erkekler neden bu kadar saf?

DERin83

RUZGARİN ANNESİ:-)
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2009
2.761
4
116
İstanbul
kızlar eşimin bir elemanı var. bayan kendisinden yaşça küçük akşamları arada telefon açar şuraya biletim var eşinide al gidelim h.sonları falan derdi ben biraz kıllandım sonra yemeklerine gittim kızın oradaki bakışları tavrı bana hareketleri tuhaf geldi kızın eşime bakışlarını beğenmedim eşime o kızla fazla içli dışlı olmamasını kızın tavırlarının hoşuma gitmedğini söyledim eşim ise saçmalama derin küçücük kız bana abisi gibi bakıyor falan dedi bende sen öyle görüyorsun ama o kız boş değil dedim kocama inandıramadım. bunun tartışmasını yaptık saçma sapan kıskançlık yapıyorsun dedi bana ama bu öyle kıskançlık meselesi değildi hissediyordum bu kızda birşeyler vardı ama kocam anlatamıyordum. sonra geçen hafta iş çıkışı eşimden arabayla yol üstünde bırakmasını istemiş eşimde kıramaz hiç iyi peki demiş kız arabda sarkamaya başlamış. eşimde arabadan atmış kızı. ve işten çıkarttı gelip anlattı bana eşim olduğu gibi. özür diledi şimdi dedim bunlar yaşanmasaydı sen bana inansaydın ve önlemini alsaydın sana uzak dur dedğim halde arabana almasaydın kızı bunlar yaşanmayacaktı eşim saf daha doğrusu bu erkekler saf anlamıyorlar anlamıyorlar. eşime çok kızdım çokk. eskiden böyle şeyleri erkeklr yapardıı şimdi küçücük küçücük kızlar ypıyor yani inanamıyorum. kız 18 yaşında gencecik kız. niçin bu yollara sapıyorlar anlayamıyorum eşim kardeş gibi gördüğü için aklına öyle birşey getirmedi ama ben hissettim inandıramadım her zamanki kıskançlıklarım sandı

Erkekler ancak başlarına geldiklerinde anlıyorlar birşeyleri, düz mantık baktıkları için oda.. tabii eşlerinin ya da sevgililerinin söyledikleride her zaman kıskançlıktan olmuş oluyor..ama mesela bir saptama söyleyeceğim şimdi bu senin söylediklerini annesi(sadece bir örnek) söyleseydi ona kıskançlıktan demeyecekti eminim.. kıskanılmaya çok meraklılar nedense..

evet ben normalde zaten kıskanç bir insanım ama bu kıskançlık değil farklı bir histi kadın kadını anlar sonuçta

onlar da kendilerini beni kiskanan birileri var diye teselli ediyolardir belki de dimi ya

of od biraz acik goz olsalar zaten bizde bu kadar kiskanc olmazdik ..
esimde cevresindekilerden kotuluk gelecegini hic dusunmez hep iyi niyetlidir ..
ama allaha sukretki canim gercekten durust bi esin varmis .. eminim bu olaydan bir cok erkek istifade ederdi ..

maleseff canım. erkekler düşünemiyorlar bu konuda bazen de işlerine gelmiyor.
ben de aşırı kıskancım. eşim kiminle konuşsa ne konuşsa haberim olsun istiyorum çünkü bazıları macera peşinde.

dürüst olduğu için ve böyle birşeyden yararlanmayacağına emin olduğum için affettim ama kızgınım.
erkekler gerçekten saf ya.

şeytana bakın hele.. önce sizi de çağırıyor, aradaki muhabbeti sağlamlaştırmaya çalışıyor, güven veriyor kendince, sonrada adamı tek bulduğu ortamda yanaşmaya çalışıyor..

eşiniz artık sizi kulak ardı etmeyecektir bence..bir musibet, bin nasihatten iyidir misali..

evet kocalar biraz saf oluyo ya..babamdan biliyorum.
ama yeni nesil daha farkında herşeyin,erkek arkadaşım ve erkek kardeşlerimde ben bunu görüyorum.
bu yaşta bir genç kızın erkeğe sulanması normal değil,eşinizde bunu pek görmediği için,bu tür insanlarla iç içe olmadığı için yada etrafında görmediği için iyi niyetli davranmış.

siz yinede çok sinirlenmeyin her konuda ona bilgi verin,birşeyler öğretin ona.
annem sayesinde babam artık dişi kuştan kaçıyorkaydirigubbakcemile3

ne safı ya. onlar bizden çok her şeyin farkındalar da işte erkekler ya... kızın öyle ilgi göstermesi alttan alta hoşuna gidiyordur . kız abartınca olayları patlak vermiş

dürüst olduğu için ve böyle birşeyden yararlanmayacağına emin olduğum için affettim ama kızgınım.

Tatlım herşeyden önce biz kadınız,hislerimiz kuvvetli,sosyal ve duygusal zekamız yüksek.Erkekler tehlikeyi geldiğinde görürler biz gelmeden.Bu onların beyinlerinin matematik taraflarının çok sosyal zekalarının az olmasında kaynaklanıyor.Yoksa saf falan değiller yani.

biz kadınlar cin fikirliyiz .çok şüpheciyiz.herşeyi önceden kestirebilmemizin sebebi de bence bundan kaynaklanıyor

erkekler daha düz mantık düşündükleri için bence böyle saftirik oluyorlar.

şimdi kız demiş ya "eşini de al gel" diye, o sanmıştır ki "ben müdürü/patronuyum ya bak ailemle de ilgileniyor, eşime de saygılı" falan. o yüzden o kızın bu yaptıklarının altında yatan fitne fücur işleri anlamamıştır kaydirigubbakcemile3

erkekler daha düz mantık düşündükleri için bence böyle saftirik oluyorlar.

şimdi kız demiş ya "eşini de al gel" diye, o sanmıştır ki "ben müdürü/patronuyum ya bak ailemle de ilgileniyor, eşime de saygılı" falan. o yüzden o kızın bu yaptıklarının altında yatan fitne fücur işleri anlamamıştır kaydirigubbakcemile3
aynen öyle canım

bence bu olayın olması nın iyi bir yanı eşinin çabuk toparlayıp hemen o kızı atması ve işten çıkarması olmuş ya böyle birşey başına gelmeyip o kız bana göre (ki şimdiki bu tip kızlar böyle) yavaş yavaş eşinin güveninin kazanıp ilerde sana bile cephe aldırabilirdi neyseki eşin erken farkına varıp olayı bitirmiş tecrübelerimden dolayı konuşuyorum

kızlar eşimin bir elemanı var. bayan kendisinden yaşça küçük akşamları arada telefon açar şuraya biletim var eşinide al gidelim h.sonları falan derdi ben biraz kıllandım sonra yemeklerine gittim kızın oradaki bakışları tavrı bana hareketleri tuhaf geldi kızın eşime bakışlarını beğenmedim eşime o kızla fazla içli dışlı olmamasını kızın tavırlarının hoşuma gitmedğini söyledim eşim ise saçmalama derin küçücük kız bana abisi gibi bakıyor falan dedi bende sen öyle görüyorsun ama o kız boş değil dedim kocama inandıramadım. bunun tartışmasını yaptık saçma sapan kıskançlık yapıyorsun dedi bana ama bu öyle kıskançlık meselesi değildi hissediyordum bu kızda birşeyler vardı ama kocam anlatamıyordum. sonra geçen hafta iş çıkışı eşimden arabayla yol üstünde bırakmasını istemiş eşimde kıramaz hiç iyi peki demiş kız arabda sarkamaya başlamış. eşimde arabadan atmış kızı. ve işten çıkarttı gelip anlattı bana eşim olduğu gibi. özür diledi şimdi dedim bunlar yaşanmasaydı sen bana inansaydın ve önlemini alsaydın sana uzak dur dedğim halde arabana almasaydın kızı bunlar yaşanmayacaktı eşim saf daha doğrusu bu erkekler saf anlamıyorlar anlamıyorlar. eşime çok kızdım çokk. eskiden böyle şeyleri erkeklr yapardıı şimdi küçücük küçücük kızlar ypıyor yani inanamıyorum. kız 18 yaşında gencecik kız. niçin bu yollara sapıyorlar anlayamıyorum eşim kardeş gibi gördüğü için aklına öyle birşey getirmedi ama ben hissettim inandıramadım her zamanki kıskançlıklarım sandı

Öncelikle esin cok mert adam mis öyle bir kocan oldugu icin cok sanslisin. Her erkek öyle saf degil canim bunu belirteyim önce. Benim esimde öyle saf kirk yil düsünse karsidakinin kötü niyeti gelmez aklina. Digerlerini hep kendisi gibi iyi niyetli sanir ve hicbirzaman hayir diyemez.

Bence sen esinin saf olduguna üzülmekten cok eline firsat gecdigi halde sana sadik kaldigina üstüne üstlük gelip sana bastan sona anlattigina sevin ve onunla gurur duy. Emin ol cogu erkek cok daha degisik davranirdi.

Öncelikle eşinizi ,tutumundan ,sizinle paylaşmasından dolayı tebrik etmek gerekir ,maşaallah diyelim.Siznde sezginizi tabiki...
Ama...
Saf kelimesinin anlamı pek erkekler için uygun değil galiba. Saf erkek nerede ?
Saf sandığımız ,saf diyerek nitelendirdiğimiz erkekler (eşinizi kastetmiyorum şuan ) karşılarına uygun bir fırsat çıktığında safça mı düşünüyorlar bakmak lazım.
Buradaki durumda olduğu gibi ,kadınların sezgileri güçlüdür, olaylara duygusal yönden yaklaşırlar,daha geniş düşünürler.
Erkekler ise düz düşünürler , olaylara duygusal bakmazlar ,dar yönden ele alırlar..
Eşinbe sarılın ,biribirinizin kıymetini bilin .
Varın siz evliliğiniz boyunca eşiniz böyle SAF kalsın..yerimseniben

saolun kızlar yaa zaten olayın şokunu atlatıp düzgün düşününce kızgınlığım geçti

Bu yaşta kızlar takıntılı olurlar. Aman tedbiri elden bırakmayın. Eşinize de söyleyin dikkatli olsun. Allah korusun iftira atma yoluna bile gidebilir küçük hanım.

Back
X