Ben yedi aylık evliyim. İkimizde çalışıyoruz fakat maddi olarak evin geçiminin çogunu ben sağlıyorum kurbanlığımızı bile kendim aldım.
Eşimin iyi bir mesleği var ama şuan işi öğrenme konumunda çalışıyor birkaç yılı kaldı. Evlenmeden tek bir pantolon tek bir kazakla idare eden biriymiş ailesinin durumu kötü oldugu içinde degil pek kimse ilgilenmemiş o da kendi halinde idare etmiş önemsememiş. Evlenince ben daha iyi giyinsin diye çabaladım hep kendim kadar eşiminde giyimine özen gösterdim. Yakın zamanda doğum gunu var benden aylardır telefon istiyor telefonu eski model bende almak istiyorum tabii ama çok pahallı birsey alamam.
Annem kendine haftasonu telefon almış son model denebilecek bir model daha alışamadığı içinde bana yanlışlıkla mesaj atmış. Bizde dışarıdaydık mesaj geldiğinde. Eşim söyle bir cümle kurdu. Telefon ihtiyaç için alınır bunu kullanmak kapazitesi meselesi annene o telefon çok ben olsam tüm özelliklerini kullanırım ama annene fazla o (annem ihtiyacı oldugu için aldı parası varmış ki o model almış ister kullanır ister kullanmaz o bizi ilgilendirmez)
Ben eşime telefon almak istiyordum ama son model degil işini görecek birsey alsam olur mu ilk sorum bu.
İkincisi ben eşimin üzerine çok düşüp şımarttım galiba tavırları davranışları değişti ben ne oldum delisi gibi oldu biraz böyle düşünmekten onu nasıl vazgeçirebilirim.
Zaten kurban bayramı yüzünden strese girdim aynı şehirde oldugumuz halde k.v.de kalacagız kurbanı orada kesecektik birde ben istemedim onlar zaten çok kalabalık annemler yalnızlar onlarla kesmek istedim yardım edecek kimseleri yok bu yüzden bana tavır aldı. Annemlere geldiginde haftasonu agızını bıçak açmadı bir iki saat oturduk oturmadık ömrümden ömür gitti çok üzüldüm. Eşim artık değişmeye başladı.