Erkekler neden böyle

böyle bir konudan küsmeye nasıl geldiniz ? karşınızdaki gayet güzel fikrini belirtmiş rahat diyil almayalım , hem hayatınız boyunca 2 kişi olmayacaksını ki , düğün gününüz yakınsa çok sudan sebeplerden olaylar saçma yerlere gidebiliyor fakat sakin olabilmelisiniz

Merhabalar,
Nişanlıma yemek masası sandalye takımı attım.sonrasında bunun koltukları rahat olmaz yemeğe gelenler nasıl otursun diye bi tepki verdi. Bende yemeğe çok gelen olmaz dzaten ikimiz olcaz dedim. Bana biz evlendikten sonra akrabalarımı yemeğe çağırcaksın dedi onlar gelecek nasıl otursunlar dedi. Bende akrabaların zaten çay içmeye gelirler oturma yapılır ondada yemek hazırlanmaz çay kek poğaça tarzı hazırlanır dedim. Sonra kavga etmeye başladık akrabalerıma yemek yaqcakbın gibi birsürü laf söyledi. Bende mi hata var bin anlamıyorum akrası için benimle kavga ediyor. Bende tepkimi koydum ben böyleyim kabul ediyosan et diye konuşmuyorum şuan.şuan hepsini Anlatmadım bana böyle emir vermesi sorun sürekli beni zorlayarak bişeyler yaptırmaya çalışması. Hep ikimizmi olcaz diyo bide ona çok sinirlendim
ikiniz de biraz garipsiniz bence :KK14:

Benim inatlaştığım konu akrabalarım gelecek onlara yemek yapacaksın diye emirli konuşması o öyle söyleyince bende inatlaştım yoksa düzgün bi şekilde söylese akrabaları zaten gelecek

Sonuna kadar haksız nişanlınız olacak adam. Ne demek akrabalarıma yemek yapacaksın demek. Kendini hiç hesaba katmıyor bakıyorum. Kalkacak kendi de yapacak. Yapmayın ya böyle adamlarla evlenmeyin. Şimdiden hizmetçi sanmış sizi

senin ki daha nişanlıyken başlamış. genel de erkekler evlendikleri günün ilk sabahı yaparlar bu muhabbeti

kimse gelmeyecekse neden yemek masası alıyosunuz? adam haklı daha evlenmeden başlamışsınız akrabalarını istememeye

Benim inatlaştığım konu akrabalarım gelecek onlara yemek yapacaksın diye emirli konuşması o öyle söyleyince bende inatlaştım yoksa düzgün bi şekilde söylese akrabaları zaten gelecek
inatlaştığınız konu hiç de emir kipi falan değil. akrabaların çaya poğaçaya gelir yemeğe mi gelecek diye cevap vermeniz tam olarak zihniyeti ortaya koymuş adam da akıllıymış helal olsun r yapmamış yapmaz da umarım

O masaya illa oturulmayacaksa niye alıyoruz demek istemiş adam .
Rahat bişeyler bakalım deseydiniz sizde .
Oturtmam demiş tutturmuşsunuz

Kimseyi yemeğe davet etmeyecekseniz neden yemek masası alıyorsunuz paranız mı bol?
İkiniz oturup o masada yiyecekseniz sizin rahatınız neden önemli değil?
Nişanlınız hep böyle konuşuyormuş ve başka sorunlarınız da varmış. Neden ayrılmıyorsunuz?

Merhabalar,
Nişanlıma yemek masası sandalye takımı attım.sonrasında bunun koltukları rahat olmaz yemeğe gelenler nasıl otursun diye bi tepki verdi. Bende yemeğe çok gelen olmaz dzaten ikimiz olcaz dedim. Bana biz evlendikten sonra akrabalarımı yemeğe çağırcaksın dedi onlar gelecek nasıl otursunlar dedi. Bende akrabaların zaten çay içmeye gelirler oturma yapılır ondada yemek hazırlanmaz çay kek poğaça tarzı hazırlanır dedim. Sonra kavga etmeye başladık akrabalerıma yemek yaqcakbın gibi birsürü laf söyledi. Bende mi hata var bin anlamıyorum akrası için benimle kavga ediyor. Bende tepkimi koydum ben böyleyim kabul ediyosan et diye konuşmuyorum şuan.şuan hepsini Anlatmadım bana böyle emir vermesi sorun sürekli beni zorlayarak bişeyler yaptırmaya çalışması. Hep ikimizmi olcaz diyo bide ona çok sinirlendim

Akrabalarıma yemek yapıcaksın şöyle böyle yapıcaksın demesi rahatsız edici. Siz evlenince de bence kanepeye kurulup sizden yemek bekleyecek, üstüne ikide bir yemeği siz hazırlayacağınız halde habersiz akrabalarınızı davet edecek. 🙄

Eve yemek için misafir gelmeyecek mi neden ki hem sizin hem onun ailesini yeni evliyken sizi davet ettikleri sonrası ,sizin de onları çağırmanız gerekiyor ,bunu bilmiyormusunuz ,evlilik belli başlı sorumlulukları da getirir pembe panjurlu evde romantik karı koca yalnız mumlar vs lerden ibaret değilki ,bir de hayatın gerçekleri var yaşınız kaç bu ara da

kimse gelmeyecekse neden yemek masası alıyosunuz? adam haklı daha evlenmeden başlamışsınız akrabalarını istememeye
Eve yemek için misafir gelmeyecek mi neden ki hem sizin hem onun ailesini yeni evliyken sizi davet ettikleri sonrası ,sizin de onları çağırmanız gerekiyor ,bunu bilmiyormusunuz ,evlilik belli başlı sorumlulukları da getirir pembe panjurlu evde romantik karı koca yalnız mumlar vs lerden ibaret değilki ,bir de hayatın gerçekleri var yaşınız kaç bu ara da
Bizim memleketlerimiz farklı ben onların memleketine ğitcem. Bizim burada düğanden sonra erkek tarafının akrabalarını el öpmeye gidilir sonra çağırırsın sende evine ama ben yemek yapacaksın diye konuşmasından rahatsızım o yüzden onun tersine konuşuyorum sürekli emir veriyor. Anneme hergün gidicez diyo ben dediimmi gelceksin sende diyo böyle sorunlarımız var o yüzden

Akrabalarıma yemek yapıcaksın şöyle böyle yapıcaksın demesi rahatsız edici. Siz evlenince de bence kanepeye kurulup sizden yemek bekleyecek, üstüne ikide bir yemeği siz hazırlayacağınız halde habersiz akrabalarınızı davet edecek. 🙄
Zaten ben sana çağırırken sormam diyo söylerim kabul edersin diyor

Evlenince akraba da gelir ,anne baba da gelir arkadaşda gelir. Bunun yemek, çay diye ayrımını yapamazsınız. Hatta yeri gelir yatılı da kalırlar. Evlilik yoluna giriyorsanız bunlara hazırlıklı olun.

Yahu rahatsızsa size de rahatsız olacak niye akraba gelecek gelmeyecek yemek yapacaksın kavgasına tutuştunuz ki. Çok streste kalmışsınız bence ikiniz de.

Merhabalar,
Nişanlınıza değilde size hayret ettim ev orası eş dost akraba arkadaş herkes gelebilir kahvaltı sofraları kurulabilir gün sofraları kurulabilir hastalık var sağlık var her gelene kek poğaçamı yapacaksınız sizin düşüncesizliğiniz adamı delirtmiş olmasın..

Bizim memleketlerimiz farklı ben onların memleketine ğitcem. Bizim burada düğanden sonra erkek tarafının akrabalarını el öpmeye gidilir sonra çağırırsın sende evine ama ben yemek yapacaksın diye konuşmasından rahatsızım o yüzden onun tersine konuşuyorum sürekli emir veriyor. Anneme hergün gidicez diyo ben dediimmi gelceksin sende diyo böyle sorunlarımız var o yüzden
Canım konunda asıl sinir olduğun ve neden böyle yaptığına dair bu yazdığın kısımları da paylaşırsan insanlar daha doğru yorumlayabilirler. Çünkü sadece konuda yazdığına bakınca herkes nişanlına hak veriyor doğal olarak.

Bu yazdıklarına da cevaben nişanlınla evliliği bir daha gözden geçirmeni öneririm. Daha evlenmeden emir kipiyle konuşan yok o gelir yemek yaparsın yok her gün anneme gideriz diye erkekliğini ispat etmeye çalışan biri nasıl empati kurabilir ve evlilik yürütebilir bilemiyorum. Hakkında hayırlısı olsun.

Back
X