- 14 Ağustos 2018
- 20.953
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.193
- 598
- Konu Sahibi kediseverbiri
-
İşte diğer kişi adamın arandığını görmesin diye o arada seni silmiş. Sonra tehlike geçince tekrar eklemiş. Diğer kişiyi ikna edince de senin yanına gelmesine gerek kalmamış.Zaten arkadaş vasıtasıyla tanıştık ki Yengecim, sosyal medyadan ekledi, konuştuk, iki gün sonra sildi, sonra yeniden ekledi, konuştuk buluşalım dedi tamam dedim, gelmedi. O yazmadığı müddetçe ben yazmadım bile. Tanıştıran arkadaşa dahi bahsetmedim bir hafta içinde yaptıklarını, arkadan dedikodu yapıyor, kötülüyor gibi olmasın diye...
İşte diğer kişi adamın arandığını görmesin diye o arada seni silmiş. Sonra tehlike geçince tekrar eklemiş. Diğer kişiyi ikna edince de senin yanına gelmesine gerek kalmamış.
he bulusmayi ekenle ekleyen silen ayni kisi mi? ekleyip silmesinden killanip hic plan yapmasaydin aslinda kendini ilk gunlerden belli etmis bu sacma davranisiylaZaten arkadaş vasıtasıyla tanıştık ki Yengecim, sosyal medyadan ekledi, konuştuk, iki gün sonra sildi, sonra yeniden ekledi, konuştuk buluşalım dedi tamam dedim, gelmedi. O yazmadığı müddetçe ben yazmadım bile. Tanıştıran arkadaşa dahi bahsetmedim bir hafta içinde yaptıklarını, arkadan dedikodu yapıyor, kötülüyor gibi olmasın diye...
Oncelıgı sen değilsin. Baska bırı yazdı eros oklarını ona cevırdı. Yarın baskasına cevırır. Bunlar boyledır. Dırekt engelle. Ne ıstedıgını bılen o kadar cok erkek var ki. Onlara şans verın
he bulusmayi ekenle ekleyen silen ayni kisi mi? ekleyip silmesinden killanip hic plan yapmasaydin aslinda kendini ilk gunlerden belli etmis bu sacma davranisiyla
Başkaları var sen yedektesin, onlar pas vermedikçe sana yöneliyor başkasını bulursa yine seni yedeğe alıyor anladığım bu
Hepsini engelle gitsin
Hıc oyle dusunme pess ettıgım hayal kırıklıgına uğradığım zaman da en büyük şansımla karşılaştım. Doğru erkekler var emın ol. Bır sure kımseyle gorusme. Cunku enerjı bırıkınce hep aynı tarz erkeklerı cekıyor olabılırsın.Ay hiç inancım kalmadı Minem ya, yani arayışta biri değilim önceliğimi hep kendime verdim ama yine de insan tanımak istiyorum tabii... Sanki zaman geçtikçe erkekler çok değişiyor gibi geliyor bana...
Hıc oyle dusunme pess ettıgım hayal kırıklıgına uğradığım zaman da en büyük şansımla karşılaştım. Doğru erkekler var emın ol. Bır sure kımseyle gorusme. Cunku enerjı bırıkınce hep aynı tarz erkeklerı cekıyor olabılırsın.
‘Ben iptal ya’ ifadesinden anlaşılıyor herşey oysa kiadam olan zaten böyle bir ifade kullanmaz.
Gitseydin senle gönlünü hoş edecek yeniden bırakacaktı.bugunku ekilme nedenin başka birinin bu teklifi kabul etmesi belkide ...Kesinlikle
Anlamlandıramadığım çok şey oldu hem siz yazınca hem düşününce.
Bir de bir tatil beldesinde takılıyordu, beni davet etmişti günübirlik (evime 40 dk uzaklıkta bir yer) ben de hiçbir zaman bir erkeğin ayağına gitmedim, yine gelemeyeceğimi söyledim, gitseydim orada da ekilecektim
Ayrıl barış giden ilişkileri vardır araları düzelince soğuk yapıyorlardır. İlk aklıma gelen bu.
İkincisi belki soğuk ya da ilgisiz davrandığınız için gıcık oluyorlardır.
Üçüncüsü de birden çok kişiyle konuşuyorlardır. Kim daha ilgiliyse ona gidiyorlardır
Gitseydin senle gönlünü hoş edecek yeniden bırakacaktı.bugunku ekilme nedenin başka birinin bu teklifi kabul etmesi belkide ...
cinsellikle ilgili bi şey demedim ki. mesafeliyseniz daha sıcak davrananlara gidiyorlardır ya da zaten ilişkileri vardırCinsellik üzerine bir konu açılmadı, kalmalı bir plan da teklif edilmedi açıkcası ama doğru ben evlilik öncesi cinselliğe açık biri değilim. Dinen değil ama tamamen kendimi koruma açısından (hamilelik, cinsel hastalık, tek eşlilik) benim için önemli konular. Tabii cinselliğini özgürce yaşayanlara saygım sonsuz.
Soğuk ya da ilgisiz davranmadım, sadece kibar ve mesafeli davrandım, konuşmalarımız çok arkadaşçaydı, muhakkak biri vardı bence yüksek ihtimal ya da özgüvensiz biri.
Hayatına senı dahıl edıyor mu, değer verıyor mu, senın dertlerıne çözüm arıyor mu, yanında bır erıl erkek hıssedıyor musun, hasta olsan yanına gelır mı, merhamet duygusu var mı bakPeki bunu nasıl anlıyorsun? Doğru biri olduğunu vs hangi tavırlarını izlemek, nasıl ölçmek tartmak lazım?
cinsellikle ilgili bi şey demedim ki. mesafeliyseniz daha sıcak davrananlara gidiyorlardır ya da zaten ilişkileri vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?