Erkekler neden değişir

Anlasilan çok iyi niyetlisin hatta o kadar iyi ki kocan bunu firsat bilmis iyice tepene çikmis ! annenin aldigi telefon hakkinda nasil boyle bisey soyler, seni kendi ailesine yatiya goturup kendiside senin ailene iki saatligine gidince nasil surat yapar inanamiyorum ! Simarik çocuk gibi davraniyor resmen... Annene laf mi etti sert çikis boyle konusmasina izin verme, senin annenlerde surat mi asti sen de onun annesine gitme gidersen de iki saat git çok soguk davran akli basina gelsin ne hissettigini anlasin, ev masraflarina gelince ya ortak hesap açtirirsiniz herseyiniz ortak olur, gelirler, giderler için ayni hesabi kullanirsiniz ya da herseyi bolusursunuz ki boyle evlilik olmaz ama yine de su anki durumdan iyidir. Bence al karsina konus guzelim hersey karsilikli ya dogal olarak kendiliginden olur ya da anlasmali... Ben senin yerinde olsam almam telefon falan ev geçindiriyorum kolay deil derim biraz dusunsun.

Dipnot : ben de bugun kocama dogum gunu hediyesi olarak son model telefon aldim onu mutlu etmek için elimden geleni yaparim seni de anliyorum onu mutlu etmek istiyosan ama inan kocan haketmiyo, mesela bizde hiç para muhabetti olmaz gelir gider ortak, kocam annemlere karsi ben ve abilerimden bile daha saygili hatta bi kere annem hasta olmustu (bas donmesi kusma falan) kocam gidip basinda beklemisti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…