Cok kez yazdım burda ama erkeklerin boyle olmasının sebebi bence yine kadınlar..
Yok canım keşke ama 3 5 kişiyle olmuyor bu isler.
Hala okuldaki öğretmen arkadaslardan (ki cogunun eşi de öğretmen) çorabini kaldırsın yeter diyenleri dinliyorum. Geçen 7 8 kisi oturuyorduk benden başka hepsi böyle düşünüyordu. Erkeğin iyi davranmasi kalbinden, midesinden ve "baska bir tarafından" geciyormuş. Kadin bu üçüne önem verir el üstünde tutarsa erkek evine bağlı olurmuş bla bla. Erkekle kadin eşit olurmuymus, erkeği her anlamda mutlu etmeliymisiz. Erkegi ev isi yapmaya zorlarsan sogurmus. Bunları diyen bir öğretmen ya.. Herkes de bunları onayladı

Allahimmm bi de eşler birlikte yapmalı ev islerini dedim diye neler demediler. Tavsiyeler tavsiyeler
Sınıfta eninde sonunda cinsiyetçiligi de aşılar bu tipler.
Burdaki bayanlara ne demeli. Aldatılan her kadina boşanma diyip duran tipler. Kadin sayfalarca bosanacagim bu kesin diyor. Bunlar yine de bir hata yapmış şans ver diyorlar. Dovse kocandir, sovse sen ne dedin de adam kizdi, aldatsa erkektir yapar, "yuvani" bozma.
Kvdelere diyecek söz bulamıyorum zaten. Ogullarini ağa paşa yetiştiriyorlar. Suyunu almıyor kalkip çoğu erkek. Burdada geleceğin kv adaylarını görüyorsundur
Ee kadınların büyük çoğunluğu böyle çeken de bizim gibiler malesef. Eşitlik isteyince feminist olarak adlandırıliyoruz sonra.
Daha yazacak cok sey var da basit aldim yazmakla bitmez yoksa.
Özetle kadınlar değişmedikce erkekler asla değişmez. Neden rahatlarini bozsunlar ki eşleri temizlik vs her isi görür, çocuğa bakar, "analarina" hizmet eder, dövebilirler, aldatabilirler...
Tabi bunlar genellemeydi. İstisnalar var elbet.