erkekler neden kadınlara yönelik yorumlarda bulunurlar??

joyist

Guru
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2009
159
0
316
merhaba arkadaşlar!! çevremdeki erkeklere bakıyorum da yanlarından geçen kadınlara illa ki bir yorumda bulunuyorlar neden yapıyorsunuz dediğimde 'biz erkeğiz yaparız' diyorlar ancak bence bu bir hastalık bu illetten kopamıyorlar tabi her erkek yapmıyor yapanların sayısı çok yalnız!!! tanıdıklarımı geçtim tanımadıklarımın yanlarından geçmeye korkuyorum resmen... fisfisfis

kedi erişemediği ciğere misal ne güzeller vardır ama ellerine geçmeyecektir

onlarda yorum yaparak egolarını tamin ediyorlar

klava: :sm_cool:

Ne yapsınlar kıskanıyorlar
Allah bayanları övmüşte yaratmış... Her konuda ayrıcalığımız belli değil mi??
Elbette sataşıp duracaklar :dilcikar:

ne konuda yorum yapıyorlar ki?

kadınlarda erkekler hakkında yorum yapıyorlar benim gördüğüm,duyduğum

kadınlar kadınlar hakkında yorum yapıyor benim gördüğüm,duyduğum

ne yorum yaptıkları malum ben bayanların erkeklerin yada bayanların ardından öle yorumlarda bulunduğunu hiç görmedim duymadım da!!! evet biz bayanlar dedikodu yapıyoruz ama erkekler gibi değiliz BENCE... o yüzden bu topiği açtım

yanı bende erkek arkadaşıma güzel bır kız gördüğümde gösterme gereği duyuyorum hep aa bak ne güzel kız dıye bunda yanlış olan ne anlamadım güzele bakmak sevaptır.yanlız benımkısı güzel derse kıyamet koparcağım ıcın bsy dıyemez o ayrıkaydirigubbakcemile3

benim erkek arkadasım benim yanımda boyle bir yorumda bulunsa kızarım....cok dikkatini cekiyosa kız git madem derim...

yahu anlatamadım galiba arkadaşlar!!! güzelde geçse laf ediyorlar çirkin de geçse laf ediyorlar ama laf ederken ağza alınmayacak sözler anladınız mı?? bir de şu var benim meslekte erkekler çoğunlukta olduğundan onlarla takılmak zorunda kalıyorum ve böyle şeylere tanık oldum yaniiiiii

soyle ızah edebılırım sıze..
tum erkekler etmıyolar bu 1
kısılıksız karıyersız kendısıne hayrı olmayan erkekler ederler..
benım cevremdede ıs arkadasların cogunluda erkeklerdır ve hayatta sevıyelerını asıcak tarzda bı bayan hakkında konusmamısladır..
yerı gelır ben su bayana bakın nasıl gıyınmı sderım ınanın onlar tepkı vermezler..
bu erkegın kısılıg ahlakı sevıyesıne baglıdır..

arkadaşım sende bulmaca gibi yazıyorsun,millet anlamayınca da üç tane ünlem işareti :1closedeyes:

ne demek istediğini,ne konuşmak istediğini daha net anlatırsa,daha güzel paylamış olur.

Erkeklerin hepsi böyle değil ben ne babamdan ne nişanlımdan ne de hayatıma dost olarak soktuğum erkeklerden böyle birşey görmedim.Genellemelere karşıyım bu ahlak meselesi bence.Ahlaksız erkek diline herşeyi dolar..

Son düzenleme:
pardon meslek neydi?

kusura bakma ama ben depolama işi yapıyorum yerı gelıyor tırcılarlada muhattap oluyorum ama hepsı abla,hanım dıyor.ılk defa senden boyle bırsey duyuyorum ve erkek arkadaşım kot yıkama işi yapıyor onun işyerinden arkadaşlarında da böyle bırsey duymadım.evet bazı zamnlarda sokakta görüyoruz ama onlar eğitimsiz ,herşeyı yapmaya müsait tipler.boş teneke anca ses çıkarır o şekilde onlarda genelleme yapmanız yanlış

Yanlış...
Her erkek değil...
Her kadın değil...
"BıRÇOK" insan kadın erkek farketmiyor bu , yanından geçen kişi hakkında illaki bir şey der...
Yok saçıyla kıyafetiyle çantasıyla kaşıyla gözüyle aklınıza gelebilecek a dan z ye herşeyden birine iyi kötü yorum yaparlar kendi çapında...
Yalan mı?
Siz bayanlar yapmıyormusunuz? Yapıyorsunuz...
Onun için kafaya takılcak bi durum değil bence bu.

çok ilginç, izmir erkeklerinin tam aksi olduğunu duymuştum. tanışmışlığım yok ama....

tüm cevaplara teşekkür ederim. :teytey: anladığım kadarıyla cevaplarımı düzgün okumamışsınız. erkekler zaten sizin yada kızların yanında konuşmuyorlar bunlar benim gözlemlemelerim ayrıca tüm erkeklerden değil bazılarından bahsetmiştim bende babamdan abimden duymadım ızmirin erkekleri efendi ve nazik olur; isterseniz izmirli olduğum için izmirli erkeklere laf söylediğimi düşünmeyin benim yaşadığım şehirde tokatlı da var erzurumlu da kimin nereli olduğu önemli değil önemli olan bazı arkadaşlar da belirtmiş ki ahlaklı olmaları... madem erkekleri savunuyorsunuz 'ah erkekler' topiğinde neden 91 sayfa konu var aldatmalar çekişmeler ihanetler isyanlar ve ayrılıklar vs. burda herkes istediği gibi anlıyor erkek düşmanı değilim tabi ki benim de nişanlım var sadece erkekleri anlamak ve bu konuda sizin düşüncenizi almak istemiştim. ayrıca ünlem işareti, yazılamayacak şeyleri ifade etmek içindi ilgililere ilanen duyrulur :lepi:

Son düzenleme:
buraya gelirsen, hiç bir temelli delilin olmadan hiç tanımadığımız kişilerden yola çıkarak erkekler şöyle dersen ve bunu genele yansıtmaya çalışırsan alacağın en iyi cevaplar yukarıdakiler gibi olur. Madem rahatsızsın o tip ortamda bu tip bir işe girmeseydin arkadaşım benim en son duyduğum küfürlü konuşmalar lisedeydi, mantıklı düşünürsen neden adam akıllı biri ağza alınmayacak kelimelerle tanıdığı/tanımadığı kişileri ansın ki.. Yada yorumlar yapsın ki.

en son lisede duyduğunuz belli oluyor efendim artık bu konuda yorum yapamayacağım çalıştığım yerden rahatsız değilim aksine bu mesleği yaptığım için memnunum birgün olur da benim bahsettiğim konu olursa umarım beni hatırlarsınız

bu işe başlayasıya kadar bende sizin gibi düşünürdüm ki lisede dahi anlattıklarımla ilgili abes şeyler duymazdım. sekiz yıllık erkek arkadaşım var ve her zaman şunu söyler 'senin yüzüne her zaman gülerler ama arkandan konuşulmadığın yan bile kalmaz ' o yüzden erkeklerin bulunduğu ortamda kalmamı fazla istemedi ozamanlar başıma böyle şeyler gelmediği için neden böyle yapıyor güven miyor mu kıskanıyor mu diye sorardım kendi kendime... ne zaman işe başladım erkek arkadaşıma hak verdim sizin beni anlamamanız normal ben erkeklerin hepsinden bahsetmedim etrafımdakilerden bahsettim sizin de bu konuda görüşlerinizi almak istemiştim ama sizin anlamadan kestirip atacağınızı bilseydim hiç açmazdım siz ne düşünürseniz düşünün ben bu olayları gördüğüm için düşüncelerim değişmiyecek onlara karşı biraz dikkatli bakarsanız ne dediğimi anlayacaksınız. :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…