazanda falan misafir alması olabilir. Eninde sonunda o masada misafir ağırlanacak yani :kk77:

Ramazanda yada kalabalık misafirlerde koltuklara sığmayınca herkes salondaki masada da oturuyor :KK49:

Back
X