- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.028
- 398
- 35
Hanımlar iyi geceler. Bdv'ye bakarken sinir oldum. Kaç gündür bir sürü aldatma konusu, boşanma konusu. Şunu anlamıyorum bu erkekler neden bizi hala anneleri gibi görmeye devam ediyor? Artık devir değişti. Kadınlar değişti. Kadınların birçoğu çekip gidebilecek olgunlukta. Bunu bile bile neden hala yok aldatmaydı yok yalandı uğraşıyorlar? Bu adamlarda hiç mi kaybetme korkusu yok? Bu nasıl bir özgüven? Erkeklerden nefret eder hale geldim ki sevgilimle şükür sorunumuz yok.
Edit:Telden yazdığım için yazım yanlışları olabilir. Özür dilerim.
Edit: Bu konu hicbir konu baz alınarak açılmadı. Yani şu konuyu okudum böyle bir konu açayım diye bir şey söz konusu değil yukarıda da belirttigim gibi o kadar fazlalaştı ki böyle durumlar hem sanal da hem reel de ve suçun çoğu erkeklerde ama buna rağmen hala Paşalar pasazadeler...Bu nasıl bir özgüvendir ya nedir yani?
Edit:Telden yazdığım için yazım yanlışları olabilir. Özür dilerim.
Edit: Bu konu hicbir konu baz alınarak açılmadı. Yani şu konuyu okudum böyle bir konu açayım diye bir şey söz konusu değil yukarıda da belirttigim gibi o kadar fazlalaştı ki böyle durumlar hem sanal da hem reel de ve suçun çoğu erkeklerde ama buna rağmen hala Paşalar pasazadeler...Bu nasıl bir özgüvendir ya nedir yani?