- 8 Temmuz 2022
- 732
- 778
- 53
- 29
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
Direkt engelle
yedekte tutuyordur belki su an iliskisi vardir, onla arasi acildiginda - konusmayi kestiginde ya da sıkıldığında sana yazacaktir, halihazirda geçmişten kabul edilmis bir bulusma teklifi oldugu icin iki story cevaplama, bir iki ilgiden sonra bulisma teklifi edecektir.Kızlar arkadaş ortamından karşı cinsle tanışıp, sohbeti ilerletiyoruz ama kendileri teklif etmelerine rağmen buluşma günü gelince sürekli ekiyorlar, neden?
Her kadının başına sık gelen birşey değil
Nasıl insanlara denk geliyorsunuz yada sizde mi bişey var diye sorgulanması lazım
Başka alternatifleri var
Alternatifler bitince sana gelecek
Birden fazla konuştuğu kişi olabilir. Çok ayıp etmiş.Selam,
Kızlar arkadaş ortamından karşı cinsle tanışıp, sohbeti ilerletiyoruz ama kendileri teklif etmelerine rağmen buluşma günü gelince sürekli ekiyorlar, neden?
Sosyal medyada ekleyip, silip, yeniden ekliyorlar mesela? Bugün hazırlandım tam tekmil beyefendiyi (aslında başka bir tabir kullanmak istiyorum ama terbiyem müsaade etmiyor) beklerken bir anda "Ben iptal ya, özür dilerim" mesajı aldım.
Şimdi tek başıma süslenmiş bir biçimde oturdum kahve içiyorum bir mekanda. Ilişkiler hakkında biraz nasihat, akıl almak ve tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Iyi akşamlar
yedekte tutuyordur belki su an iliskisi vardir, onla arasi acildiginda - konusmayi kestiginde ya da sıkıldığında sana yazacaktir, halihazirda geçmişten kabul edilmis bir bulusma teklifi oldugu icin iki story cevaplama, bir iki ilgiden sonra bulisma teklifi edecektir.
yoksa normal insan niye boyle davransin ki?
sosyal medyadaki de zaten sosyal medyada. sizle beraber 10 kisiyi daha ekleyip ayni mesaji atmıştır, daha uygun bir aday gelmistir.
bugunku adam icin de iyi ki gelmemiş, vaktini bosuna harcamadin.
iste bu alintiladigim paragraftaki gibi biri olsaydin boyle durumlarda o yedekte tuttugun - hali hazirda ucu acik bulusma plani yaptigin erkegi arardin, onla takilirdin. böyle yedekleri insanlar bugunler icin yapıyorlar
Birden fazla konuştuğu kişi olabilir. Çok ayıp etmiş.
e zaten neden olmasin ki?Ben de öyle düşünüyorum, çünkü bugün sabahtan hiç yazmadı mesela sadece buluşma saatinden 2 saat önce yazmıştı, ben de başka biri olduğuna inanıyorum.
e zaten neden olmasin ki?
internette tanismak is basvurusu yapmak gibi, heryere basvuruyor insan, hangisi denk gelirse. bazen biriyle ikinci asamaya gelip (mulakat) bulusacak gibi oluyor sonra daha iyi olan da arayinca hemen bir onceki bırakılıyor vs.
bosver internetten adamlar. gençsin, guzelsin. daha normal yollardan insanlarla tanis
Buluşma fikrine hemen sıcak bakmayın. Biraz uğraştırmak şart ozaman kolay kolay ekmeyecektir.
Sabahtan musait olacagini dusundu iptal etmedi. Sizden once bulustugu kisiyle isler iyi gitti onu birakip gelemedi.Ben de öyle düşünüyorum, çünkü bugün sabahtan hiç yazmadı mesela sadece buluşma saatinden 2 saat önce yazmıştı, ben de başka biri olduğuna inanıyorum.
Tanistiran arkadasa da bahsetmelisin ki senin gibi baskasinin da basi yanmasin.Zaten arkadaş vasıtasıyla tanıştık ki Yengecim, sosyal medyadan ekledi, konuştuk, iki gün sonra sildi, sonra yeniden ekledi, konuştuk buluşalım dedi tamam dedim, gelmedi. O yazmadığı müddetçe ben yazmadım bile. Tanıştıran arkadaşa dahi bahsetmedim bir hafta içinde yaptıklarını, arkadan dedikodu yapıyor, kötülüyor gibi olmasın diye...
Sabahtan musait olacagini dusundu iptal etmedi. Sizden once bulustugu kisiyle isler iyi gitti onu birakip gelemedi.
Tanistiran arkadasa da bahsetmelisin ki senin gibi baskasinin da basi yanmasin.
Belki ona gercek sebebi soyler cunku neden bulusmaya gelmedigini, o sekilde sen de ogrenmis olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?