- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sacmalamayin kimse misafir için evini dizayn etmez sonuçta ortada bir evlilik olursa bu bir yıllık için mi hayır ömür boyu içindir ve insanlar düzeni kendine göre kurar mutlaka o evedr misafir gelir ev sahibi küçük masada elbetki yeri gelir kalabalık aile toplar ve o masada ne kadar rahat edebilir ki mesela büyütülüp küçültülen masalar var onlardan alsa ne çıkar ki ben eski evimde orta sehbada yemek sunardim büyüktü ama evim küçük diye masa sığmıyordu bazen yer sofrası yapardim ne kadar zor ben bilirim ve hatta bir çay saaiti için bile küçük masa güzel durmazNefret ediyorum misafir için yaşamaktan. İnsanlar kullanmadıkları mobilyalarla, eşyalarla evlerini dolduruyorlar sırf misafir için. Ne gerek var?
Benim inatlaştığım konu akrabalarım gelecek onlara yemek yapacaksın diye emirli konuşması o öyle söyleyince bende inatlaştım yoksa düzgün bi şekilde söylese akrabaları zaten gelecekKendisine göre haklı,ama kavganız çok saçma. Ama eğer yine biri haklı görmem gerekiyorsa nişanlınızı haklı buldum. Hep çaya çağrılmaz akrabalar,yemeğe kesinlikle çağrılmalı.
Akrabalarıma yemek yapacaksın diye emirli konuşması benim inatlaşmama sebep olan gelmelerini istemedimden değilBen adamı haklı buldum valla.
Hiç mi yemeğe davet etmeyeceksiniz insanları.
Cümle seçimi yanlış olabilir ancak sizin düşünceniz daha yanlış. Evliliği evcilik sanıyorsunuz sanırım, hep ikiniz olmayacaksınız. Anneleriniz babalarınız gelecek, akrabalar gelecek, çocuk olacak, arkadaşlarınız gelecek. Dünyadan soyutlanmayacaksınız yani. Haksızsınız.Akrabalarıma yemek yapacaksın diye emirli konuşması benim inatlaşmama sebep olan gelmelerini istemedimden değil
Konu sahibi icin soylemedim. Misafir icin ayrica oda yapip kendisi baska oda da oturanlar bile var. bu normal gelmiyor bana. Insan once kendisini dusunmeli o evde yasayacak olan o. Sonra misafirleri. Gelen misafirler icin acilip kapanan masalardan alirim her halde. Her kes oturup yiye bilsin diye. Ama ayrica misafir odasi falan asla yapmamSacmalamayin kimse misafir için evini dizayn etmez sonuçta ortada bir evlilik olursa bu bir yıllık için mi hayır ömür boyu içindir ve insanlar düzeni kendine göre kurar mutlaka o evedr misafir gelir ev sahibi küçük masada elbetki yeri gelir kalabalık aile toplar ve o masada ne kadar rahat edebilir ki mesela büyütülüp küçültülen masalar var onlardan alsa ne çıkar ki ben eski evimde orta sehbada yemek sunardim büyüktü ama evim küçük diye masa sığmıyordu bazen yer sofrası yapardim ne kadar zor ben bilirim ve hatta bir çay saaiti için bile küçük masa güzel durmaz
Hiç inatlaşmaya gerek yok,eğer durumunuz el verir ise yardımcı tutarsınız eğer vermezse de nişanlına beraber hazırlamayı teklif edersiniz. Şu kadar küçük olayda bile inatlaşırsanız işiniz zor.Benim inatlaştığım konu akrabalarım gelecek onlara yemek yapacaksın diye emirli konuşması o öyle söyleyince bende inatlaştım yoksa düzgün bi şekilde söylese akrabaları zaten gelecek