Erkekler neden değişir

eşin değişmemiş böyle olmasına sen sevk etmişsin adama hiç sorumluluk vermemişsinki.hep annesi gibi davranmıssın bırakta bi nefes alsın ev geçindirmek neymiş onu öğrensin öğrenene kadar da bi zahmet bolluk içinde yaşamayıversin.cok şımartmıssınız bunun geri dönüşü olurmu eşinizin kişiliğine bağlı..

annesi gibi davranmamak için ne yapacagım peki bana bu konu da yol gösterirseniz sevinirim benim ayarım yok bu kezde hiç birsey yapmam gene kötü olur neler yapmazsam o hatasını anlar

bencede almayın. Zira annenizin aldığı modelin bir alt modelini almış olsanız dahi, annenizin aldığı telefonu gündeme getirecek, muhtemelen annen bile xx marka telefonu almış elektronık hakkında bılgısı ve ıhtıyacı olmamasına ragmen tarzı bır cumle kuracak zehr-ı zıkkım edecektır sıze gununuzu. nerden aldım dedırtecektır. Kuvvetle muhtemel olacak olan budur.

annesi gibi davranmamak için herseyini düşünmeyin bırakın kendisi düşünsün sizi birazda,pohpohlayıp durmayın ,alttan almayın,kızdıgınızda kızdığınızı belli edin vs.

değil telefon parana kurban et sen onu. afedersin ama eşinin burnu kalkmış valla değmez

annesi gibi davranmamak için herseyini düşünmeyin bırakın kendisi düşünsün sizi birazda,pohpohlayıp durmayın ,alttan almayın,kızdıgınızda kızdığınızı belli edin vs.

Kızdıgımı belli ederim ama hemen de yumuşarım pohpohlamak yok canım kocam bitanecik kocam gibi ok.........

annenin yeni aldığı telefonu kullanamaması kapasite meselesiyse bir kadın idare etmek,onun kalbini kırmamak da kapasite meselesidir!

resmen annenin telefonunu kıskanmış eşin,şımarık bir çocuk gibi :)

bu erkekler hiç büyümüyor galiba..fiziksel olarak serpilip gelişiyorlar ama ruhları hep çocuk..annelerinin şehzadeleri :)

bence artık tavrını koy ve bu kadar el üstünde tutma..ilgiyi abartma yani.

Son düzenleme:
eşinize olan tavrınızı hem içinizdeki sevgiye hem de iyi niyetinize hem de mükemmel bi eş olma çabanıza bağlayabiliriz amaları var işte..
siz eşinizin üstün titredikçe o sizin tepenize çıkmış annenize ettiği laf bunun en iyi göstergesi..
herşeyden önce onları bi takım sorumluluklar yüklemelisiniz bence, bu evin yükünü sadece sizin çekmemeniz gerekiyor en basitinden yaptığı hatayı yani annenize ettiği sözü ve sorumsuzluğunu doğum gününde beklentisi olan son model telefon yerine soğık su etkisi yapacak markasız bi kazak alarak göstermelisiniz ki naptım ben diyebilsin..

evlilik zor bi iş, şimdiden bu adam size karşı bu sözleri sarf edip bu tarz taleplerde bulunabiliyorsa siz eş olmaktan çok dadılık yapacaksınız gibime geliyor.

gercekten esin cok komik ve gorgusuzmus...annenin telefonunu kiskanmis kadesanin dedigi gibi :21:

birak kiskanmaya devam etsin, basit birsey al gitsin :34:

birincisi doğumgünüde romantik bir masa hazırla hediye olarakta resimlerden notlardan albüm gibi birşeyler yapıyorlarya öyle birşey yap manevi değeri büyük olan bir hediye düşündüm sana de, telefon dersede arkadaşın dediği gibi senin kapasitene göre bir model bulamadım de,
ikincisi evin sorumluluğunu bu kadar üstlenme, paranın bir kısmını biriktir, ev geçindirmek erkeğin sorumluluğundadır, dinimizde bile kadın çalıştığı kazandığı parayı kocasına vermek zorunda değil istediği gibi harcar
birden kesersen anlar bilerek yaptığını mesela şu şu ödemeyi yapamadım sen yatır hayatım gibi başla

benim esim annem icin böyle bir cümle kursa onu cok fena sekilde pisman ederdim
telefon falan düsünmezdim

Sizi cok iyi niyetli gordum aslinda bu cok guzel ama bazilari bunu su istimal edebiliyorlar esiniz gibi bence ona pahali hediye degilde gucunuzun yettigi bir hediye almaniz en dogrusu.. begenen begenir begenmeyeninde elinden alin geri goturup verin aldiginiz yere bide "sana bidaha hediye felan yok!"deyin bence..ben olsam oyle yaparim.. hem bayrami butun gun neden onun aileysiyle gecirmek zorundasinizki bir kac saat kayinvalidenizde bi kac saatte kendi ailenizde kalabilirsiniz bunu neden sorun yapiyorki esiniz hem bu durum aynen soyle olmus oluyor "kizinizi aldim isim sizinle bitti!"der gibi, bence esinizi tahttan indirme zamani gelmis birazda tahta kendiniz oturun bakalim nasil oluyor gorsun gununu!

kimse değişmiyor aslında.
şartlar değişiyor.
sen biraz para bende patron benim havasımı estiriyorsun hafiften.
yoksa eşin kendini eksik mi hissediyor sana karşı.
evliliğin selameti açısından bu tehlikeli bir durum.
bayramda eşinin ailesinin yanında olsaydınız daha iyi olurdu kanımca.

Anladıgım kadarıyla sen eşinden çok kazanıyorsun ve senınle evlenince adamın yaşam
kalitesi artmış;ne oldum delisi bir sonradan görme gibi davranıyor (kusura bakma ağır
dediysem)Bana öyle geldi.Sen ona verdiğinden kıs ve kendine daha fazla ayır maaşından
sonucta kadının daha çok ihtiyacı olur.O da eski haliyle idare etsin.
O laftan sonra ben olsam telefon almazdım bile banane o sana ne almıstı dogumgununde.

Bir kadın ne olursa olsun evin erkekliği rolünü üstlenmeycek bunu anladım yani hem çevremde görüklerimden hem de burdan okuduklarımdan . Erkekler rahata çok çabuk alışıp işi arsızlığa , yüzsüzlüğe kadar götürebiliyorlar belirli bir olgunlukta yetiştirilmemiş çünkü çoğu. Bırakın bundan sonra nesi varsa onu giysin, parası neye yetiyorsa o telefonu kullansın siz kendinzi hırpalamayın daha fazla.

evin geçimini sağla,kurbanlığı bile al evde söz hakkın olmasın üstüne annene laf etsin annenlerde surat yapsın.ben olsam bırak telefon almayı doğum gününü bile hatırlamazdım!!! erkekler fazla şımartılmaya gelmezzzz

tesekkur ederim hepinize dün zaten patlama noktasına geldim ve patladım.

ben yavaş yavaş ilgimi çekecektim ya içimdekileri söylememe neden oldu ve söyledim.

dün yemek yerken konu ehliyetten açıldı ve şu cümleyi kurdu;

keşke ehliyetimi şimdi alsaydım benimkini de sen öderdin dedi,
ben seni evlat mı edindim neden ben ödeyecekmişim dedim ve evet cevabını aldım :((

sonra zaten yüzüm düştü ve gözlerim doldu.

sonra ne yaptım dedi,
ben sana sorumluluk vermedim artık seni sorumsuz görüyorum hersey benim salaklığım seni bu hale ben getirdim, seni zor durumda bırakmamak için senden hiç birsey istemedim dedim bu söyledigin çok mu hoştu ben seni evlat mı edindim öyle mi görüyorsun dedim.

özür diledi şakaydı falan dedi bir markete gitsek yanımızda aannemle bile olsa gumus bana şunu al gumus bana bunu al der çocuk gibi bu annemin bile dikkatine çekti bu çocuk gibi napıyor demişti.

ben seninle evlendim erkek sensin böyle dememden de sıkıldım ben sana birsey almak zorunda degilim dedim kızdıgının bilmiyordum dedi ve böylece gece oldu.

şimdi ben içimi dökmekle iyi mi etmişim kötü mü bilemiyorum sabahta kahvaltı hazırlamadım sen yatsaydın keske biraz dedim zaten işe gitmeyecek gezecek bugun

ben eşimi çok seviyorum ama bu gidişat beni korkutuyor.

Ohoooo hala bu adama son model telefon alamayacağım , olur mu diyorsunuz ?

Durumunuz olsa ciddi ciddi almayı düşünüyorsunuz yani ?

İlginç..

Çünkü bu adama Nokia 5110 bile çok :19:

tesekkur ederim hepinize dün zaten patlama noktasına geldim ve patladım.

ben yavaş yavaş ilgimi çekecektim ya içimdekileri söylememe neden oldu ve söyledim.

dün yemek yerken konu ehliyetten açıldı ve şu cümleyi kurdu;

keşke ehliyetimi şimdi alsaydım benimkini de sen öderdin dedi,
ben seni evlat mı edindim neden ben ödeyecekmişim dedim ve evet cevabını aldım :((

sonra zaten yüzüm düştü ve gözlerim doldu.

sonra ne yaptım dedi,
ben sana sorumluluk vermedim artık seni sorumsuz görüyorum hersey benim salaklığım seni bu hale ben getirdim, seni zor durumda bırakmamak için senden hiç birsey istemedim dedim bu söyledigin çok mu hoştu ben seni evlat mı edindim öyle mi görüyorsun dedim.

özür diledi şakaydı falan dedi bir markete gitsek yanımızda aannemle bile olsa gumus bana şunu al gumus bana bunu al der çocuk gibi bu annemin bile dikkatine çekti bu çocuk gibi napıyor demişti.

ben seninle evlendim erkek sensin böyle dememden de sıkıldım ben sana birsey almak zorunda degilim dedim kızdıgının bilmiyordum dedi ve böylece gece oldu.

şimdi ben içimi dökmekle iyi mi etmişim kötü mü bilemiyorum sabahta kahvaltı hazırlamadım sen yatsaydın keske biraz dedim zaten işe gitmeyecek gezecek bugun

ben eşimi çok seviyorum ama bu gidişat beni korkutuyor.

Arkadasim sen ne yapmissin ya? adama cok yuz vermissin

Tepkini vermen iyi olmus en azindan esinin dusuncesini ogrenmis oldun

ilk mesajimda da dedim
esinin yaptigi asalakliktan baska bir sey degil
magduru oynuyor ama sinsi sinsi ilerliyor

biz kadinlar da duygusal oldugumuz icin
bazen gercekleri goremeyebiliriz
erkekler de bunu kullanir

sizinki de o hesap

boyle tipler bir sure sonra iyice sapitiyorlar

dikkatli ol
henuz cok daha yenisiniz
tum sorumlulugu sen alma
ona da ver ki bir seyleri idrak edebils

Konuyu erkek üye diye şikayet edesim geldi bian.
Evin erkeğide sen olmuşsun resmen.
Çok yüz vermişsin ama birazda eşinin karakterinden kaynaklanıyor sanırım.
Hani deriz ya beleşci diye.
Tabiri caizse beleşçilik eşinin yaptığı.

Neden elini cebine atmıyor.
O evde sen tek başına mı yaşıyorsun.

Çocuk gibi bana şunu alsana bunu alsana.
Ne öyle ayol.
Annesinede öyle dermiş alışkanlık belkide bekarlıktan kalma.

Kurbanlığı sen almışsın.
Bi zahmet kendi telefonunuda kendi alsın.
Az cebe atsın ellerini.
Çok taviz vermişsin tepene geçmiş kurulmuş.

Sende ona söylesene evin şuyu eksik gelirken al.
Bayramlığım yok alsana vs.
Azcık görevlerini üstlensin canım.
Ne öyle evin hanımı gibi.

Back
X