Erkekler neden bu kadar aptal?

Seridina

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
10.397
21.028
398
35
Hanımlar iyi geceler. Bdv'ye bakarken sinir oldum. Kaç gündür bir sürü aldatma konusu, boşanma konusu. Şunu anlamıyorum bu erkekler neden bizi hala anneleri gibi görmeye devam ediyor? Artık devir değişti. Kadınlar değişti. Kadınların birçoğu çekip gidebilecek olgunlukta. Bunu bile bile neden hala yok aldatmaydı yok yalandı uğraşıyorlar? Bu adamlarda hiç mi kaybetme korkusu yok? Bu nasıl bir özgüven? Erkeklerden nefret eder hale geldim ki sevgilimle şükür sorunumuz yok.

Edit:Telden yazdığım için yazım yanlışları olabilir. Özür dilerim.

Edit: Bu konu hicbir konu baz alınarak açılmadı. Yani şu konuyu okudum böyle bir konu açayım diye bir şey söz konusu değil yukarıda da belirttigim gibi o kadar fazlalaştı ki böyle durumlar hem sanal da hem reel de ve suçun çoğu erkeklerde ama buna rağmen hala Paşalar pasazadeler...Bu nasıl bir özgüvendir ya nedir yani?

Aynen , bu yüzden karşıma çıkan insanlara güvenmiyorum .

Gereksiz bir konu...
Sevgilinizle sorununuz yoksa burayı meşgul etmeyin.
Dertsiz başınıza dert mi arıyosunuz.

Çünkü otoritelerini sonsuza dek kaybettiler,
Pohpohlanarak ağam paşam diyerek büyütüldüler ama evlendikleri kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen kendilerine muhtaç olmayan canlılar.

Sadece erkeklerin yapabildiği nerdeyse hiçbir şey yokken( ayakta çiş yapmak/penise sahip olmak dışında) sadece kadınların yapabildiği şeyleri kıskanıp iyice çıldırdılar.

Anaları gb kendilerini pışpışlamayan el üstünde tutmayan, iş yerinde birlikte çalışmak, evde yardımcı olmak zorunda kaldıkları kadınlara karşı iyice bilendiler. Şimdi de kendilerini ispat etmek egolarını tamir etmek için birlikte oldukları kadınları yine başka kadınlarla aldatıyorlar.

Benim tahlilim bu şekilde...

Kuzum benim, öyle düşünme. Fazlalaştı ama illa ki herkes ve her şey kötü diye bir şey yok.Biraz bdv de fazla takılınca etrafa kulak kabartınca insan bunalıyor. Boşver takılma. Dünya hep böyleydi biz bilmiyorduk o zamanlar, şimdi her şeyi öğrenmek ve ulaştırmak rahat. Hepsi bu :)

Çünkü otoritelerini sonsuza dek kaybettiler,
Pohpohlanarak ağam paşam diyerek büyütüldüler ama evlendikleri kadınlar kendi ayakları üzerinde durabilen kendilerine muhtaç olmayan canlılar.

Sadece erkeklerin yapabildiği nerdeyse hiçbir şey yokken( ayakta çiş yapmak/penise sahip olmak dışında) sadece kadınların yapabildiği şeyleri kıskanıp iyice çıldırdılar.

Anaları gb kendilerini pışpışlamayan el üstünde tutmayan, iş yerinde birlikte çalışmak, evde yardımcı olmak zorunda kaldıkları kadınlara karşı iyice bilendiler. Şimdi de kendilerini ispat etmek egolarını tamir etmek için birlikte oldukları kadınları yine başka kadınlarla aldatıyorlar.

Benim tahlilim bu şekilde...
Çok güzel bir yorum olmuş cok tesekkur ederim. Bu yazdıklarınız aklımın bir kosesinde kalacak.:KK200:

analarından ötürü. nerde saçma davranış varsa orda kötü eğitim var demektir. benim olum kraldır deyip evlendiğinde yumurta kıramayan adamlar var. analar düzeldiğinde oğlanların da düzeleceğine inanıyorum
Bari biz değiştirelim bunu...

Kuzum benim, öyle düşünme. Fazlalaştı ama illa ki herkes ve her şey kötü diye bir şey yok.Biraz bdv de fazla takılınca etrafa kulak kabartınca insan bunalıyor. Boşver takılma. Dünya hep böyleydi biz bilmiyorduk o zamanlar, şimdi her şeyi öğrenmek ve ulaştırmak rahat. Hepsi bu :)
Aslında haklısın. Kol kırılır yen içinde kalır devri bitince böyle oldu.

Onları bu hale biz getirdik.
Şimdi şikayet ediyoruz.
Eskiden eekeğin yeri belliydi kadının belliydi.
Şimdi kadınlar kocalarının her yükünü al ala , erkekler şımardıkça şımardı.
Kadın her yükü çeken ,aynı zamanda dayağı hakareti aldatmayı da çeken taraf oldu.
Aman çocuğum babasız kalmasın mantığı , erkeklerin kalkanı oldu.nasıl olsa bu beni bırakamaz düşüncesi erkekleri özgür yapıyor.
nediyim , hayırlısı :)

Yazmak isteyecegim cok sey var da susmayi tercih ediyorum çünkü bu aralar ben de düzgün biri çıksın istiyorum ama öyle biri olmadığını gördükçe daha da yalnizligima gömuluyorum

Yazmak isteyecegim cok sey var da susmayi tercih ediyorum çünkü bu aralar ben de düzgün biri çıksın istiyorum ama öyle biri olmadığını gördükçe daha da yalnizligima gömuluyorum
Açtığım konu iç açıcı değil ama pozitif düşünmenin zararı olmaz bence. İnşallah gönlüne göre olur
:KK200:

Back
X