Konuyu erkek üye diye şikayet edesim geldi bian.
Evin erkeğide sen olmuşsun resmen.
Çok yüz vermişsin ama birazda eşinin karakterinden kaynaklanıyor sanırım.
Hani deriz ya beleşci diye.
Tabiri caizse beleşçilik eşinin yaptığı.
Neden elini cebine atmıyor.
O evde sen tek başına mı yaşıyorsun.
Çocuk gibi bana şunu alsana bunu alsana.
Ne öyle ayol.
Annesinede öyle dermiş alışkanlık belkide bekarlıktan kalma.
Kurbanlığı sen almışsın.
Bi zahmet kendi telefonunuda kendi alsın.
Az cebe atsın ellerini.
Çok taviz vermişsin tepene geçmiş kurulmuş.
Sende ona söylesene evin şuyu eksik gelirken al.
Bayramlığım yok alsana vs.
Azcık görevlerini üstlensin canım.
Ne öyle evin hanımı gibi.
Haklısınız annesi babası hiç ilgilenmemiş ki kendi halinde büyümüş benim ki şimdi benim ve ailemin ilgisi fazla geldi farkındayım bakalım hiç birsey olmamış gibi geciyor bugun evin eksikleri hep ben düşündüm biri bitmeden yerine bir daha aldım ve gercekten yorulmaya basladım. Evde hersey suyunu çekene kadar bekleyecegim birkezde o söylesin alış verişe gidelim diye benim hatam hepsi bu hale ben getirdim ya cebinde yoksa dedim ben ödedim her alış verişi o mahçup olmasın derken kendim aptal konumuna düştüm.
sen aptallık yapmamışsın. sadece rahata alıştırmışsın. iyiniyetle.
bende evliliğimin başlarında alışverişi kendim yapıyordum. alınacak ne eksikse alır koyardım. kollarım kopardı taşımaktan. eşim benden sonra eve geliyor ve bende ihtiyaç neyse bekliyorum. şunu al bunu al diyorum. sorumluğunu bilsin oda... bazen kendimde aldığım oluyor ama ondan da birşeyler bekliyorum. şimdi alıştı o soruyor ne alayım diye. bazen sormadan kendisi de alıyor.
evlenmeden önce alışveriş yapmayı bilmem ben diyordu. mesajı almıştım ben. ben beceremem(!) sen yap. bende evde hiç birşey yapmadım dedim ona. ne yemek vs. öğreniriz birlikte diyordum. halen öleyim. herşeyi bilmem, beceremem (!)... yavaş yavaş bazı işleri kendi üstlendi şimdi. alıştıra alıştıra yapıyorum. örneğin aşkım havuç sürtermisin. aşkım üst raftan tabağı alırmısın gibi... kibar nazik... faturalarıda eşim öder. paramızı ortak kullanırız. ne harcama yapılmış biliriz. bazen şakasına senin paran benim param, benim param yine benim param derim.
netten araştır. "mükemmel kadın olmayın" konulu makale var. mutlaka oku derim... ne demek istediği çok açık ve net...
Evlilikte borç mu alınır eşten şaştım kaldım.
Bu nasıl evlilik diye şüpheye düşmedim değil.
Siz zorla mı evlendiniz sevgi yok mu aranızda?
Sanki formalite evlilik gibi...
ben senin yerinde olsam sadece kirayı öder başka hiçbir masrafa karışmazdım
zaten 2 kişisiniz ne kadar harcamanız olacak ki
ayrıca eşin bir erkek olarak eve para harcamaya alışsın ilerde çocuk olunca masraflar artar o zaman sen daha çok destek olursun
bu evlilikteki gidişat hiç iii görmedim...asıl sen çalışmayınca gör bakalım adamın nasıl değiştiğinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?