kızlar eşimin bir elemanı var. bayan kendisinden yaşça küçük akşamları arada telefon açar şuraya biletim var eşinide al gidelim h.sonları falan derdi ben biraz kıllandım sonra yemeklerine gittim kızın oradaki bakışları tavrı bana hareketleri tuhaf geldi kızın eşime bakışlarını beğenmedim eşime o kızla fazla içli dışlı olmamasını kızın tavırlarının hoşuma gitmedğini söyledim eşim ise saçmalama derin küçücük kız bana abisi gibi bakıyor falan dedi bende sen öyle görüyorsun ama o kız boş değil dedim kocama inandıramadım. bunun tartışmasını yaptık saçma sapan kıskançlık yapıyorsun dedi bana ama bu öyle kıskançlık meselesi değildi hissediyordum bu kızda birşeyler vardı ama kocam anlatamıyordum. sonra geçen hafta iş çıkışı eşimden arabayla yol üstünde bırakmasını istemiş eşimde kıramaz hiç iyi peki demiş kız arabda sarkamaya başlamış. eşimde arabadan atmış kızı. ve işten çıkarttı gelip anlattı bana eşim olduğu gibi. özür diledi şimdi dedim bunlar yaşanmasaydı sen bana inansaydın ve önlemini alsaydın sana uzak dur dedğim halde arabana almasaydın kızı bunlar yaşanmayacaktı eşim saf daha doğrusu bu erkekler saf anlamıyorlar anlamıyorlar. eşime çok kızdım çokk. eskiden böyle şeyleri erkeklr yapardıı şimdi küçücük küçücük kızlar ypıyor yani inanamıyorum. kız 18 yaşında gencecik kız. niçin bu yollara sapıyorlar anlayamıyorum eşim kardeş gibi gördüğü için aklına öyle birşey getirmedi ama ben hissettim inandıramadım her zamanki kıskançlıklarım sandı