merhaba arkadaşlar!! çevremdeki erkeklere bakıyorum da yanlarından geçen kadınlara illa ki bir yorumda bulunuyorlar neden yapıyorsunuz dediğimde 'biz erkeğiz yaparız' diyorlar ancak bence bu bir hastalık bu illetten kopamıyorlar tabi her erkek yapmıyor yapanların sayısı çok yalnız!!! tanıdıklarımı geçtim tanımadıklarımın yanlarından geçmeye korkuyorum resmen... fisfisfis
soyle ızah edebılırım sıze..yahu anlatamadım galiba arkadaşlar!!! güzelde geçse laf ediyorlar çirkin de geçse laf ediyorlar ama laf ederken ağza alınmayacak sözler anladınız mı?? bir de şu var benim meslekte erkekler çoğunlukta olduğundan onlarla takılmak zorunda kalıyorum ve böyle şeylere tanık oldum yaniiiiii
yahu anlatamadım galiba arkadaşlar!!! güzelde geçse laf ediyorlar çirkin de geçse laf ediyorlar ama laf ederken ağza alınmayacak sözler anladınız mı?? bir de şu var benim meslekte erkekler çoğunlukta olduğundan onlarla takılmak zorunda kalıyorum ve böyle şeylere tanık oldum yaniiiiii
merhaba arkadaşlar!! çevremdeki erkeklere bakıyorum da yanlarından geçen kadınlara illa ki bir yorumda bulunuyorlar neden yapıyorsunuz dediğimde 'biz erkeğiz yaparız' diyorlar ancak bence bu bir hastalık bu illetten kopamıyorlar tabi her erkek yapmıyor yapanların sayısı çok yalnız!!! tanıdıklarımı geçtim tanımadıklarımın yanlarından geçmeye korkuyorum resmen... fisfisfis
anladığım kadarıyla cevaplarımı düzgün okumamışsınız.
acaba biz mi düzgün okumamışız,yoksa siz mi düzgün ifade edememişsiniz..? çünkü sayı olarak sizden fazlayız sanki yerimseniben
madem erkekleri savunuyorsunuz 'ah erkekler' topiğinde neden 91 sayfa konu var aldatmalar çekişmeler ihanetler isyanlar ve ayrılıklar vs.
erkekleri savunmuyoruz,sadece uluorta ağzından salyalar akarak onun bunun hakkında konuşan adamlar hadi olsa olsa ne bileyim askerde,kro bir kahvede yada ne bileyim buna benzer bir yerde olur sanıyorum
ayrıca ünlem işareti, yazılamayacak şeyleri ifade etmek içindi ilgililere ilanen duyrulur
bende ona şaşırmıştım zaten,sanki böyle çok gizemli birşey söylerde,söyleyemez geveler ya insan.ayıptır,günahtır falan..sonra kızar anlamıyorsunuz diye..
ne bileyim ya çocuksu geldi bu konu bana,kişisel fikrim tabii :umursamaz:
bu arada mesleğinizde(sanırım erkek oranı fazla) bu çirkin olaylara şahit olduğunuzu söylemişsiniz,sonra da vazgeçtiniz.. bir ofis düşünün ,kadınlar var erkekler var..erkekler ana-bacı düz gidiyor falan,cidden var mı böyle iş yerleri?? neyse çok da önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?