sürekli uyuyor muson 5 ay evet ilk baş whatsapp kullanırken birden kapattı sebep müşterileri gösterdi haklıdır dedim sonra ben görüşmek için neredeyse yalvarır oldum bu süre zarfında bana 2 saat ayırdı,benimle ilgilenmiyorsun deyince ilgilendiğim zamanlara say dedi devamlı uyuyor saatlerce tüm hafta sonu benimle görüşmek yerine uyumayı tercih eder oldu:S
bence bunlar bi sebep değil..mesafe görüşememe yok evliliği erteleme fln...değişimin tek sebebi artık eskisi gibi sevmemesidir
Olabildiğince sakin ve anlayışlı yaklaştık birbirimize ve arada patlamalar olduğunda birimiz ayrılmaya kalktığında diğerimiz hoppp nereye diyerek asla inceldiği yerden bırakmadıkNeredeyse bizde o süreçleri daha önce de geçirdik ama birşey tek taraflı olunca da olmuyor son aylarda tek kişililk bir ilişki yaşıyordum sizin ki mutlaka karşılıklıdır..Öyle ki sonunda evlenerek bu birlikteliği devam ettirmssnz:)
Ne kadar güzel sanırım bu durumda biz ilişkiden biraz yorulduk bide güvensizlik bir ilişkinin en sağlam direği o sarsılınca olmuyor hiçbirşey eskisi gibiOlabildiğince sakin ve anlayışlı yaklaştık birbirimize ve arada patlamalar olduğunda birimiz ayrılmaya kalktığında diğerimiz hoppp nereye diyerek asla inceldiği yerden bırakmadık
MerhabbbaaaErkek arkadaşımla 4,5 yıldır birlikteydik benim aldığım karar doğrultusunda 4 gündür ayrıyız. Sebep ne derseniz bir sebeb yok ortada yoğun çalışıyorum diye diye 5 aydır inanılmaz bi şekılde bnden soğudu bu süre içinde 2 saat yüzyüze zor görüştük aynı ilin farklı ilçelerinde yaşıyoruz.5ay boyunca niye soğuduğunu sorduğumda işi bahane etti çok yorgunum dedi sabrettim ama hiç böyle olmamştı,beni el üstünde tutan üzerime titreyen biriydi şimdi resmen tanıyamıyorum bu hale gelmesinin sebebi benm evlilik durumunu ertelemem olarak gösteriyor ne bnm işim şuan garanti ne onun ben kendimi iyi hissetmeden nasıl evlilik düşünebilirdim ki,bu bahane olamaz diye düşünüyorum kafamda onlarca soru var başkası mı var,bnden mi sıkıldı,ne oldu diye(((
Aynenn işte bnde şuan bu durumdayım çünkü uzaktan bi akraba ile mailbox'ında samimi fotograflarını yakaladm ve yalanladı tabi ama zaten ses soluk yok barışalım falan filan ara ara yokluyor olmadı bize yakışmadı böyle ayrılık falan diye fakat bekliyorum bugün yarın bir söz nişna falan ondan çünkü sanırım bir noktadan sonra çantada keklik durumuna düşüyor insan ama şuan bendeki sorun bundan sonra kime güvenirim kimi severim ben olmaz gibi geliyorMerhabbbaaa
Bu hikaye bana hic yabanci gelmedi. Soyle ki
Suan evliyim. Ama baska biriyle. Ilk askim pesimde 3 yil kostuktan sonra tamam dedigim ve 3 yil ciktigim sevdigim ilk adamdi. O kadar iyi o kadar yakisikliydi ki tum ozellikler vardi. Neseli konuskan yakisikli iyi yurekli boylu poslu kulturlu ist dogma buyume gormus gecirmis ark ortamlarinda sevilen benim icin sirf benim yasadigim ilcede 1 gun kalabilmek icin otel odasi olmadi halde yaz gunu sokaklarda uyuyan adam. Uni son siniftayken evlenelim diye diye vende dur dur diye diyeeeee uzaklastik mi ne ayni boyke sessiz kaldi bir yaz zamani 1 hafta aramayiz ararsak 10 dk konusup kapatirdik. Sonra aytildikkk ve 6 ay sonra baska bir kizla ki kizi biliyorum. Face den arkadasiydi kiz sinsice takip etmis hep bir gun uni den ark kalk cabuk face ac dedi sen aglark3n bak neler olmus dedi facr actim ko ooooooo barlarda fotolar ist sokaklarinda hem de yazin biz az gorustugumuz zamanlarda yani sonra 6 ay sonra evlendiler simdi bir cpcuklari. Allah mutlu etsin ne diyeyim. Yani boylee isteeee hazirlikli ol canim
Üzüldüm canım inşallah ilerleyen zamanlarda düzene girer ya da daha düzgün bir insanla karşılaşırsın ...Ne kadar güzel sanırım bu durumda biz ilişkiden biraz yorulduk bide güvensizlik bir ilişkinin en sağlam direği o sarsılınca olmuyor hiçbirşey eskisi gibi
Uzaktan uzağa yürütülen yıllar yili telefonla sürdürülen aşklar gibi olmus ilişkiniz. Sevgiliniz sevgilisiyle yakın olmak istiyor düzenli bir hayata geçmek istiyor. Ben sevgilinize hak verdim bazı şeylerde gözünü karartma gerekiyor. Kendimden örnek vereyim ben atanmamistim eşimin düzenli bir işi yoktu ortada hiç birşey yoktu.. nişanlandık evlendik 10 yıl çıktıktan sonra kpssye girdim atandim ardından eşim çok iyi şartlarda bir ise girdi vs derken dedik allah yardim ediyomus gerçekten evlenene:) (bu lafı pek savunma normalde doğur allah riskini verir falan derler kızarm hatta) yani bırak hersey çok garanti olmayiversin başını sokabilcegin bir çatı yiyecek ekmeğin varsa bi süre yine idare edebilirsin.kpssye yine çalışırsin. Gerçekten iyi bir adamsa sevdiğin kaybetme onu is kolay da adam bulmak zor.
(Gerçekten yoruluyor veya telefon olayı onu artık sıkıyor da olabilir)
Evet haklısınız herşey karşılıklı sonuçta çünkü tek taraflı bir ilişki olamaz hayırlısı artık yapacak birşey yok hayata devam edicez yorumlarınız için teşehkür ederim:)
malesefGenelde hep kadınlar özverili davranıyor ne yazık ki
yorumunuz için teşehkürler artık Allah mutlu etsin napalım..Yasim 27 olsa, 4,5 yillik sevgilim benimle evlenmek istemese ben de sogurum.
Sizinle gorusmedigi süre icinde evlilik amacli baskasiyla gorusuyor olabilir. Uzak bir ihtimal degil.
malesef
kimyalarında var. anlamaya çalışmayalım bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?