Erkekler neden bu kadar aptal?

Onlari her kosulda kabul eden kadinlar var da ondan boyleler.

Erkek yasi >= 10+ kadin yasi

Erkek aldatmasi >=1

Erkek (dul+ bosanmis + cocuklu) = kadin (bekar)

Erkek (yakisikli degil) = kadin (guzel)

Erkek (karaktersiz) = kadin (namuslu)

Erkek (ev isi : 0 ) = kadin (utu + bulasik + camasir + cocuk buyutme)

Erkek olsam ben de gitmekte sakinca gormezdim.

Bilmiyorum ki devir mi kötü, yada eskiden meydana mı çıkmıyordu
Sonuçta erkeklerin bu haltı Yediği kişi de kadın
Hiç mi vicdanın sızlamaz evli adamı ayartırken.
Bilemedim ki Allah merhametli iyi insanlarla karşılaştırsın.

Her zaman böyle çoktu bence ama yakalamak zordu.. eskiden olum döseginde itiraf edermiş amcalar gider ayak helallik alma gibi.. Bu modern teknolojik dünyada herkesin herseyden haberi oluyor..

Sevmeyen aldatır bana göre.. sevip aldatmak mümkün olamaz ki..

Cogu İnsan gerçekten sevmiyor.. değer vermiyor.. sevgili oluyor is evliliğe gidiyor sartlanmis gibi.. ya da sevgisi bitiyor.. Kimisi ayrılıyor kimisi aldatıyor kimisi üzmemek için sevmese de devam ediyor..

uçkur sevdasına özgecanın ellerini diri diri kesip sonra da yakmadılar mı? 'Bu kadarı da fazla' denebilecek bir aptallık mevcut, evet. Bunun sebebinin türk aile yapısındaki 'sen erkek adamsın' başlıklı aptal konuşmalar yüzünden olduğuna inanıyorum. Her konuda yaptığım gibi erkek annelerine sesleniyorum, ilerde birilerinin başına bela olacak özgüven abidesi çocuklar yetiştirmeyin. Ev işi yapsın, sorumluluk alsın, özür dilemeyi öğrensin, hata yapabileceğini kabullensin, vefalı olsun. :KK14:

gerçekten çok aldatan erkek var ve evlilerle evli oldugu halde ilişkiye gönüllü hanımlarda var, (evlilerle sevgililer, metresler, imam nikahlı gizli yaşayan 2.3.hanımlarda var) aldatan erkek zaten şere...ama buna ortak olan kadınlarda hiç masum değil..(ikiside aşagılık bana göre)

Cok kez yazdım burda ama erkeklerin boyle olmasının sebebi bence yine kadınlar..

Bari biz değiştirelim bunu...

Yok canım keşke ama 3 5 kişiyle olmuyor bu isler.

Hala okuldaki öğretmen arkadaslardan (ki cogunun eşi de öğretmen) çorabini kaldırsın yeter diyenleri dinliyorum. Geçen 7 8 kisi oturuyorduk benden başka hepsi böyle düşünüyordu. Erkeğin iyi davranmasi kalbinden, midesinden ve "baska bir tarafından" geciyormuş. Kadin bu üçüne önem verir el üstünde tutarsa erkek evine bağlı olurmuş bla bla. Erkekle kadin eşit olurmuymus, erkeği her anlamda mutlu etmeliymisiz. Erkegi ev isi yapmaya zorlarsan sogurmus. Bunları diyen bir öğretmen ya.. Herkes de bunları onayladı :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Allahimmm bi de eşler birlikte yapmalı ev islerini dedim diye neler demediler. Tavsiyeler tavsiyeler :ukala:

Sınıfta eninde sonunda cinsiyetçiligi de aşılar bu tipler.

Burdaki bayanlara ne demeli. Aldatılan her kadina boşanma diyip duran tipler. Kadin sayfalarca bosanacagim bu kesin diyor. Bunlar yine de bir hata yapmış şans ver diyorlar. Dovse kocandir, sovse sen ne dedin de adam kizdi, aldatsa erkektir yapar, "yuvani" bozma.

Kvdelere diyecek söz bulamıyorum zaten. Ogullarini ağa paşa yetiştiriyorlar. Suyunu almıyor kalkip çoğu erkek. Burdada geleceğin kv adaylarını görüyorsundur :işsiz:

Ee kadınların büyük çoğunluğu böyle çeken de bizim gibiler malesef. Eşitlik isteyince feminist olarak adlandırıliyoruz sonra.

Daha yazacak cok sey var da basit aldim yazmakla bitmez yoksa.

Özetle kadınlar değişmedikce erkekler asla değişmez. Neden rahatlarini bozsunlar ki eşleri temizlik vs her isi görür, çocuğa bakar, "analarina" hizmet eder, dövebilirler, aldatabilirler...

Tabi bunlar genellemeydi. İstisnalar var elbet.

Onlari her kosulda kabul eden kadinlar var da ondan boyleler.

Erkek yasi >= 10+ kadin yasi

Erkek aldatmasi >=1

Erkek (dul+ bosanmis + cocuklu) = kadin (bekar)

Erkek (yakisikli degil) = kadin (guzel)

Erkek (karaktersiz) = kadin (namuslu)

Erkek (ev isi : 0 ) = kadin (utu + bulasik + camasir + cocuk buyutme)

Erkek olsam ben de gitmekte sakinca gormezdim.

Aynen. Cok iyi özetlemissin En Büyük KK

Cok kez yazdım burda ama erkeklerin boyle olmasının sebebi bence yine kadınlar..

Yok canım keşke ama 3 5 kişiyle olmuyor bu isler.

Hala okuldaki öğretmen arkadaslardan (ki cogunun eşi de öğretmen) çorabini kaldırsın yeter diyenleri dinliyorum. Geçen 7 8 kisi oturuyorduk benden başka hepsi böyle düşünüyordu. Erkeğin iyi davranmasi kalbinden, midesinden ve "baska bir tarafından" geciyormuş. Kadin bu üçüne önem verir el üstünde tutarsa erkek evine bağlı olurmuş bla bla. Erkekle kadin eşit olurmuymus, erkeği her anlamda mutlu etmeliymisiz. Erkegi ev isi yapmaya zorlarsan sogurmus. Bunları diyen bir öğretmen ya.. Herkes de bunları onayladı :kusmuk::kusmuk::kusmuk:
Allahimmm bi de eşler birlikte yapmalı ev islerini dedim diye neler demediler. Tavsiyeler tavsiyeler :ukala:

Sınıfta eninde sonunda cinsiyetçiligi de aşılar bu tipler.

Burdaki bayanlara ne demeli. Aldatılan her kadina boşanma diyip duran tipler. Kadin sayfalarca bosanacagim bu kesin diyor. Bunlar yine de bir hata yapmış şans ver diyorlar. Dovse kocandir, sovse sen ne dedin de adam kizdi, aldatsa erkektir yapar, "yuvani" bozma.

Kvdelere diyecek söz bulamıyorum zaten. Ogullarini ağa paşa yetiştiriyorlar. Suyunu almıyor kalkip çoğu erkek. Burdada geleceğin kv adaylarını görüyorsundur :işsiz:

Ee kadınların büyük çoğunluğu böyle çeken de bizim gibiler malesef. Eşitlik isteyince feminist olarak adlandırıliyoruz sonra.

Daha yazacak cok sey var da basit aldim yazmakla bitmez yoksa.

Özetle kadınlar değişmedikce erkekler asla değişmez. Neden rahatlarini bozsunlar ki eşleri temizlik vs her isi görür, çocuğa bakar, "analarina" hizmet eder, dövebilirler, aldatabilirler...

Tabi bunlar genellemeydi. İstisnalar var elbet.
Birde bunu soyleyenler öğretmen ya :-( inanamıyorum. Bende öğretmenim şu anda meslektaşlarımdan utandım.

Sorun erkekliğii ilah gibi görmelerinde. Halbuki kadınlardan tek farkı penisleri. Bana göre vajina penisten daha kutsal orası ayrı.
Diğer güvendikleri şey anneleri
Benim oğluma kız mı yok kafaları
Sabahtan akşama oğullarına kız arayanlar var e biri giderse anası yine bulur neden korksunlar
Kadınlar kendilerine değer verdiklerinde değer görecekler
Bunada hiç ümidim yok

Hanımlar iyi geceler. Bdv'ye bakarken sinir oldum. Kaç gündür bir sürü aldatma konusu, boşanma konusu. Şunu anlamıyorum bu erkekler neden bizi hala anneleri gibi görmeye devam ediyor? Artık devir değişti. Kadınlar değişti. Kadınların birçoğu çekip gidebilecek olgunlukta. Bunu bile bile neden hala yok aldatmaydı yok yalandı uğraşıyorlar? Bu adamlarda hiç mi kaybetme korkusu yok? Bu nasıl bir özgüven? Erkeklerden nefret eder hale geldim ki sevgilimle şükür sorunumuz yok.

Edit:Telden yazdığım için yazım yanlışları olabilir. Özür dilerim.

Edit: Bu konu hicbir konu baz alınarak açılmadı. Yani şu konuyu okudum böyle bir konu açayım diye bir şey söz konusu değil yukarıda da belirttigim gibi o kadar fazlalaştı ki böyle durumlar hem sanal da hem reel de ve suçun çoğu erkeklerde ama buna rağmen hala Paşalar pasazadeler...Bu nasıl bir özgüvendir ya nedir yani?
Allah da erkekleri böyle yaratmış ne yaparsın :)

Back
X