Erkekler Neden Hep Ihanet Ederki ?!

BurCuumm

13.o6.2o13 ♥ 23 ∞
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2011
984
2
46
Aydın
Selam Kizlar Hemen Konuya Girecegim ..

Bugün Beni Cok Sasirtan Ayricada Sinirden Cildirtan Birsey Ögrendim ..

Ekim Ayinda Bana 4.Senedir iLgi Duyan Birisinden Arkadaslik Teklifi Aldim ..
Bastan Beri Hep Reddediyordum Zaten 3.senelik Bir Iliskim Vardi Ozamanlar ..
Herneyse Iste Okadar Cok Israr Ettiki Bana Kabul Etmem Icin ,Cok Dil Döktü ..
Aski Ilanlarda Bulundu Resmen .. Bende Tamam Dedim Sana Bir Sans Veriyorum
Yeni Bir Iliskiye Hazir Degilim Aslinda Ama Deniyelim Bakalim Nasil Bir Iliskimiz Olacak Dedim ..
Yaklasik 2-3 Hafta Sürdü ''Sevgililigimiz'' .. O Arada Amcasi Vefat Etti Ve Bu Tümden
Ortadan Kayboldu .. En Sonda Benim Haberim Oldu Bu Olaydan ..
Ve Sonra Ben Yapamayacagimi Anlayip Ayrildim ..

Buraya kadar hersey ok .. Ta ki bugüne kadar ..

Facebooktan bana yazdi naber filan diye .. iyi senden dedim ..
iyidir telasliyim dedi niye dedim .. C.tesi Dügünüm var dedi ..
Nasil yani dedim .. sasirdim ..
Eee ne zaman nisanlandinda evleniyorsun dedim ..

Ooo 9.aydir nisanliyim ben dedi ..
ben aynen böyle .. Nasil ya daha ekim de bana aski ilan yaptin ciktik dedim ..
2010 ekimdemi diyor bide densiz
Eee sen o kizi ozaman benimle aldattin dedim ..
Ne bicim insansin sen hem onunla nisanliyken bana gelip aski ilan yapiyorsun israr ediyorsun bana
hemde simdi bunlari hassmedip o kizla evleniyorsun ne migde varmis sende dedim ..
Yazik o kiza aciyorum ona zavalli haberi bile yok senin sadakatsizligindan dedim ..

Hesapladi etti aa ben daha 5.aylik nisanlimisim ne 9.ayi ..
senle cikarken daha 2.aydir tanisiyormusum o kizla dedi ..
Bu neyi degistirir ki sonucta Ona ihanet ettin benimle dedim ..

Iyi ok Allah Belami versin oldumu dedi .. Oldu dedim cikti face chatten ..

Ya kizlar simdi anlamiyorum gercekten bu erkekler neden baskasiylayken
hep gözleri disarda olur .. O kizin sucu ne ? Hic Bisey Bilmeden C.tesi Günü o adama EVET diyecek ..
Benim Haberim Olsaydi asla kabul etmezdim ki ögrenince bile kendimi suclu buldum ..
Bu adam daha nisanliyken aldatti kizi evlendikten sonrada devam eder ..

Kendimi Gercekten Suclu Buluyorum .. Vicdanim Sizliyor

ay bence ortaya lafı atmıs gitmiş ben evlenecegini fln dusunmuyorum o kişinin sizin tepkinizi anlamak istemiştir var böyle dengesiz erkekler

ay bence ortaya lafı atmıs gitmiş ben evlenecegini fln dusunmuyorum o kişinin sizin tepkinizi anlamak istemiştir var böyle dengesiz erkekler

Keske Öyle Olsa ..
Facede Albümlerine Baktim Önce Saka Yapiyordur Diye ama Nisan Fotolarini Gördüm
2.Ay Önce Eklenmis .. Yani Dogru Söylemis .. Paylasimlarindada Yazmis Bugün
C.tesi Herkezi Bekleriz Diye ..

senlik bişey yok hayatım boşuna vijdan yapma bu o kişinin adiliği bide ne kadr kişiliksizdirki ukalaca bu şeklde konuşabiliyo.böyle erkeklerde var işte ya keşke kızı bulsanda uyarabilsen amma olur fatmagüldeki gibi

Facede Arama Yaptim Bulamadim Desem
Soy Ismini Bilmiyorum Yoksa Uyarirdim .. Ama bide söyle bisey var o kizin sucu ne ?
ozaman iste vicdan yapardim gelinligi dolabinda asili kaldi diye .. off ne pislik bir durumun icine soktu beni

bir kere daha feminist oldugum icin mutluyum

evet bende üzüldüm valla kıza ya yazık dediğin gibi heycanla cumartesiyi beklio işte böyle erkekler haketmiyo bölyle temiz duyguları iyi niyeti hiç bişeyii

ben olsam ne eder kıza ulaşır çocuğun karaktersizliğini anlatırdım.senin bi suçun yok sonuçta öle bi durum olduğunu bilsen zaten çıkmazdın onla dimi?

bir kez daha ortaya çıkmış oldu erkeklerin ne kadar karaktersiz ve basit bir kişiliğe sahip olduğu.. bence sen hç vicdan yapma canım çünkü senlik hiç birşey yk.. böyle bir durum olduğunu bilseydin zaten uzak dururdun bir şans vermezdn o karaktersize.. ama evleneceği kıza acıdım yazık garibim belkide nişanlısı temiz biri sanıyor.. ne diyelim inşş mutlu olurlar..!

kızı boşver sana yazık canım benim böyle bir aptal hayatına girmiş ve çok saçma nedenlerle çıkmış hayatından üstüne üstlük çok da ukala bence üzülme faceni dondur numaranı değiştir yepyeni hayata umutlarla başla olurmu üzme kendini lütfen

cnm senlik bişi yokkii o odunun suçu varr kızda uyanık olması lazım böle şeylerde bence ewleniceği adamı daha iyi tanımaya çalışssın sana faceeden yazıcak kadar rahat baksana

bence hiç kendini üzme..
yalnız şunu söyliyim sen gidip o kızı bulsan anlatsan bile
kız o çocuğu o kadar seviyordur ki inan sana değilde ona inanır..
neden dersen bu kadar karaktersiz bir insan sen o kıza gidip her şeyi anlatsan bile
o kişi evlenceği kıza ne yapar ne eder o kız yalan söylüyor inanma bizi kıskanıyor der..
bunları çok gördük..

o kişide ALLAHINDAN BULSUN ne diyim..

Yorumlariniz iCin cok sagolun kizlar
Gercekten Kendimde Suc Aramaya Baslamistim Cünkü ,
Evet O Kiza Gercekten Yazik Hic Biseyden Habersiz
Onu Nisanliyken Aldatan Birisiyle Evlenecek ..
Vede Haklisiniz Bulup Durumu Anlatsam Bile
Dügün Arifesinde Banami Inancak ? Beyfendi Herseyi Yalanlar ..

Erkekler Nefsine Hakim Olamiyor Diye Hep Sucsuzlarin Basi Yaniyor Ne Aci Bisey ..
Oysaki Ne Benim Nede O Kizin Bir Sucu Var .. Dangalagin Teki Yüzünden
Dünden Beri Icim Icimi Yiyor .. Ben Böyleyken Hassmedemiyorum Böyle Bir
Olayin Icine Karismami ..

Biz Kizlar Aslinda Cok iyi Yapiyoruz Sevgililerimizin/Eslerimizin
Msnlerine -Facelerine veya Maillerine Bakarak ..
Ayakta Uyutmalarina Izin Vermiyoruz Böylece ..
Ne Demisler Inanir Gibi Yapacaksin Inanmayacaksin ..
Güvenir Gibi Yapacaksin Güvenmeyeceksin .. cokta dogru kanimca ..

Aklıma fatmagül dizisi geldi ya..fatmagül aramıştı..biraz ona benzetiim..düşünsenize kız asla bilemeicekkk..ne kötüüü

kendini üzme ya öyle karaktersiz insaan çooookkk bide utanmadan evlencem demiş arsız.. yazık evlnceğı kıza acıdm bn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…