- 28 Mart 2015
- 87
- 24
- 3
- 35
Bir şarkı sözü var "Sanki ben masumum da sen kendiliğinden değiştin" diye… Ben ilişkiniz hakkında yorum yapamam, senin suçun ya da o kendi kendine değişti diyecek kadar bir bilgim yok. Ama hep bizde de suç olduğunu gözden kaçırıyoruz, çoğu zaman suçu karşı tarafa atıp kurtuluyoruz. O yüzden bu şarkı sözünü hatırlatmak istedim, böyle bir durumun varsa es geçme diye. İnşallah aranızdaki sorunun kaynağını bulursunuz. Hayırlısı olsun.
Doğru söylüyorsunuz bu süre zarfı içinde istediği tek şey benden zamanmış
Zaman vermek ne demek ki ? Düşünecekmiş beyzade...
Ben biri olduğunu düşünüyorum ve açık açık binlerce kez söyledim ilk baş reddetti şuan bişi demiyor bile resmen kapımdan ayrılmayan adan-mı konuşmak için ağzından zorla kelime alır hale gelmiştim ayrıldm ve haklı olrak tepki bekledim oda yok ben tepki gösterdim onu geri istiyorum sandı zaman istedi yüzsüzlük had safhada....Aynı olay benim ilişkimde de var. Üstelik daha 2 sene bile olmadı. Resmen ben yalvarır kavga eder oldum buluşmuyoruz diye, hep işi bahane ediyor. Yalnız değilmişim demek ki tek aorunlu erkek benimki değilmiş. Islak odunla gebertene kadar dövüceksin bunları.
Aynen cepte ol kafama göre gelirimgelmem'in faklı versiyonuek olarak menfaatleri ne taraftaysa oraya yönelirler.
Sürekli uyumak istiyor demişsin. Bizde de bu durum var ve gerçekten çekilmiyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni çünkü aynı durumdayız birebir aynı şeyleri yaşamışız. Sen ayrılmışsın hakkında hayırlısı olsun ama uzun ilişki cidden yıpratıyor insanı. İster istemez senin erkek arkadaşın bu nedenle soğudu senden. Çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Hayırlısı olsun canım.Ben biri olduğunu düşünüyorum ve açık açık binlerce kez söyledim ilk baş reddetti şuan bişi demiyor bile resmen kapımdan ayrılmayan adan-mı konuşmak için ağzından zorla kelime alır hale gelmiştim ayrıldm ve haklı olrak tepki bekledim oda yok ben tepki gösterdim onu geri istiyorum sandı zaman istedi yüzsüzlük had safhada....
sizinde benim olayın çok benzeri bende biri var diye düşünüyorum beraberken whatsap kullanıyordu bozuldu dedi açmadı sonra açıp beni engelemiş bir ay boyunca anlamadım tabi bnle görüşmeyince kontrol edemiyor insan,telefonla zorla konuşuyordu işkence gibi sanki ama ayrılmak yok o yükü de bana attıı.Şimde de düşünmek istiyormuş hayatımda kimseyi istemiyorum ne sen ne ialemi diyor..Çünkü ailesi tüm kadro arkamda ve onlarda onun beni aldatıığını düşünüyor..Ben biri olduğunu düşünüyorum ve açık açık binlerce kez söyledim ilk baş reddetti şuan bişi demiyor bile resmen kapımdan ayrılmayan adan-mı konuşmak için ağzından zorla kelime alır hale gelmiştim ayrıldm ve haklı olrak tepki bekledim oda yok ben tepki gösterdim onu geri istiyorum sandı zaman istedi yüzsüzlük had safhada....
Biz de 6 sene olduk canım ama sevgi bitmedi. 10 sene çıkan arkadaşımız var bu sene nişanlandı ama sevgi bitmedi. Yani bu sadece zamanla ilgili değil, seni üzmek istemem ama ben 18 yaşındaydım daha küçüktüm eski sevgilim beni böyle 4,5 ay idare etti bahanelerle. Sadece başkası vardı ama beni bırakmaya da cesareti yoktu. Şimdiki aklım olsa 1 ay çekmezdim ne acılar çektim sürekli kendimde hata aradım dış görünüşüme saçıma başıma sesime herşeyime kusur buldum ona konduramadım çünkü kötü olanı. Ama iğrenç biriymiş ki beni psikolojik olarak batağın içibde oyaladı. Ayrılsa 2 ay ağlar unuturdum ama o 5 ay boyunca beni hem yetersiz hissetti yalnız bıraktı kandırdı hem de ağlattı, neden diyip eski mutluluğu bekledim sürekli. Adam olsaydı erkek gibi söyler ayrılırdı ben de yoluma gitmem gerektiğini anlardım.
Çok uzattım kusura bakma ama lütfen benden örnek al bu hataya düşme. Oyalandığını hissediyorsan sürünüp salya sümük kalp sızısıyla terkedilmeden dimdik dur bırak gitsin. Emin ol kuyruğunu kıstırıp dönecek, benim eski öyle yaptı ama iyi ki affetmemişim şimdi değerimi bilen canıma can katan biriai var hayatımda Allah bozmasın. Kendini mutsuz ilişki için sürünmeye kurban etme. Erkekler ayrılma cesaretini göstermeden sana acı çektirir ki ayrılan sen ol.
Biz de 6 sene olduk canım ama sevgi bitmedi. 10 sene çıkan arkadaşımız var bu sene nişanlandı ama sevgi bitmedi. Yani bu sadece zamanla ilgili değil, seni üzmek istemem ama ben 18 yaşındaydım daha küçüktüm eski sevgilim beni böyle 4,5 ay idare etti bahanelerle. Sadece başkası vardı ama beni bırakmaya da cesareti yoktu. Şimdiki aklım olsa 1 ay çekmezdim ne acılar çektim sürekli kendimde hata aradım dış görünüşüme saçıma başıma sesime herşeyime kusur buldum ona konduramadım çünkü kötü olanı. Ama iğrenç biriymiş ki beni psikolojik olarak batağın içibde oyaladı. Ayrılsa 2 ay ağlar unuturdum ama o 5 ay boyunca beni hem yetersiz hissetti yalnız bıraktı kandırdı hem de ağlattı, neden diyip eski mutluluğu bekledim sürekli. Adam olsaydı erkek gibi söyler ayrılırdı ben de yoluma gitmem gerektiğini anlardım.
Çok uzattım kusura bakma ama lütfen benden örnek al bu hataya düşme. Oyalandığını hissediyorsan sürünüp salya sümük kalp sızısıyla terkedilmeden dimdik dur bırak gitsin. Emin ol kuyruğunu kıstırıp dönecek, benim eski öyle yaptı ama iyi ki affetmemişim şimdi değerimi bilen canıma can katan biriai var hayatımda Allah bozmasın. Kendini mutsuz ilişki için sürünmeye kurban etme. Erkekler ayrılma cesaretini göstermeden sana acı çektirir ki ayrılan sen ol.
o uyku durumu kaçış oluyor yani gerçeklerle baş edemeyince kaçıyor tipik depresyon hali..Sürekli uyumak istiyor demişsin. Bizde de bu durum var ve gerçekten çekilmiyor. O kadar iyi anlıyorum ki seni çünkü aynı durumdayız birebir aynı şeyleri yaşamışız. Sen ayrılmışsın hakkında hayırlısı olsun ama uzun ilişki cidden yıpratıyor insanı. İster istemez senin erkek arkadaşın bu nedenle soğudu senden. Çok yorulduğunu tahmin edebiliyorum. Hayırlısı olsun canım.
İnan ki aynı laflar aynı ucuz numaralar. Hayat bizi ayırsa da biz bir gün bir araya gelcez, senin bendeki yerini bilirsin falan filan. Tekrar hatırladım o günleri ve kendimi dövmek istiyorum düşündükçe. Annen değil baban değil neden aldatacak kadar düşük karakterli birisi için kendini harap ettin üni. Senende kafanı beynini kurtlarla doldurdun diye. Umarım sen benim pişmanlıklarımı yaşamazsın. O kadar iyi sanıyorsun ki şok oluyo o davranışlar biliyorum ama sen kontrollü oo kendini üzmeAyrıldm 2 aya geliyor fakat bu süre içinde mesajlaşmalar konuşmalar oldu,o ayrılık bize yakışmadı,biz seninle bi yerlerde tekrar buluşucaz böyle yarım kalmıcak falan diyerek sanırım kafamı karıştırmaya çalıştı ve başardı yüzüyüze gelip konuşmak istedim herşeyi istemedi,tersine zman istedi bende ağzıma geleni söyledim artık ne düşünüyor bilemiyorm iş hayatı şuan çok karmaşık ama ben daha fazla kurban olamıcam..
Çok teşehkür ederim yorumlarınız için aynı şeyleri yaşayan insanların desteği gibisi yok :)İnan ki aynı laflar aynı ucuz numaralar. Hayat bizi ayırsa da biz bir gün bir araya gelcez, senin bendeki yerini bilirsin falan filan. Tekrar hatırladım o günleri ve kendimi dövmek istiyorum düşündükçe. Annen değil baban değil neden aldatacak kadar düşük karakterli birisi için kendini harap ettin üni. Senende kafanı beynini kurtlarla doldurdun diye. Umarım sen benim pişmanlıklarımı yaşamazsın. O kadar iyi sanıyorsun ki şok oluyo o davranışlar biliyorum ama sen kontrollü oo kendini üzme
erkekler aynı yaşananlar benziyor elbet..Çok teşehkür ederim yorumlarınız için aynı şeyleri yaşayan insanların desteği gibisi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?